Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
26.6.12 20:59

@nellaskrobakova :mavam: jo, Honzikoj bylo v patek 11mesicu a jeste ted obcas se davi pri kousku..tak mu to musim bud rozmixnout nebo rozmackat vidlickou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
26.6.12 21:23

Jj bazen jsme o vikendu prubli, až jsme z toho zase marodi :cert: ted se dohadujem, co okolo bazenu, nejsou prachy a ten muj chce zase něco drahyho :cert: už tak to stalo hodně.

naš malej začal jist kousky až po 13m. měl reflux a jak blinkal tak ho to bolelo. nechtěl nic ani rohlik a ted už dlabe. byl to teda boj.

at vam kontrola dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.6.12 19:33

@mucinka2 tak at jste brzo fit :hug: mi jsme moc dobre nedopadli, Tynka ma zase antibiotika-po skoro 14dnech :,( a vyfasovala dalsi inhalator se silnejsim lekem..chjo. ja jsem porad myslela, ze ten jeji kasel patri k alergii. Bohuzel dr slysel vrzani pri poslechu..A Honzik me taky pridelava starosti, dnes vubec nic nevypil, naposled rano 100ml mlika a nic do nej uz nedostanu..neco malo pojedl, za cely den nespal. Ted v 6 usnul a spal jen pul h, vzbudil se a furt rve. Nechce nic :nevim: Ani na tatku se neusmal v Hradci.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
27.6.12 20:18

@kkaattkkaa jeeee chudaaačci. a neleze něco na honzika. držim palečky, at jste brzy zdravííí :hug: :hug:

u nas matysek dobry, kačenka pořád teplota-.zitra jedem k dr. pro vysledky matyska a rovnou necham prohlednout kačí.

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.6.12 21:08

@mucinka2 dekuju.. :hug: vy se taky brzo uzdravte, at malou uz teploty netrapi..Asi na nej neco leze, citim z jeho pusiny jakoby zanet.. :nevim: Teplotu zvysenou nema, snedl rano jogurt, pak presnidavku, v HK zase jogurt, doma masozel. prikrm-to bylo o pul 4 a od te doby nic…dopol jeste par kukuricnych krupek ale piti zadny..jen rano. :think: Tak pokud ani v noci nebude chtet, tak rano smer dr..Vam drzim palce, delali vytery? :hug: :mavam: Ted mi volal manza, ze se mu pry nako styska, nesla jsem mu v hradci kolace, jen na minutku jsme se videli. Uz je zase v nemecku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.6.12 11:29

@mucinka2 jak jste dopadli? malej ma nejakou virozu, vecer v 11 konecne vypil skoro 200ml mlika, ale hned to slo ven :zed: cely den nepil a kdyz uz, tak mu to zaludek nevzal. Byli jsme u dr, protoze rano vypil jen 50 a snedl jogurt, ven to slo taky..ma i trosku zanet nosohltanu a mam ho hlidat, aby nemel laryngitidu…kdyztak mame zitra zase prijit. Nastesti je bez teplot. Ma vypit kazdou hod 5O caje nebo vody a ja to do nej nenacpu.. :zed: ted mu zacal prujem…chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
28.6.12 11:47

@kkaattkkaa chudačeek :hug: :hug: :hug: takovy trapeníčko.at mu to brzy přejde.

matysek ma zl.stafilokoka,od toho pry muže mit ty problémy.ma ATB,pak zase vytěr a krev na lepek.uvidime.kači je bez teplot,ale krček ma taky červeny.snad už aspon ji bude dobře.

manžel ani nevola.ma toho hodně a na poště obalku z měst.policie,asi špatně parkoval.njnj v praze sama modra zona.mysli,že budu nadavat,ale nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.6.12 12:08

@mucinka2 manzel se boji :lol: taky si muj parkrat vyzvedaval dopis…ale je dobry, ze vedel, kde ho lapili.. :mrgreen: vetsinou prave v Praze, rychlost… :lol: tak to ma Matysek serednyho bacila, kdyz jsem byla v praci, tak jsem mela na 3mesice neschopenku…furt se me drzel a nebylo me dobre..tak at jste brzo fit :hug: musela jem Honzika vzit sprchou, ja jsem prevlecena, prujem se mu rozjel pekne :( uvidim jak zitra. Cpu do nej piti strikackou, nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 20:56

Taaakze kase dneska snezena behem chvilicky doufam ze noc bude o. k. noc na dnesek mi maly plakal predevcirem jsme zacli pridavat kvetak tak asi broucka bolelo brisko dnes jsme dala jen mrkvicku se zemackem a zitra skusim repu uvidim jestli mu bude chutnat a co vy jak jsou na tom vase ratosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.6.12 22:49

@nellaskrobakova Honzik je marod, nejaka viroza ci co :nevim: zvraci, ma prujem..dnes neji, aspon odpol si dal rict a pije aspon caj. Vcera vubec nic nevypil, az vecer mliko a hned slo ven :( Tak doufam, ze zitra to bude lepsi, jeste ze je bez teplot. Tak to je maly sikula, kasicka mu zachutnala. No jo, kvetak nadyma, museji si postupne zvykat..myslim ze by mu repa mohla zachutnat, dej vedet, jestli si posmaknul :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.12 13:03

@kkaattkkaa tak maly snedl celou misku s repou tak doufam ze se mi z toho neopupinkuje dnes bude maly 2,5 hodiny bezeme jen s tchyni a kmotrou tak nevim kdo to bude zvladat hur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
29.6.12 13:14

@nellaskrobakova urcite ty… :mrgreen: vidis, repa jak mu jela..ma zmenu. Jinak Honziok je snad uz ok, sice ma jeste prujem, ale ne vodnaty. Uz i neco malo snedl bez blinkani. Zato na me neco leze, od rana me bolela hlava, zacala jsem se klepat, nohy a ruce studeny a jeste ze jsem stihla padnout na postel a dcera ze uz byla doma. Jeste ted mi neni nejlip, brnej me ruce, ale vzala jsem si prasek na hlavu a snad to brzo prejde. To byl stav-uffff :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
29.6.12 23:26

@kkaattkkaa to je dobře, že je honzikovi lip. snad je dobře i tobě, mužeš to mit i z unavy. :think:
my měli dneska honču. děsnyyyyyyyyyyyyyy. jdu spat pak vam v klidu pisnu
@nellaskrobakova tak, kdo to zvladnul huř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.12 10:04

@mucinka2 @kkaattkkaa tak nejhur sem to zvladala ja divala jsem se porad na hodinky a kdyz jsme prijeli od tchyne sem usllysela jedinou vetu vas syn vas vubec nepotrebuje klidne ste tam mohli zusatat dyl malej byl se svagrovou delala snim blbosti v kocare tak sem se na ni jen otocila a odpovedela ji hlavne ze potrebuje taky kua jak ta mi vcera pila krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.12 10:04

Holky vubec jake mate tchyne taky vam z nich tak lita tlak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová