Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
21.6.12 20:46

@mucinka2 vid.. :lol: jsem dnes uplne vyflusla.. :mrgreen: Byli jsme na te skolni akademii, no a maly se me trosku prismahnul… :,( i kdyz jsem ho namazala, tak to bylo kprdu. Meli to na zahrade a parilo tam slunce jak sileny…tak jsem ho namazala a snazim se uspavat..klasika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.6.12 20:52

@kkaattkkaa chudaček :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.6.12 21:00

@mucinka2 to jo..a jak bude vypadat-mel tricko a kratasy, tak si to umis predstavit, kdyz jsem ho svlekla na koupani.. :oops: a jak bazenek, vyzkousela jsi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.6.12 23:29
@kkaattkkaa píše:
@Samantha_cz to bych taky brala aspon vikend koukat na telku, pekne v klidku.. :) sedy lehy bych ani delat nemusela… :mrgreen: rada bych se jednou nudila..az budes mit deti, tak budes tak zamestnana, jeste budes na tu nudu rada vzpominat :lol:

Právě že to není ani tak nuda, jako osamělost. Já se nenudím, vždy si činnost najdu…ale dělám ji sama, nesdílím tu radost s nikým dalším…a přitom bych chtěla…zrovna před chvílí partner volal, že přijde za 15 min dom…takže opět jsem už čtvrtou hodinu doma sama…s televizí nepokecáš, s počítačem nepokecáš (obrazně řečeno…) atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.6.12 09:27

@Samantha_cz tak to chapu..nez se maly narodil a deti odjeli v patek k babickam, tak jsem taky pak nevedela, co delat. Manzel jezdil domu treba az k pulnoci, tak jsem taky premyslela, co delat. Samozrejme az po uklidu, protoze po deckach tady bylo jak po vybuchu :mrgreen: joo-kde ty casy jsou.. :lol: mimco neplanujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
22.6.12 10:21

@Samantha_cz a mimčo neplanujete???přeci jen pak aspon nejsi tak sama

@kkaattkkaa tak malej bude proužečkovej???šmudlinek, my jsme taky proužkovany, jak je pořád na zahradě a manžel je tak, když se kluci svliknou tak jsou uuuužasny.

bazen mi pomohl rozeběhnou soused, al eteče přez těsnění voda tak stejně musi přijet a přetěsnit.

dneska mi přijede navštěva na vikend. vařim, peču. uklizim a to mi malej za zadama děla bordel :mrgreen: ještě musim posekat, ale to až pujde po o spat. no nestihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

krasny vikend :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.6.12 10:30

@mucinka2 to mas hodnyho souseda.. :lol: tak at se ti dari. ja mam od vcera navareno, ten muj prijel vcera ale vecer, tak jsem solarko nestihala :zed: rano zase odjel, ale jen na dilnu s autem, nejde mu lednice… :roll: tak mi pak hezky pohlida a ja pujdu zrelaxnout :mrgreen: to je prca kdyz jsou deti zbarveny vid :lol: prdlokove.. :hug: Uzij si navstevu, clovek aspon pokeca taky s nekym jinym ;) a taky pekny vikend!!! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
22.6.12 10:55

Taky si užij solarko, at aspon na chvilku vypadneš. jo už se těším, je to moje sestřenka s dětma, teda lee už je 18,ale ja ji mam pořád za malou :mrgreen: :mavam: :mavam:
už mam skoro hotovo. jen posekat a veget :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
22.6.12 11:34
@kkaattkkaa píše:
@Samantha_cz tak to chapu..nez se maly narodil a deti odjeli v patek k babickam, tak jsem taky pak nevedela, co delat. Manzel jezdil domu treba az k pulnoci, tak jsem taky premyslela, co delat. Samozrejme az po uklidu, protoze po deckach tady bylo jak po vybuchu :mrgreen: joo-kde ty casy jsou.. :lol: mimco neplanujete?

Jojo, plánujeme…ale teď nejspíš změním práci, chci tam zůstat aspoň rok a pak myslím, že rozjedeme rodinný život na plný obrátky :D akorát ještě bydlíme v podnájmu, tak si musíme najít vlastní bydlení, s mímem v podnájmu je risk. No, dnes večer jdeme spolu nakupovat, tak jsem šťastná, že budme spolu, mezi regály to sice není žádná romantika, ale aspoň něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.6.12 13:24

@Samantha_cz no vidis, aspon budete spolu, tak at ti koupi neco peknyho :mrgreen: Mi jedem pry zitra do Polska, tak me tam urcite taky neco padne do oka 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.6.12 13:29

@mucinka2 Tak se tady otocil a zase odjel, pry jeste potrebuje neco v praci.. :nevim: jestli me to dela naschval.. :cert: Uzij si sestrenku, a deti :mrgreen: i kdyz jim bude nevim kolik, tak to budou dal deti.. :lol: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
22.6.12 18:40
@kkaattkkaa píše:
@mucinka2 Tak se tady otocil a zase odjel, pry jeste potrebuje neco v praci.. :nevim: jestli me to dela naschval.. :cert: Uzij si sestrenku, a deti :mrgreen: i kdyz jim bude nevim kolik, tak to budou dal deti.. :lol: :mavam: :mavam:

děkujuuuu,užiju si.

no a ty si užij to nakupovani v polsku,kdo jinej si to zaslouží.se těšim až s epochlubiš.a koukam,že snad ani to solarko nestihneš :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.6.12 21:18

@mucinka2 :dance: nakonec jsem to solarko stihla, super relax :) jeste jsme stihli navstivit manzelovi rodice a babicku jeho a malej aspon v aute usnul po celem dni a spinka.. :) tak jo, pekny vecer a zitra dam vedet, co jsem tam nemohla nechat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
26.6.12 20:54

Jak valcite holky? @mucinka2 uzivas bazenku? Manzel mi vcera zase odjel, zitra se uvidime v Hradci, ma tam tocku zpet do Nemecka. Ja tam jedu s dcerou na plicni na ko, tak jsem zvedava, jak bude dr. spokojeny :think: je tyden po antibiotikach a opet se ji kasel zhorsil.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.12 20:57

Tak maminky nam papani jak štakš jde dnes maly papal kvetak akorad mam problem kdyz se mi tam obevi nejaky nerozmixovany kousek tak mi maly natahuje a dusi se jako by mate sti zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová