Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mucinka2 tak to si pak muzem oslavit
jo taky kdyz jsem sama doma, tak mam strach, pac ten muj je zapaleny do vysilacek a mame na balkone a hlavne na strese takovou velikanskou antenu, to mam pak srdce az v gatatech, kdyz to pobliz praskne
uz se ale tesim na houby, snad po tomhle porostou
tak se pekne vyspi a neboj
ja budu pod polstarem
dobrou ![]()
U nas byla noc dobra, trošku jsem se i vyspala
![]()
ted tu litam, večir přijede sestřenka s dětma. tak vařim, peču i na zitra, ještě uklidit. no nenudim se, al ena vas si čas najdu
,kdyby mě viděl ten muj
,ale je hodny koupil mi novou myčku
chape, že ještě myt nadobi
,ale asi ji přiveze až příští tyden.
ja už večer přestěhovala celou kuchyn, aby se mi vešla. měli jsme jen uzkou a to už jsem nechtěla. přeci jen jsme se rozrostli.
jdu makat, zase juknu
jinak s těma antenama bych se taky pěkně bala ![]()
@mucinka2 tak to je hodnej, mycku jsem driv nechtela, ted bych ji uz z domu nedala. Usetri spoustu casu. Vecer ji zapnu a rano mam umyto
nekdy musim teda i pres den..taky pujdu varit, jeste jsem se k tomu nedostala, byli jsme na vylete
dnes ten muj neremca, opravuje klukum i lustr s vetrakem
jo a budu pict krtkuv dort na plech-dnes premiera. Musim si uplatit mamku na zitra, chci se mrknout na houby a tak bude hlidat
ale jeste o tom nevi
tak zatim a at se ti dari ![]()
Tak si zitra moooc užij houbařeni taky se těším až vyrazíme.
manžel je hodnej, zítra mam myčku doma
,ale neboj rypal, pry vždyt si nikdy myčku nechtěla. tak ji zase nechtěěěěj
ale pochopil z mého pohledu, že už bez ní ani ranu
![]()
za chvilku tu mam navštěvu tak se asi dlouho neukažu. krasny svatky, hlavně pohodu doma
![]()
@mucinka2 diky, vam doma taky
preju ti mycku a at si rikaj co chtej..
uzij si navstevu
![]()
Taaak prolezacka postavena muz se cinil vcera jsme se vratili od nasich deti svagrove jsou tu ale jsou tu druhy den a ja sbiram posledni zbytky nervu abych je normalne nezacla stavet do late fackovanim obavam se ze i k tomu jeste behem dneska dojde takove dva smyky jste nevidely a pokud jo dejte mi na ne recept jak je spacifikovat do klidu ![]()
@nellaskrobakova deti se museji vyblbnout, u nas to je nekdy taky jako v cirkuse
vydrzim hodne, ale stane se taky, ze musim zasahnout, a to pak zahrmi..
houknu a jsou vsichni vpozoru
Jinak maly si vcera zahral na kaskadera, vypadnul z postylky
nastesti je ok, hlidala jsem ho, postylku jsem dala uplne dolu, takze uz ji nepreskoci. On se vzdycky postavi na polstar a jeste aby byl vys, tak to isti plysakama, z medvidka je placka
ale lekla jsem se jak s…a.
U nas to je skoro pravidlo, kdyz chlap odjede do prace, tak ja navstevuju pohotovosti a ne jednou se stalo, ze si nas nechali ve spitale.. ![]()
Tak deti sice zlobi ale to neni nic po tom co se mi stalo dneska..Hledam v baraku neter jdu do kuchyne a misto netere kocka zustala sem hledet jak puk a kocka zdrhla a ja si asi 5 minut rikala co tej nasi fifci hrabe(mame jorkšírka fifinku)po chvili jsem zjistila proc…rozhodla sem se ze dam na bazen plachtu protoze to vypada na dest zacnu roztahovat plachtu nejdriv vyklepavam skvory a zniceho nic vyklepu hada no moje nervy tlak na hranizi nemozneho pustim plachtu had se schova pod ni dosla jsem si pro smetak oddelam plachtu a misto jednoho tri slepysi alespon ze tak mame tady udajne vysazenou novou odrudu zmije skrizenou s jakousi potvorou rika se ze na ni je v česke republice protilatka jen v praze a to je krapet daleko ale nikdo nevi jak vypada takze budu jen doufat ze to byli slepysi ale plachtu jsem nedala mam doma 3 deti a krom me tu neni nikdo dospely tak pockam az dorazi tchyne a teprve ji dam kdyby me cosi ustklo tak co potom s detma
@nellaskrobakova tybrdo-tak to ti tu situaci momentalne nezavidim, ja bych asi zdrhla
radsi deti samotny nikam nepoustej a zavirej venkovni dvere.tyjo ja bych snad strachy ani neusnula…Musis doufat ze to byli ti slepisi.. ![]()
@kkaattkkaa tak pry jo a do toho vseho nejvetsi perla minuly rok se spravovalo podkrovi a ja si dneska vsimla ze tam zateka takze v jednom pokoji mi praskaji rohy ale to je pry kvuli tomu ze se to delalo narychlo a ve druhem pokoji mi zase zateka trefi me z toho holky je neco na nervy co ted muzu nevite porad kojim
@nellaskrobakova dej si medunku, kdyz nemuzes panaka
tak mas zase dalsi praci a starosti..to mi je lito, ja dnes uz taky nemuzu, porad nekdo zvoni, do toho malej rval. detem obed varit pak zase uspavat..
a to nas ceka jeste odpoledne ![]()
Ahoj holky nešel mi net tak jsem tu nebyla.ted snad už bude vše o. k.
@nellaskrobakova mě by z těch hadu hrablo.ja bych utekla a asi volala policajty
to bych fakt nedala. jinak nas je taky plnej barak, ale zatim to davam. ještě příští tyden a pak budeme zase samotinky.
krasny vikend ![]()
Ahoj holky, přidám se k Vám do diskuze
Koukám, že s těma chlapama je to všude stejné
Přítel jezdí kamionem celou Evropu, takže je doma maximálně na víkendy a to se občas stane, že ani to ne…Docela jsem si na to i zvykla, mam svůj klid, čas na své kamarády, můžu si uklízet kdy chci a nikdo mi nenadává, že tam mam bordel
Jen poslední dobou začal právě taky nějak častěji chodit do hospody…Většinou jsme chodili dřív jen spolu, když jsme měli hlídání pro malého…Když jsem mu to nedávno řekla, řekl mi na to, že já jsem na mateřské a mam čas na kamarády v týdnu, on je zavřený týden v kamionu, tak taky potřebuje nějaký ten čas strávený s kámošema…Na jednu stranu ho chápu…Na druhou stranu mi to pak strašně mrzí, když v pátek přijede v noci, že je strašně unavenej, sobotu tak nějak strávíme spolu, pak jde večer do hospody, neděli prospí, večer má pak hokej, z hokeje je taky vyřízenej a v pondělí ráno zase vymizí…Píšeme si vždy dvakrát denně, ráno a večer a když je v cz a nemůže dorazit domů, voláme si klidně hodiny. Mrzí mě, že nechápe, že já i když jsem s těma kamarádkama, mam u sebe malýho, takže nemůžu vypnout jako on, když jde na pivo. Teď jsem si do toho ještě našla brigádu, na pár hodin denně, abych přilepšila rodinnému rozpočtu, takže dopol uvařim, jdu do práce, vrátim se na večer, jsem ráda, že si dám kafe a jdu spát…I když jsou malýmu skoro tři roky, stále se v noci budí na pití, apod. Takže spánek taky nic moc. A když se zmínim, že už jsem taky unavená a mam toho dost(spíš psychicky než fyzicky), odpoví mi, že jsem na mateřské, tak jak toho můžu mít dost, když jsem doma, on přece najezdí stovky km, skoro se nevyspí, vykládá, nakládá a taky si nestěžuje…Chtěli by jsme teď druhé mimčo…Tak slíbil, že jakmile otěhotním, najde si práci, aby byl každý den doma a aby mi víc pomáhal…Snad to tak bude
Jinak teda, jak jsem tady četla, že když jste nemocné, chlapi Vás v tom nechají, musím říct, že já tohle neznám, skoro celý loňský rok jsem promarodila a přítel jakmile mohl, pomáhal mi…Vařil, uklízel, staral se o malýho, jen abych já měla klid…Když koukákm ma ten příspěvek, napsala jsem hotovej román
Snad to nikomu nebude vadit, potřebovala jsem si vylít srdíčko ![]()
Ahoj, švagrová to taky tak měla(kamioňáka na trase),jak přišlo druhý, našel si švagr práci v místě, takže začali být kompletní rodinka
a myslím že jsou takhle šťastnější
Jen si museli zvyknout na menší příjem
,ale peníze nejsou všechno. ![]()
@mucinka2
nam dnes deti odjeli-holka ke svymu tatovi, kluci k babicce a nejmladsiho mame vyjmecne doma
s nim jsem byla v HK na pohotovosti s uchm, porad na nej sahal a byl vztekly, tak po zkusenosti, jak ho museli akutne s tim druhym operovat, jsem radsi jela. Nastesti dobry, trosku to ma pry v krku zarudly-to pry nic neni.Ale rostou mu jednicky nahore a dr. rikal, ze ho to nejspis boli a jak je maly, tak se chyta chudera za usi. Poctive mazem, ale zatim se vysledek nedostavuje
Jo a v tydnu vypadnul z postylky-kaskader..Dopadlo to nastesti ok-.Zitra jdu s chlapem na Tri sestry, vypadnu po 2 letech se odreagovat, ale babicka jeste nevi, ze bude hlidat
Bude mit prekvapko dne
Preji pekny vikend a uzivej navstevy ![]()