Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
20.6.12 21:30

@nellaskrobakova já se o režim snažila a pořád snažim, ale ona prostě neusne a neusne :zed: tyhle vedra jsou fakt hrozný, máš aspon výhodu, že máš doma chladněji, my máme doma na padnutí. Koupili jsme si větrák tak když se zapne tak je líp, ale zase se bojim nastydnutí :-) nechápu, že nemůže být prostě jen hezky. je bud horko nebo hnusně.
@kkaattkkaa ty jo já bych tak ráda poradila… Ale nemám co :think: přítel odjel dneska a vrátí se až v sobotu večer. Ani mi nebylo při odjezdu smutno :nevim: spíš jsem si jen řikala, že at už jede at už můžu jít koupat :oops: až jsem se toho lekla :oops: U tebe je mi toho vážně líto :hug: a s tím roznosem to nemůže myslet vážně :zed: to snad aby radši vůbec nevolal, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
20.6.12 21:51

@Andýsek92 nj, volal, poznal, ze to neni vporadku co rekl :pocitac: :pocitac: tak jsem ho jen odbyla, rekla co a jak doma a vic se s nim bavit dnes nehodlam. Uz jsem ze vseho naka unavena..zacina to byt docela zahul, maly zacina pomalu chodit, tak mam co hlidat :lol: jeste pred 2,5 lety jsem mela jen dceru a co vse se muze prihodit a najednou 4deti…vazne se nenudim :) ty se mas s tim koupanim, ja jsem jeste nemela moznost nekm zajit.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.6.12 08:25

@kkaattkkaa to mi je fakt lito :hug: :hug: :hug: ježíííš ja mam zahul s 2 dětma a natož 4.ten muj to aspon chape, teda děla si věčně legraci, že se nudim, že mi asi přida práci. ale vim od znamych, že je na mě pyšny, jak dřu na zahradě. mam doma navařeno, naklizeno a staram se ještě o firmu. to mě těší, ale sam mi to taky řekne malo. no pomoc to je druha, slibi, ale pak to je stejně všechno jinak. ted mi začne kolotoč navštěv tak se nezastavim.
jinač bazen už mame, napouštíém a za chvilku je hotovo, aspon nějaka radost :dance:
a jinka někdy se taky těšim až zase odjede. mam tu už svuj klid, pořádek, pohoda. ale pak mi zase chybi. ted mi volal a uplně mi lezl na nervy, potřebovala jsem něco udělat a on pořád s ena něco ptal :cert: :cert: a prej, co ti je, jsi nějaka divna. jsem mu neřekla, že jo :mrgreen: tak že mi neni moc dobře :mrgreen:
katkoooo ty se drž :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.6.12 10:12

@mucinka2 diky moc :hug: dnes mi taky volal, pry co mi je..jeste se pta :pocitac: neco se zminil, ze mozna prijede uz dnes, tak pokud jo, tak ho zamestnam a dojdu si aspon na solarko se ohrat :lol: a hlavne se tam odreaguju aspon tech 10min..nejdriv budu mit ale litani-deti maj skolni akademii, tak musim driv do skolky, at jsme komplet :mrgreen: hned bych do toho bazenu skocila, to ti ze :srdce: preju, po te drine :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.6.12 10:22

@kkaattkkaa tak at přijede a ty jsi oddechni. hmmmm taky bych šla na solarko, ale s těma douma to nehro.
mě dneska ser… vola každych 10 min. kolik tam je už vody, jako asi stojim jen u okna a koukam. ale už to bude naplněny :mrgreen:.nebo mi vola, ja věším prádlo běžim dolu a on, co jsem to jen chtěl. volal 3* než jsem to zvedla. to pěnim do běla :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.6.12 10:29

@mucinka2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se mu styska..chlapi.. :lol: stuj u bazenu, zapisuj si to abys ho mohla informovat :mrgreen: chlapi-co chces :mrgreen: ono to kolikrat opravdu nas..kdyz je nejvic prace a nekdo porad vola..ja uz to pak resim, ze tel. neberu.. 8) Kolik vody uz mas? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.6.12 11:02

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už mam naplněno
tak a ted mam za ukol to vše zapnout, naštělovat, at je na vikend tepla voda :zed:,jsem mu řekla, že dobra, ale neručim, když se to poděla.

jinak ja pak už taky telefon neberu, ted mam hotovo a nikdo nevola :mrgreen:

a vy mate taky domeček???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.6.12 11:10

No vidis,jak jsi to zvladla..Jezis,jak ja bych se nalozila!! :lol: bohuzel domecek nemame,jsme v bytovce.4.patro bez vytahu,je to zahul,nakupy a malyho tahat.Sice o vikendu se nakoupi mliko a takovy veci,ale i tak mam kolikrat vetsi tasku,pri tolika detech..casto jezdim k mamce na vesnici,ma baracek,bohuzel tatka v breznu umrel,stejne tak moje babicka,tak za mamkou jezdi dcera na vikendy,pokud si ji nebere ex…Ja porad rikam,az jednou vyhraju,tak baracek bude,ale jeste jsem nevsadila.. :mrgreen: to se nacekam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.6.12 11:18

@kkaattkkaa ty jo tak to maš, co dělat. aspon, že mužete za mamčou.
jo my taky říkali, že až vyhrajem tak postavime domek. pak nas vyštvala byvala švagrova z myho a brachovyho baraku tak jsme se zadlužili ašli do toho. ted bych neměnila :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.6.12 11:26

@mucinka2 tak hlavne ze uz mate svuj klid. Neni nad vlastni..Taky jsme meli v planu s mym pritomnym manzelem, nez jsme se vzali, ze do neceho pujdem, ale osud to chtel jinak-zatim. V te dobe jsme meli u sebe jen moji dceru. Nojo, treba to nejak dopadne, hlavne, ze mame toto bydleni. Kluci maji svuj pokojicek, holka taky a maly raubir je zatim s nama. Jinak se porad potim jak cune, je takovy dusno.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.6.12 11:54

Ahoj dámy, já sice ještě nejsem maminka, ale stejně…musím si taky postěžovat. Partner má teď tolik práce, že jsem celé dny doma sama, (teda až poté, co se vrátím z práce). Přijíždí někdy v deset večer, včera ale přijel až v půl 12. Byli jsme vzhůru skoro do jedné, ale stejně jsme nestihli probrat vše, co bych s ním chtěla prodiskutovat, a vidím, jak mi únavou usíná před očima…o nějakých něžnostech snad ani nemůže být řeč. Já jsem večer taky servaná jak dveře od hajzlu, celé dny chodím nakupovat a vařím, uklízím doma. A mám hrůzu, až přijdou ty děti, to mě snad odnesou nohama napřed…no, samotu řeším tím, že si pouštím seriály a dokonce jsem začala dělat každý den sedy lehy, abych přišla na jiné myšlenky a netrpěla tou samotou. Nejhorší bude tento víkend. Bude v práci každý den tak 15 hodin. Chjooo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.6.12 17:37

@Samantha_cz to bych taky brala aspon vikend koukat na telku, pekne v klidku.. :) sedy lehy bych ani delat nemusela… :mrgreen: rada bych se jednou nudila..az budes mit deti, tak budes tak zamestnana, jeste budes na tu nudu rada vzpominat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.6.12 20:17

@kkaattkkaa tak tak, co je to nuda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.6.12 20:46

@mucinka2 vid.. :lol: jsem dnes uplne vyflusla.. :mrgreen: Byli jsme na te skolni akademii, no a maly se me trosku prismahnul… :,( i kdyz jsem ho namazala, tak to bylo kprdu. Meli to na zahrade a parilo tam slunce jak sileny…tak jsem ho namazala a snazim se uspavat..klasika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.6.12 20:52

@kkaattkkaa chudaček :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová