Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andýsek92 je pravda,že ja už s holčinou si pokecam.tam je jiny problem,ona mě nepusti ke slovu.
malej zatim jen děla brrrrrrrrrrrrr a grrrrrrrrrr auto.
ale zrovna dneska mi tu taky ten muj chybi ![]()
jojoooooooo
někdy to je naročny,co si budem povidat.ale někdy jsem tak rada,že odjiždí
![]()
@mucinka2 mě když naštve tak si pro sebe řikám, že se těšim až už vypadne ![]()
a jakčasto si s partnerama píšete nebo voláte? Mě přítel jezdí do zahraničí takže to neni nijak žhaví… jen abych věděla, že je v pořádku, protože řídí
Můj na služebky nejezdí, za to ráno odchází kolem šesté, vrací se v 6-7 večer a jde spát. Víkendy jsou taky zabitý
@kissi to je hrozný. já pak mám pocit, že se ani nemám na co těšit…
my si volame hodně.manžel,jak sedne za volant tak vola,jako co dělaaame a tak.někdy mě tim vytači,když mam hodně práce a on pořád vola.jo taky řešime firemni věci tak někdy vola i kvuli tomu.a nejlepši je maš tušku a papír.to běžně nosim tužku a papír
nebo vola,když koupu děti.a pak když něco potřebuju tak mi to nezveda. ![]()
@Andýsek92 No vždycky si plánuju, jaký si uděláme pěkný večer a on příjde a zkazí mé představy tím, jak je moc ospalej a co ho všechno bolí, když si postěžuju já, tak blbě kouká, prý neví z čeho
Máme 2 děti z čeho asi
@kissi píše:
@Andýsek92 No vždycky si plánuju, jaký si uděláme pěkný večer a on příjde a zkazí mé představy tím, jak je moc ospalej a co ho všechno bolí, když si postěžuju já, tak blbě kouká, prý neví z čehoMáme 2 děti z čeho asi
@mucinka2 tak to úplně vidim sebe a přítele ![]()
@kissi my jdeme do kavárny a on si něco hledá na internetu nebo si čte noviny
takže já čumim do blba a normálně mě to ještě pořád překvapuje
já mám jen jedno dítě, ale taky se diví jakto, že jsem unavená nebo něco neni udělaný když mám dovolenou ![]()
Dneska mi psal, že sním nic nebude, hádejte kde je? V hospodě!
Taky jsem hodně s dcerou sama, manžel je v práci celý dny a soukromě navíc dělá zvukaře, což je po večerech a víkendech, takže když není v práci, tak zvučí, nebo jede na pár dnů na služebku.
Člověk si zvykne a někdy mi to i vyhovuje, můžu večer koukat na holčičí seriály, mám hezky naklizeno … ![]()
@kissi tak to by se mi rychle zvýšil tlak
můj přijede v neděli ráno a vim o jedné akci v neděli večer. jestli tam půjde tak budu pěkně naštvaná. Já chápu, že si musí odpočinout, ale mě nikdo dítě nepohlídá, nikdo tady za mě nic neudělá, abych si mohla odpočinout
@honey_star píše:
Taky jsem hodně s dcerou sama, manžel je v práci celý dny a soukromě navíc dělá zvukaře, což je po večerech a víkendech, takže když není v práci, tak zvučí, nebo jede na pár dnů na služebku.Člověk si zvykne a někdy mi to i vyhovuje, můžu večer koukat na holčičí seriály, mám hezky naklizeno …
s těma seriálama a uklidem je to svatá pravda ![]()
@Andýsek92 Přesně moje řeč! A co mi? Taky bychom si chtěli odpočinout od celodenní práce. ![]()