Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooooj jak je u vas???
malej ma anginu tak u nas vše na ho.....je mrzutej, neji, nespi, jen plače. ted si chvilenku hraje.
si řikam, že je dobře kačence u tety.by musela byt zalezla doma a koukat se na muj otravenej ksicht a řvouciho matyska. ![]()
@mucinka2
tak to me mrzi, tak tu teplotu ma maly z anginy
at se brzo uzdravi
Honza se nam nako zacal davit pri pohledu na jidlo a kdyz sni tak zvraci-ale jen po mlecnym
sni presnidavku a polevku nebo masozel. a vpohode…V noci mliko vypije v polospanku, tak to je ok, ale ve dne..chjo.Jo a dnes navecer konecne zacal sam chodit, to ti je prdel
takovej malej robot, valecek
Tynka to propasla, pac musela odpol jet k babicce do zitra. Tak vam drzim palce, at jste brzo fit..
![]()
Milé maminky
náš maly už neni takový uzliček kde ho položim tam ho najdu přišel a to jak se plazit a vypada jak mala žabka ale obyvak a jidelnu už ma prošmejděnou nejvic ho zaujme nejake smitko na zemi…Opět sem sama doma tchyne je zase na navsteve u sousedu a zitra pro změnu jede hned v 6 rano za druhym vnouckem takze opet sama chlap ma nocni tak pres den spi chjo už nevím co mám dělat ![]()
Ahoooo holky,
tak prvni noc, co jsem aspon ty 4-5 hodinek spala
no musim to zvladnout.
@kkaattkkaa malej chodi to je krasny
jeeee. a s tim mlikem, aby neměl alergii na kravskou bilkovinu
chjo taky pořád něco, vid ![]()
@nellaskrobakova ahooooj,koukam, že už vam to taky začina. pro mě je tohle nejhezči obdobi, jak začinaj dělat pokroky.lezt,chodit a tak. mocinky si to užij
a sama doma.no mi povidej.
,al eněkdy jsem i za to rada ![]()
Ahoooj
no taky me to napadlo, ale dnes vyblindil i polivku, odpol snedl jogurt a zase dobry, tak ja nevim co si vymejsli
To je dobre, ze jsi spala, uz to bude snad lepsi vid
chlap mi mel dnes prijet na noc, bohuzel opet zmena, snad prifrci zitra odpol. Kolikrat jsem rada, ze vypadne ale na ten den se mohl ukazat
@nellaskrobakova parada,taky rada pozoruju ty pokroky.Bud rada, ze budes chvili sama aspon si taky oddachnes ![]()
@kkaattkkaa @mucinka2 no jo jenže ja sem doma sama pořád nejvic me nasere veta ja si skocim jen k sosedum at pak muzu byt odpoledne stebou super to už bude doma chlap tak muze jit nekde ![]()
@nellaskrobakova tak bez treba nekam na prochazku nebo ke kamaradce ![]()
@kkaattkkaa jo na prochazku to nepujde z jedne strany hlavni cesta z druhe krpal lesa a lidi tu taky moc neni spis jen duchodci a nemam ridicak ![]()
Ja jsem taky pořád sama, všechno jsem tomu přizpusobila. maš aspon dobry, že ti chodi chlap domu. uživej si klidu, aspon ti do ničeho nekrafe.jdi se projit, udělej si vše doma. dopol ti tak uteče a odpo se těš na manžela. nestresuj se
ja jsem tak rada, že k nam tchyně nejezdi
a mamina, mam ji rada.jo ta přijde, ale je nemocna tak si sedne a sedi.no pomoc žadna a vlastně ještě spi, protože ma spavou nemoc.to je taky na hooooo
@kkaattkkaa a jak je u vas???jsme se zase sešly i jinde, vid???ale s tebou rada pokecam tady, cooooo
co tynka už je dobra??A MALEJ, JAK LITA ![]()
u nas matysek lepši, celou noc bez teploty, ale vztekal se, děsny.
ted jsem mluvila s kačenkou tak už plakala a ja taky. dneska mi přijede ![]()
o vikendu jde dělat, ani nevim, jestli zustane přiští tyden doma. chtěla jsem jet za liberec se podivat s dětma do štastnyho světa, či jak se tomu řika
neb mě tu hrabe ![]()
a jaky mate plany???
@mucinka2
taky s tebou rada pokecam tady
tak to jsem rada, ze uz je Matyskovi lip, to vztekani prejde, asi nejaky obdobi
Dockas se i Kacky, uteklo to vid.je dobre, ze se na tebe tesi
me zase Tynka odesla k tatoj na vikend, rano ji bracha s mamkou privezli a uz je zase fuc
Dnes prijede muj a zitra jsem se chtela jet podivat do Prahy
ja totiz rada cestuju..Driv jsem byla kazdy vikend s mym, kamaradem' na sluzebkach-ale to bylo v dobe, kdy jsem mela prvni manzelstvi skoro v haji, a neznala jsem myho pritomnyho
Nebo jsem taky jezdila s kamoskou na vikendy do Chorvatska, vsichni si tukali na cela, ale mi byly do toho blazni
no a tak zitra kazdopadne musime nejak vyjet-to bude mit drahy radost
Jinak v nedeli prijedou kluci a bude vse ve starych kolejich ![]()
@kkaattkkaa ja taky rada cestuju
,ale ted co jsou děti, hlavně protivnej mates tak mě to nebavi. dřiv jsem s lojzou pořad jezdila do prahy a všude možně, kam zrovna jel.si to mooooooc užij
![]()
@mucinka2 tak jsem se tesila do Prahy a prjel mi asi pred hodkou a nahlasil navstevu u jeho rodicu…
tak jsem stestim bez sebe chjo Jo a Honza je od odpolka taky pekne protivnej, sapal se me po nohach, kdyz jsem pekla, furt rval, pak rval pri veceri a uz konecne spal a je zase vzhuru.Mele se sebou v postylce, sedne si, pak zase sebou flakne..pritom ma ocka malinky a je videt jak je unavenej
To bude noc
teplotu nema, tak nevim. Budeme mit veselo uz obe, myslim na tebe
pa ![]()
@kkaattkkaa ahooooj,no koukam, že si to uživame, manžel chrapal tak jsem šla s matyskem spat do pokoje a tam se budil snad pořad. děsny
a plně tě chapu, jak jsi naštvana s tim vyletem. mě taky oznamil, že tento tyden jede ještě do prahy tak vylety padaj
![]()
naštval mě hned, jak přijel ![]()
krasnou sobotu.ja mam uvařeno a jdu dělat přesnidavky, kači mi od tety přivezla jabka ![]()
@mucinka2
tak jsi se konecne Kacenky dockala, tojsi rada vid
Vratili jsme se od rodicu asi pred hodkou, Honza ma taky sileny nespani tedkom.Zase ho jak blbec uspavam a ne zabrat
Naspal za cely den pul hodky.Byli jsme se mrknout v Josefove na metalovy festival, vloni to byl teda vetsi mazec po ulicich
Honzik by tam zapadl, dostal od myho brachy takovou tu jejich brutalni mikcu..On je bracha do ty hudby blazen…
Ale silene se ochladilo.,rano jsem vypadla v zabkach a cely den me byla zima a zacina me ryma..to musim vylecit, nechci jet marodna do ty Anglie
Tak at se ti dari, z manzela si nic nedelej, ja jsem se taky smirila, ze budu bez vyletu
Uzivej si deti a vikendu, pa pa
![]()
@kkaattkkaa taky hezky vikedn, hlavně ted at nejsi marod.ja bych hned někam jela. možna vybereme ted hory, at to potom neni tolik peněz najednou.no a už ted se těšim ![]()
s tim spanim tě chapu, ani neviš jak ![]()