Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kkaattkkaa mno prave ze nic on byl v praci a nechtelo se mu spat tak delal prescas a vratil se az ve 2 rano
@kkaattkkaa nasral se kvuli tomu ze me stale boli jizva po nastrihu takze nektere polohy jsou proste tabu a on to nedokaze pochopit
@nellaskrobakova ty jo, tak to je mazec…Na me teda ten muj bral ohledy v tomhle smeru..za to ted je v jinych vecech nekdy zatvrdlej..
jinak zase se marne snazim, aby malej spal..uz jsem to rikala doktorce, ze i pit odmita a mam zkouset ucici hrnicek-to davam uz dlouho…no a mazat calgelem, ze za ten jeho stav muzou zoubky..pry to chvilku bude trvat.
ja si uz pripadam jak robot, vsechno automaticky ![]()
@kkaattkkaa hmmmm to ti nezavidim a nezkousela jsi se zeptat na ty probiotika
@nellaskrobakova to me uplne vypadlo z hlavy..treba v lekarne poradej, reknu jim o co se jedna
no nic, budu ho muset dat do kocarku, treba ho uvozim. Ale venku je zase strasne zvedavej tak se bude radsi premahat aby spat nemusel, takze porad dokola. A je protivnej
vecne ruce v puse a hryze vsechno mozny a hubuje a nadava nahlas..jak mala?
@kkaattkkaa to víš, že jsem nakonec žehlila až dneska ráno
stejně jsem šla spát až v jedenáct. Pořád jsem chtěla udělat ještě tohle a ještě tamto… ![]()
@kkaattkkaa tvůj malý má cystickou fybrozu?
to je mi líto
má ji i můj kamarád ![]()
@nellaskrobakova mě přítel taky dělá, že přijde v noci nebo brzo ráno a začne mi na malou mluvit, pořád jí rozesmívá a když je plně probuzená tak se sebere a jde si lehnout a nechá mi jí tam
no opravdu mám sto chutí začít tou hlavou o tu zed mlátit
a s tou jizvou by to teda měl chápat, ale oni ty chlapy si snad myslí, že nejcitlivější místo maj oni a u nás to už moc neberou
mě vždycky plácnul po zadku, ale ta jizva mě z toho pěkně bolela ![]()
@Andýsek92 no vidis, jak jsi pracovita, ja jsem se jeste k tomu zehleni nedostala, kdyz vecer usnul, tak ja byla KO
takze me to ceka dnes vecer, uz musiim
To je takovej balzam na dusi a na nervy, malej mi pred 10min usnul!!!za cely den se to konecne povedlo, tuk tuk…Nj, Tynka ma CF, jeste, ze jsem rodila v HK a celkem brzo se na to, buhuzel, ale taky nastesti prislo. Jak se vede kamaradovi? U nas je zati dr. z pneumologie spokojeny, vse ukaze cas… ![]()
@kkaattkkaa maly ale jo dneska uz lepsi usnul dobre tak nezbyva nez nadeje ze mu ti vydrzi
@nellaskrobakova tak to je super. Me usnul odpol, jsem se radovala a vydrzel pul h
Prijela babicka s dedou pro kluky, tak se maly aspon vyradil a ted spi..Snad mu to taky vydrzi dyl. Uvidim ![]()
@Andýsek92 jojo to je presne ono a pak uspavej matko od toho ses tady ze to zname z vlastni zkusenosti muj to dela porad minule mel jit maly spat chodi mezi 16-17 jeste nachvilinku a on ho porad rozesmival bylo 17:30 maly protivny nepomahalo ani prso nic byl pretahly a to je konec nedari se mu usnout nic nepomaha a maly rve a chlap mi oznamil jestli snim nechci jit dolu ze se potrebuje vyspat pred nocni no ja ho malem zabila on sel na nocni a maly porad jeste rajtoval protoze tim ze mu naboural spankovy rezim tak mi broucek v 21 jeste odmital spat kolikrat mam pocit ze mluvim s volem vim ze si snim chce pohrat ale nevysvetlim mu ze proste musi spat nejak to nechce pochopit a ja pak chodim huskam drncam s kocarem jenom aby maly prestal rvat ![]()
@kkaattkkaa jo to ja taky doufam po prvnim prikrmu mi spal do pul treti od osmi po druhem jenom do pul jedne a to prosim bylo 20:45 a maly odmital usnout a dneska vytuhnul sam v postylce pred osmou tak su zvedava jak dlouho mu to vydrzi a spapal pekne kasicku na noc tak uvidim…to kousani ruk a vseho mozneho znam maly to dela uz od 3 mesicu a taky u toho umi peke nadavat a hulakat na cely barak