Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
2.8.12 15:43

@mucinka2 dekuju,tobe taky preju odpocinek :) :hug: tak to je fajn, ze se Kacenka vyradi s tetou..Jak ja vam zavidim ten bazenek :oops: byly jsme s kamoskou po obede na zmrzline, teda tam je vyhen..Ted se snazim uspat malyho, mam nastesti zapnuty ventilator u stropu. Bydlime v poslednim patre a prazi nam slunce do pokojicku a obyvaku.. :cert: mazec.Okna jsem zabednila, zaluzky zatahla.Taky me dnes prijede Tynka, ale vecer a zitra zase jde k tatovi.Tak si ji moc neuziju.Tak odpocivejte, uzivejte navstevy a bazenku :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
2.8.12 19:51

@kkaattkkaa jee chudaku takovy vedro.my předtim bydleli v podkrovi tak to vim, jaky to je.ale i tady nic moc, protože mame barak kam cely den sviti sluníčko. v ložnici je taky vedro.
nějak se nam blíží bouřka. ty jo, snad to nebud ehrozny.

dneska jsem objevila kačence bouly na třislech, v ponděli jdeme k dr.jsem z toho hotova.

navštěva a bazen dobry.teta se strejdou jsou super, škoda, že bydli tak daleko.
zvladni bouřky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
3.8.12 12:41

@mucinka2 :mavam: tak nam zacala bourka az rano, je super vzduch. Jinak me mamka privezla Tynku rano, v noci mela horecku, i pry spadla kdyz sla ze zachoda, jak ji bylo spatne. dalaji paralen, ale stejne mela 38,nase dr ma zastup, hned nas chtela poslat do HK, jak jezdime na pneumologii.CRP ma hrozne vysoky, zatim nam dala antibiotika na 14 dni. Pokud by horecky pretrvavaly, tak mame jet hned do Hk, jinak na kontrolu k nasi dr za 14dni.No a prave pred 3tydny dobrala taky antib.co ji dal dr v Hradci :zed: Neboli ji v krku, nic :nevim: Jinak vam drzim palce v pondeli, muze to byt uzlina. Uzivejte vikend v klidu :hug: :hug: a diky :kytka: dnes budu mit doma i mamku, Tynku k tatovi nebudu posilat, at se vylezi-o prazdninach marod ach jo :( mejte se fajn paaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
3.8.12 18:50

@kkaattkkaa tak to mi je tynky mooooc lito. chudak takhle marodit, snad to bude dobry :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: je to trapeni s dětma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
5.8.12 07:50

@mucinka2 dnes ji je zase lip, uz bez teplot.Je mi zahadou, z ceho muze mit tak velkou sedimentaci :think: nic ji neboli, jen tu horecku mela a pry jak spadla, tak mela cerno pred ocima..Ale vzpomela jsem si, ze mela asi pred trema tydny kliste, ale zadny flek kolem, babicka ji ho ten den vytahla..Kazdopadne az pujdem na kontrolu, tak se zminim doktorce. Jinak vcera mi volal chlap, uz je zase v Holandsku a veze me syr a vinko :dance: aspon neco :mrgreen: Dej mi zitra vedet jak vy jste dopadli s tou boulickou, bude to dobry :hug: :hug: :hug: paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
5.8.12 12:27

@kkaattkkaa ahooooo,ty jo, aby to neměla boleriozu, určo hned k dr. oni stejně vlastně testujou po 6 tydnech, ale muže to mit spojitost.no držím palce. chudaaak.

u nas nakonec změna, k dr. jdeme až ten dalši tyden, byla tu teta se strejdou, ajk jsem psala ze zapadu :mrgreen: a ona strašně chtěla k nim.teta miluje děti a umi to s ní a chtěla ji taky tak odjela a lojza ji v patek přiveze, stejně k nim musi. chtěji po něm nějaky topeni.
mě je uzko, kozička moje milovana, chybi mi :(
matysk ma oteklý dasně tak nam lezou ty posledni stoličky, ma teplotku a prujem, pořád si šaha do pusinky.
odpo vyvezeme novy kočárek :dance: :dance:
manžel je hodnej, je dobře, že na tebe mysli a něco ti přiveze. to je zase od něj hezky. :palec:
užijte si zbytek neděle :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.8.12 16:29

