Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mucinka2 vid..
jsem dnes uplne vyflusla..
Byli jsme na te skolni akademii, no a maly se me trosku prismahnul…
i kdyz jsem ho namazala, tak to bylo kprdu. Meli to na zahrade a parilo tam slunce jak sileny…tak jsem ho namazala a snazim se uspavat..klasika ![]()
@mucinka2 to jo..a jak bude vypadat-mel tricko a kratasy, tak si to umis predstavit, kdyz jsem ho svlekla na koupani..
a jak bazenek, vyzkousela jsi? ![]()
@kkaattkkaa píše:
@Samantha_cz to bych taky brala aspon vikend koukat na telku, pekne v klidku..sedy lehy bych ani delat nemusela…
rada bych se jednou nudila..az budes mit deti, tak budes tak zamestnana, jeste budes na tu nudu rada vzpominat
Právě že to není ani tak nuda, jako osamělost. Já se nenudím, vždy si činnost najdu…ale dělám ji sama, nesdílím tu radost s nikým dalším…a přitom bych chtěla…zrovna před chvílí partner volal, že přijde za 15 min dom…takže opět jsem už čtvrtou hodinu doma sama…s televizí nepokecáš, s počítačem nepokecáš (obrazně řečeno…) atd.
@Samantha_cz tak to chapu..nez se maly narodil a deti odjeli v patek k babickam, tak jsem taky pak nevedela, co delat. Manzel jezdil domu treba az k pulnoci, tak jsem taky premyslela, co delat. Samozrejme az po uklidu, protoze po deckach tady bylo jak po vybuchu
joo-kde ty casy jsou..
mimco neplanujete?
@Samantha_cz a mimčo neplanujete???přeci jen pak aspon nejsi tak sama
@kkaattkkaa tak malej bude proužečkovej???šmudlinek, my jsme taky proužkovany, jak je pořád na zahradě a manžel je tak, když se kluci svliknou tak jsou uuuužasny.
bazen mi pomohl rozeběhnou soused, al eteče přez těsnění voda tak stejně musi přijet a přetěsnit.
dneska mi přijede navštěva na vikend. vařim, peču. uklizim a to mi malej za zadama děla bordel
ještě musim posekat, ale to až pujde po o spat. no nestihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
krasny vikend
![]()
@mucinka2 to mas hodnyho souseda..
tak at se ti dari. ja mam od vcera navareno, ten muj prijel vcera ale vecer, tak jsem solarko nestihala
rano zase odjel, ale jen na dilnu s autem, nejde mu lednice…
tak mi pak hezky pohlida a ja pujdu zrelaxnout
to je prca kdyz jsou deti zbarveny vid
prdlokove..
Uzij si navstevu, clovek aspon pokeca taky s nekym jinym
a taky pekny vikend!!!
![]()
Taky si užij solarko, at aspon na chvilku vypadneš. jo už se těším, je to moje sestřenka s dětma, teda lee už je 18,ale ja ji mam pořád za malou
![]()
už mam skoro hotovo. jen posekat a veget
![]()
@kkaattkkaa píše:
@Samantha_cz tak to chapu..nez se maly narodil a deti odjeli v patek k babickam, tak jsem taky pak nevedela, co delat. Manzel jezdil domu treba az k pulnoci, tak jsem taky premyslela, co delat. Samozrejme az po uklidu, protoze po deckach tady bylo jak po vybuchujoo-kde ty casy jsou..
mimco neplanujete?
Jojo, plánujeme…ale teď nejspíš změním práci, chci tam zůstat aspoň rok a pak myslím, že rozjedeme rodinný život na plný obrátky
akorát ještě bydlíme v podnájmu, tak si musíme najít vlastní bydlení, s mímem v podnájmu je risk. No, dnes večer jdeme spolu nakupovat, tak jsem šťastná, že budme spolu, mezi regály to sice není žádná romantika, ale aspoň něco ![]()
@Samantha_cz no vidis, aspon budete spolu, tak at ti koupi neco peknyho
Mi jedem pry zitra do Polska, tak me tam urcite taky neco padne do oka
![]()
@mucinka2 Tak se tady otocil a zase odjel, pry jeste potrebuje neco v praci..
jestli me to dela naschval..
Uzij si sestrenku, a deti
i kdyz jim bude nevim kolik, tak to budou dal deti..
![]()
@kkaattkkaa píše:
@mucinka2 Tak se tady otocil a zase odjel, pry jeste potrebuje neco v praci..jestli me to dela naschval..
Uzij si sestrenku, a deti
i kdyz jim bude nevim kolik, tak to budou dal deti..
![]()
![]()
děkujuuuu,užiju si.
no a ty si užij to nakupovani v polsku,kdo jinej si to zaslouží.se těšim až s epochlubiš.a koukam,že snad ani to solarko nestihneš
![]()
@mucinka2
nakonec jsem to solarko stihla, super relax
jeste jsme stihli navstivit manzelovi rodice a babicku jeho a malej aspon v aute usnul po celem dni a spinka..
tak jo, pekny vecer a zitra dam vedet, co jsem tam nemohla nechat
![]()
Jak valcite holky? @mucinka2 uzivas bazenku? Manzel mi vcera zase odjel, zitra se uvidime v Hradci, ma tam tocku zpet do Nemecka. Ja tam jedu s dcerou na plicni na ko, tak jsem zvedava, jak bude dr. spokojeny
je tyden po antibiotikach a opet se ji kasel zhorsil.. ![]()
Tak maminky nam papani jak štakš jde dnes maly papal kvetak akorad mam problem kdyz se mi tam obevi nejaky nerozmixovany kousek tak mi maly natahuje a dusi se jako by mate sti zkusenost