Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
8.6.12 20:56

@kissi ne asi :palec: babičky daleko, přítel v práci nebo si z práce musí odpočinout a to že my jsme v práci 24 hodin denně málokdo vidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.6.12 21:01

@Andýsek92 My bydlíme u jeho rodičů, ty jsou starší(oba kolem 60let) a upřednostňují právo muže :-( navíd starší dcera zlobí a oni ji nechtějí hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.6.12 22:09

@kissi ty jo 8o chudáčku. právo muže, a co právo ženy? my jako nic nemáme jo? :pocitac: to je hrozný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
9.6.12 09:30

@Andýsek92 Ten muj taky nevidi,ze mam honku s detma a s domacnosti a vubec,se vsim :evil: vcera vecer prijel z cest,hned mazal do hospody,prisel a pohadali jsme se brutalne.Vytocilo ho,ze mu v 10 vecer nebudu varit..Mel polevku,mam zadelano na langose,ale jako smazit vecer je nehodlam.Navic me vzbudil Xkrat malyho.Takze ja si pripadam jak robot a on si ted vychrupuje,zatimco ja muzu porad kmitat.. :cert: :cert: :cert: Cely tyden se na nej tesim,az prijede,no a dnes se tesim,az zase pojede pryc.To bude vikend… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.6.12 17:34

@kkaattkkaa 8o to mu nechybíte? To čumim. To bych probrečela celej víkend :roll: Přítel se vrátí zítra a už jsem mu dopředu psala, že na mě něco leze, je mi zle, tak at si nic neplánuje a bude se starat. Já ani nevim jak se dneska večer postarám o prcka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
10.6.12 08:22

@Andýsek92 tak jsem s nim skoro cely den nepromluvila,porad za mnou lezl.Tak jsem mu promluvila do duse a snad se poucil…Jsem mu rekla,ze takovyho chlapa nepotrebuju..Tak jsem zvedava,jak dlouho mu to vydrzi a az v patek prijede,ze nepotahne hned do hospody,jinak.. :cert: Jak jsi zvladla vecer? Uz ti je lip? To jsou muka,kdyz neni dobre a pomoc s detma nikde.Drzim palce,at je dobre.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
10.6.12 10:52

ahojky holky muj nazor je takovy že maminka doma ješte k tomu sama to nesnasim …protoze to mimi musi poznat oca a ke vsemu řict jesli je to syn ja chci byt jak muj otec starostlivy atd…rači bi neimela pritele nebo manžela i sama netrapila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
10.6.12 12:36

@kkaattkkaa ty jo,nemaš nahodou stejnyho chlapa????ten muj teda ted do hospody jde malo,ale taky to tak bylo.v patek přijel a šel na 2,to se zvrtlo.ted co jsou 2 děti tak hudruju a jde opravdu malo.raději posedime spolu doma,no ja nepujdu asi 10 let. :mrgreen: nam děti taky nikdo nehlida.
a je pradva,že co je malej tak mi taky s nim vic pomaha.neni to nic zavratnyho,ale i mala pomoc pomuže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.6.12 16:57
@kkaattkkaa píše:
@Andýsek92 tak jsem s nim skoro cely den nepromluvila,porad za mnou lezl.Tak jsem mu promluvila do duse a snad se poucil…Jsem mu rekla,ze takovyho chlapa nepotrebuju..Tak jsem zvedava,jak dlouho mu to vydrzi a az v patek prijede,ze nepotahne hned do hospody,jinak.. :cert: Jak jsi zvladla vecer? Uz ti je lip? To jsou muka,kdyz neni dobre a pomoc s detma nikde.Drzim palce,at je dobre.. :mavam:

Zvládla jsem to horko těžko. Naštěstí usnula už v osm, jinak usíná v deset. Dneska přítel trochu pomáhá, ale jako, že by se přetrhnul se říct nedá. A to víš, že na ten večírek jede :cert: když jsem řekla, že mi neni dobře, tak mi řekl, že je ze mě v poslední době pěkná žárlivka. A neuděláš nic :nevim: Snad se ten tvůj polepší :hug: máš to oproti mě náročnější tak držim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
10.6.12 20:43

Ahoj baby, nenudíte se? Co takhle pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.6.12 07:25

@kissi jsem tu nebyla :-( měla jsem horečku 39 a můj milý se jel bavit :cert: tak jsem se starala o malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.6.12 07:56

no mě je taky pěkně zle,to tim počasím.už ,aby bylo pěkně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.6.12 08:00

A holky taky vám přijde, že od doby co máte dítě vydržíte víc? já mám ted 38,5C a normálně bych ležela a horko těžko bych si došla na záchod a ted tu ještě poklízim, protože má přijet tchýně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
11.6.12 08:05

@Andýsek92 To si děláš prdelku?! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.6.12 08:18

@kissi bohužel ne. a je mi to strašně líto. ale nic s tim neudělám. kdybych mu něco řekla, tejden by jsme se nebavili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová