Maminka sama doma

712
8.6.12 19:02

Maminka sama doma

Nemám dotaz, jen chci pokecat.Nějak na mě dolehla depka. Nejradši bych si dala víno, ale ještě kojím tak to asi neni nejlepší nápad :-) Přítel je na služebce a já jsem sama. Těch pár dní zvládnu, ale tak přemýšlím nad maminkama, které jsou sami pořád. Opravdu před váma smekám. Jak to můžete všechno zvládnout? Já budu sama dva večery a div se tu nesložim :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
8.6.12 19:20

a jak staré máš miminko?jde asi o zvyk :) bývám sama 6 dní v týdnu,jediný den kdy se tatínek věnuje malému je neděle..už jsem si zvykla..za 3 týdny porodím druhého syna a zvládnu samozřejmě děti dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
8.6.12 19:21

No muj jezdi na sluzebky casto a to nekdy i na treba mesic. Ja si svym zpusobem odpocinu. Mam min prace,proste o jedno dite min :-). Ale on jezdi co se zname tak jsem zvykla. A nevadi me byt sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.6.12 19:23

Vydrzet se to musi :mrgreen: manzel se vraci domu jen na vikendy,pres tyden je vetsinou v zahranici.Ja moc casu smutnit nemam,4 deti me zamestnaj.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
8.6.12 19:30

Můj partner je řidič a jezdí po celé Evropě.Teď se často stává,že je doma na víkend,ale byly doby kdy byl i 21 dní v kuse venku,přijel na 2 dny a zase na týden frčel pryč.
Nejsem žádná hrdinka co vše zvládá a na nic si neztěžuje…,jen jsem si zvykla a snažím se v tom vidět i něco pozitivního.
Nemáme čas se hádat kvůli nesmyslům(odhozené ponožky,neuklizený popelník…) a společný čas si užíváme.
Jasně,že jsou chvíle kdy je mi smutno a kdy bych ho tu moc potřebovala,ale už když jsem ho poznala,tak byl řidičem a věděla jsem do „čeho lezu“.
A mimochodem…skleničku vína si klidně dej!Mimi to rozhodně neublíží a tobě to uleví;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.6.12 19:31

@helenkka ja uz nekojim,ale taky ma chutna.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.6.12 19:32

a zkoušely jste holky i to grepové pivo?to taky nemá chybu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
8.6.12 19:34

Mě chutnají všechna ochucená piva.
Jen mě štvou ty kalorie v nich!!!!! :evil:

@KriJona píše:
a zkoušely jste holky i to grepové pivo?to taky nemá chybu :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326

No, casem zvladnes vsechno. Muj manzel je na sluzebkach casto, deti mame dve a ja chodim do prace, kde si vzit OCR neni zrovna jednoduche. Nemusim snad ani dodavat, ze deti chori casto v dobe, kdy manzel neni doma :mrgreen: :zed: . Nastesti mam dve babicky, ktere sice nehlidaji casto, ale kdyz je nutno, vzdycky jsme to nejak vymyslely( nejradsi vzpominam na mesic, kdy si deti na stridacku pinkaly hnisavy zanet spojivek, az nakazily me i babicku ;) Kdyz se manzel vratil, byly uz jsme nemocne jen my dve. To uz jsem si dokonce musela vzit i starsi dceru nekolikrat s sebou do prace, protoze bylo nutne navic deti od sebe izolovat,aby se jim to porad nevracelo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639

@KriJona taky :pankac: na me normalni piva uz jsou horky..po tehotenstvi a porodu se me nak zmenila chut,ja driv naruziva pivarka.. :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.6.12 19:36

Já jsem sama 3 roky (bylo v květnu), malé byly 3 měsíce. Zvykla jsem si asi za týden, teď už by mi tu chlap překážel, asi jsem vybírala blbě, ale byla to pro mě jen práce navíc…víc vaření, víc prádla, víc nepořádku 8) Takže já na tom vidím spíš to pozitivní.
Teď si dáváme se synem víno, ale ovocné pivo bych si dala radši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.6.12 19:36

:lol: Klidně i na měsíc a mám dvě děti. Vlastně 3 ,ale to už je velká ženská a bydlí již sama.
Jak se to dá zvládat? Vše je o čase,zvykneš si,naučís se sama si spravovat auto,malovat byt, postarat se o vše a vlastně časem zjistíš,že ta samota je občas celkem dobrá věc. Jen se umět postarat o své vyžití. Jde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.6.12 20:01

taky jsem pořád sama,manžel jezdi domu na vikendy.někdy ani to ne.mame dvě maly děti,barak,zahradu,firmu a to vše je na mě.ale coooooo vymaluju si,jak chci,posekam si ,kdy chci.s dětma si dělame ,co chceme.jde opravdu o zvyk,ale to neznamena,že mi nechybi.chybi,hlavně v noci,bojim se.proto,ale mame psa obranaře.

a grepovy pivo mi taky moooooooc chutna

nesmutni :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.6.12 20:08

Ty jo, koukám kolik samostatných ženských tu je :palec: a já tu kńourám kvůli pár dním za měsíc :zed: Malé je pět měsíců, zjistila, že se může plazit, ale baví jí to jen na posteli :zed: přes den spí jen v kočárku a mě se dneska vůbec nikam nechtělo. Jinak s tim dítětem máte pravdu :-) ted jsem nadšená, že uklidim a zůstane uklizeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.6.12 20:09

@mucinka2 děkuju :hug: kdybych si s malou mohla popovídat bylo by to fajn :-) ale je fakt, že si uklidim kdy chci, nevařim a koukám si v televizi na co chci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová