Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kissi píše:
@Andýsek92 @Andýsek92chlap na zabití
To jo, ale kterej neni
občas bych se nejradši odstěhovala na pustej obchod bez lidí. By mě tam nikdo neštval
ale musel by tam být nějaký supermarket ![]()
@Andýsek92 Tak jak je? Zustala jsem zase sama s detma, dcera bere od vcera antibiotika, maly zacal pokaslavat dnes, predskolacek taky rano pokaslaval a na me asi taky neco leze..
Vse me boli a jsem jeste ke vsemu od pul 4 od rana vzhuru. Tak uz se tesim, az se manzel zase na vikend vrati a bude hlidat ![]()
@kkaattkkaa ty jo chudaku. u nas naštěsti jen nudlame. ale jinak tu dřu taky jak mezek, dělaj nam bazen a zase všechno oddělam ja. kolem chlapu, pak uklid zahrady, dohazet hlinu, kde to poničili, achjooo. manžilek si zase přijede k hotovymu. ale zase nam to zaplati
a on bude makat a my se budem valet na lehatku
![]()
@mucinka2
si to otocite
aspon se muzes tesit po te drine. Ja jsem se nadopovala lekama a uz mi je lip. Ale o detech to se rict neda. Tynka ma oci jak angorak a malej je ufnukanej…jenze u nej nevim, jestli to je viroza nebo jak se mu klubou zuby. Je to jedno k druhymu..
Jinak zbyvajici 2 kluci vypadaji, ze snad jim nic nebude. Ale ja budu nemocna o vikendu.. ![]()
@kkaattkkaa já mám pořád zvýšenou teplotu. Přítel to bere tak, že když nemám horečku tak mi už nic neni
když ho o něco požádám tak to s řečma udělá, ale aby to udělal sám nebo se aspon zeptal jestli něco nechci to ne… Ale zase jsem zjistila, že doma to vypadá stejně když to odfláknu jako když se snažim
Včera jsem potkala venku jednu pani a ta mi radila, at se k malé moc nepřibližuju když jsem nemocná, no rada nad zlato. Jí asi budu kojit na dálku
Ale je mi líto, že máš nemocný i děti a k tomu je víkend daleko
snad ti to o víkendu vynahradí ![]()
@Andýsek92 chlapi, ty samotny nic poradnyho nenapadne..
aspon ten muj vymysli jen blbosti
taky mu musim rict primo, s cim potrebuju pomoct..je to jina odruda no..
Pani ti poradila vyborne..
hlavne, aby jsi byla brzo ok. Ja jsem zase s malym byla v noci vzhuru, ted vypada, ze by spal ale nako se mu nechtej zavrit kukadla
zase bude cely den vztekly..Chjo. ![]()
@kkaattkkaa jiná odrůda
to je fakt
Ale někdy bych to jejich myšlení brala
já přemýšlím nad tisíc věcma a oni dokážou přemýšlet jen nad jednou blbostí
Pani je vůbec výborná. Je to moje bývalá učitelka, takže jí beru s rezervou a jen jsem jí to odsouhlasila
Když se nám ztratil pes a fakt jsme to prožívali ( a ještě po půl roce to bolí) tak ona nám po pěti dnech cpala nějakého šestiletého, kterého se někdo chtěl zbavit, že moc štěkal. A nám se mělo narodit miminko
učitelka ![]()
Já obdivuju jak se někdo dokáže starat o víc jak jedno dítě a navíc ještě když jsou nemocný a ještě k tomu když je máma nemocná a navíc jako tečka když je na ně máma sama
a já si stěžuju
Já s malou budu muset jít odpoledne ven, aby spala, aby právě nebyla prudná, protože doma spát neumí. Se mi to ted pěkně vymstilo. A kolik malému je, že mu rostou zuby? Malé je pět měsíců a má venku dva. Než se prořezaly, tak jsem o nich nevěděla, ale ted jí tam něco trápí. Já bych jí to namazala tím Calgelem, jenže nevim kde když si šahá všude v puse.
@Andýsek92 tak ta pani je asi z jinyho světa, ajk se nemaš přibližovat ke svymu dítěti
,chjo
už mě zase otravujou, teda ne děti, zeddnici. ani to kafe si nedam v klidu. už aby to bylo a pozvu si někoho, kdoi bude sloužit mě ![]()
njn jdu umyt okna
@mucinka2 ty jo, mě překvapuje jak někoho platíš a stejně ještě musíš dělat
s pani jsem měla problémy při tělocviku. Ona učí tělocvik a pořád jsem museli dělat aerobik. a já ho k smrti nenávidim. Asi teda hlavně kvůli ní
Ahoj maminky muj chlap sice nejezdi do zahranici a presto ho vidime malo dela na tri smeny pres tyden si ho moc neuziju a vykend ani nemluvim pres tyden pred praci nebo po chodi do fitka a vykend v sobotu vstava dopoledne pry je unaveny a musi spat pak jde do fitka a k veceru s kamarady na pivo a v nedeli do jedne minimalne lezi strizlivi pak se sebere jede ke kamaradovi mu s necim pomoct vrati se k veceru protivny a pak jde spat nedej buh aby sel na nocni takze my tatu moc nevidime a kdyz jo je protivny a nedej buh ho vzbudit nejlepsi je kdyz prijde nasrany z prace a zacne nadavat ze je vsude bordel atd nevidi ze vstavam k malemu v 6 rano a od te doby se nezastavim az do 20:00-20:30 kdy mi maly usne a to musim poklidit atd ak to znate…sam neni schopny doma udelat ani nove piskoviste desky jsou nachystane uz od minuleho roku lino na schodech a v chodbe jsem delala sama stejne jako kytovani sadrosu na chodbe malovani a sadrovani der ve zdech asi si udelam sama i to piskoviste s prolezackou maji knam pristi mesic dojet deti od svagrove tak chcu at je to hotove
nic jine mi nezbyde
![]()
@nellaskrobakova ty jo
ty ho nevidíš vůbec a když tak je naštvanej
ach jo, ty chlapy jsou fakt odrůda teda
kdo se v nich má vyznat ![]()
@nellaskrobakova tak to je taky sila teda…Nemame to vubec jednoduchy..
@Andýsek92 tak Calgelem dasna malymu taky budu muset namazat, klube se mu zub nahore, dva ma dole..cely den se ho snazim marne uspat..a nic
uz me prijela i mamka na chvili, ze ho treba venku uvozi a proste spat nebude a cely den bude prudit…
22. mu bude 11mesicu…na noc mu soupnu do zadecku cipek, treba ho to prorezavani nebude tolik bolet.
tak at ty zoubky taky zvladnete ![]()
@Andýsek92 tak ta pani je asi z jinyho světa, ajk se nemaš přibližovat ke svymu dítěti
,chjo
už mě zase otravujou, teda ne děti, zeddnici. ani to kafe si nedam v klidu. už aby to bylo a pozvu si někoho, kdoi bude sloužit mě ![]()
njn jdu umyt okna