@mucinka2 :mavam: urcite se zminim az pujdem na ko. Vzpomela jsem si az odpoledne, kdyz jsem premyslela, z ceho muze mit ty horecky…ted je ok. Drzim palce, at ma malicky to obdobi za sebou, ty zuby jsou mazec..Honza do vseho hryze.. :roll: Verim, ze se ti styska, jeste ze mam Tynku doma, aspon si ji uziju.Jaky mas kocarek? To je tatka hodnej :) tak drandite? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.8.12 16:58

Ahooooo, je to je dobře, že už je tynce lip.

kačenka mi volala večer přez skype a plakala.no ja taky achtěla jsem hned pro ni jet.ale pry jak jsem to položila tak bylo po plači. laska moje.

kočárek mam baby jogger city elite, drandime, jak o život. ale před tim jsem měla solu od mamas a papas a nějak se mi ji nechce prodat. jenže k čemu zase 2 kočárky, když už se do něj maty v zimě nevejde, ale s těžkym srdcem se ji zbavim. zatim než ho prodam se na něj budu koukat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tenhle novej je velikanskej i matysek tam je maličkej :mrgreen:

a malej ma stale teplotu, doktor ma dovolenou, ale myslim, že ty zuby. však to znaš :roll: :roll: a co jinak u vas???
ja si s tebou tak rada píšu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
6.8.12 17:06

@mucinka2 :mrgreen: :mrgreen: napodobne :lol: taky se budu tezko loucit s kocarem, az koupim golfky :,( jak jsme ho vybirali, jak byl Honzik maly mimco a poprve v nem lezel… :oops: :) chjo..Chudinka Kacka, slysela mamku a rozplakala se…ja bych hned pro ni jela..ale je dobry, ze ji to zase brzo preslo ;) ja mam konecne ted chvili cas a klid, malej po pul 4 usnul, od samyho rana byl vzhuru.2krat jsem s nim byla venku, jestli zabere v kocarku a nic.Bylo videt jak je unaveny a vedrem mu to neslo.Doma jsem zapnula klimosku a spi…Mrzi me, ze maly Matysek ma porad horecky, hlavne aby pil. Pokud by se ti nezdal, zkus zastup radsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.8.12 21:39

@kkaattkkaa chudak se ani nedivim, že v tom vedru ti nespal. matymu to jde taky špatně. no ani mě se dobře nespí.

ja pro kačku chtěla jet, ale naštěsti je to od nas 6 hodin cesty a než bych tam dojela tak už byla v pohodě :mrgreen: večir jsem mluvila s tetou a pry je n zaři a je užasna. prdelka moje.sice si odpočinu, ale styska se mi.to znaš, vid :hug:

a s tim kočárkem to mam stejně. vidim v něm malyho matyska :srdce:

ja se večer odreagovala na zahradě, malej spinkala a ja řadila, trochu jsem udělala keřičkum letni sestřich :mrgreen:.mě to bavi, je to muj relax

zitra hezky den, dobrou :x :x :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.8.12 21:40

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: tyhle smajliky jsem tam chtěla dat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
7.8.12 07:54

@mucinka2 :mrgreen: jasny-pekny :mrgreen: tak to mas malou pekne daleko teda..Ono to utece a mas ji doma ;) Tyjo, to jsi dobra ze stihas zahradu, takovyho peknyho konicka.Me by mozna bavilo jen osmikat ty keriky :oops: :) Dnes jsem se taky nevyspala-lehla si ke me Tynka, byla bourka a jsme poserky obe…Jenze ona ze spani kope a knuci…Malej konecne spal, vzbudil se po 5h na mliko a zase Tyna :zed: Dnes bude spat u sebe, ja jsem jak po parbe a to je teprve rano. Jakje Matyskovi? snad uz lip :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.8.12 11:53

@kkaattkkaa koukam,že jsi měla taky vybornou noc :hug: ja to stejny. usnula jsem asi ve 4,mates teplota, knoural, ja do toho pořád počutala finance. manželovi ted hodně dluži a nějak v tom topime.tak jsem z toho na švestku. ted už konečně spinka, ja si dala redbull a je mi blbe. mžitky před očima.hnus.jdu si udělat něco k jidlu a odpočinu si.
kačenka je v poho, aspon tak
hezky den :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
7.8.12 13:12

@mucinka2 jezis,tak to vam drziom palce :hug: odpocin si, kdyz malej spinka. Nemas nizky tlak? at jste brzo oba ok ;) me se malej vzbudil, tak mam honku, zatim pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.8.12 14:18

@kkaattkkaa mam kolisavej tlak tak je to asi tim. změna počasi,unava.no malej stale jen knoura. pujdme ven nebo mě jebne :roll:

hezky si užijte odpoledne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová