Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nellaskrobakova tak mam tchyni hodnou, jen me s…kolikrat je az moc starostliva. Rostla jsem z ni v den svatby-ja zlomeny palec na noze, tak mi to neslo delat veci honem, jeste ke vsemu jsem se spatne s mym domluvila o vyzvednuti me z kadernictvi, tak jsem pajdala pesky ve svatebnim ucesu domu-asi 4km
byla jsem vyrizena a ona me honila doma, byla nervozni a pritom to byla moje svatba a ja byla uplne vklidu
ta prvni tchyne byla taky hodna, ale se zadnou bych bydlet nemohla…
![]()
@mucinka2 tak Honzik do rana mel zase podelanou postylku, rano opet vyblindil caj, ale ted si dal polevku a tu zatim drzi…
ja si pripadam jak nekde po bitve..
jeste rano me bylo zima, brnely ruce, ted uz to jde. Pry radi nejaka viroza ve vzduchu…
tak si dam vecer nejaky tekuty lek..vy holky dejte taky preventivne ![]()
Tak nam zacal zvracet i starsi Roman…a ten muj me pekne nas…je mi lito, co me rekl..Ze nemam pro nej penize na pivo, do banky se me uz nechce..se nastval a opet tady vykrikoval, ze si mam najit praci, ze stejne doma nic nedelam a jestli jo, ze to neni nikde videt
Ono to doma neni mozny mit vsechno naklizeny, kdyz se batoli malej Honzik a vsechno roztahava..
Ja se mu staram o kluky z minuleho manzelstvi, do toho malej a nemocna Tynka..Vsechno je na me, jezdi domu jen na vikendy a ted bude mit tyden dovcu.
uz se vubec netesim, meli jsme nekam jet a kaslu na to. At si jede sam. Super zkazenej vikend.
chjo
@nellaskrobakova z mojí tchýně mi taky lítá tlak. Ona všechno myslí dobře tak si na ní nemůžu pořádně ani stěžovat, ale na návštěvu se netěšim. Musim pořád na něco odpovídat
nejvíc mě to štve u jídla. To je pořád: malý je, ale kus, vid? Malá si už stoupá na kolínka, vid? To je šikilka, vid… No jako bych to bez ní nevěděla
nebo pořád: hlavně aby jí neštípla moucha, hlavně aby nenastydla, hlavně bay se nebouchla, hlavně aby se nespálila… dělá jako bych se o malou nedokázala postarat a ona mě musí na všechno upozornit. To mi do nedávna zakazovala chodit s kočárkem do kavárny, obchodů a po městě kde jezdí auta
a ona když si jí půjčila v kočárku, tak první co udělala bylo, že jela do kavárny. Já bych se tady mohla rozepisovat… ![]()
@kkaattkkaa ten tvůj manžel mě začíná štvát taky jak to tady čtu
já pořádně nic nestíhám s jednim zdravim dítětem a on ti pak vyčítá tohle…
@kkaattkkaa
koukam, že to nemaš vubec jednoduchy. to ja mam teda zlatyho chlapa. mě se snaži aspon s něčim pomoct. chudačku a ještě nemocny děti. a takovy debilni kecy. ![]()
@Andýsek92 taky dobra tchyně
ta moje mi taky předhazuje, jak je malej tlustej. ale on neni, je baculatej, no ted už ani to ne. je mu 15m a měří 84cm a 11 kg. vubec netloustne od roka je stejny a jen s evytahuje. u kačky to bylo, že je hubena, ona teda je fakt kostlivec a mates je zase tlustej. už mě s tim taky se…od jeji holky jsou obě tlusty, ale to se neřekne ani slovo a to už jsou velky. jenže jsou nejlepší. klasika
už mě tu zlobi, musim
![]()
@mucinka2 přece nemůže u tak malého dítěte říct, že je tlustej
to já zase tisíckrát za návštěvu slyšim: to jsou kejtičky, vid… nebo tu je pucíček, vid… Sice mi to tím nevyčítá, ale už jsem na to alergická.
@Andýsek92 jj řekne, ale ví, že si to nenecham libit. tak ted zase no ten, ale jeee. takovej otesanek. ale on ji normalně, mimojine. a ořesně kejtičky atd. on je prostě velikanskej. jeji dcera mi jednou řekla byl mu 4m to je, ale sumo. on měl maly bochanky a jinak nic. ma velkej zadek a kejty. prostě chlap. jednou jsme se tam opět sešli a jedna teta řika, ten je krasnej a vubec neni tlustej, prostě velikej. ji říkam, aleee neee tady se mu říka sumo. švagrova čuměla, jak puk.
@mucinka2 to je fakt na hlavu, řikat, že takhle malé dítě je tlustý. Doktorka se taky podivovala jak je Klárka veliká, ale ne že je tlustá
no, přece si nezačnu ředit mléko při kojení
Vůbec si to neber, tchýně je výživový poradce a ví, že u takhle malých dětí obezita neni. Ale zase mi hrozně kecá do skladeb jídla ![]()
Vyživovy poradce no to by mi hrablo. kdyby mě viděla tak bi asi nade mnou stale s holí ![]()
snažime se jist zdravě, ale ja miluju sladky. taky vždy na leto přiberu, sedime dyl venku pak nějakou sladkost a nadavam si. v zimě, když to neni vidět tak jsem hubena a na leto špekoun
,ale tak to prostě mam, no ![]()
na konci červnece přijede cela rodinka, kači ma narozky tak jsem zvědava, co budou řikat. ten je, ale pořádnej, ty kejty
![]()
nejak nestiham, jezdime po babickach a k vode..
na dovcu jsem odmitla jet, jednak z toho, ze kdyz me chlap nas..tak vypadnu ven a pak-jak mi je porad divne, tak jsem byla v lekarne si nechat zmerit tlak, tak mam hodne vysoky…a to beru prasky
to asi jak me pije krev
dnes to s nim jde. @mucinka2 to by se me taky nelibilo, kdyby tchyne mela takovy kecy, ze je malej tlustej
a vubec, jsou jen vetsi. nas Honzik mel na 10mesicich 11kg. Jsem zvedava, kolik bude mit v roce
uz mu zase chutna po tom marodeni
mate u vas taky bourku? tady to slusne triska… ![]()
@mucinka2 kolikatyho se Kacka narodila? Honzik 22.cervence-bude dort, aby pribral…
![]()
@nellaskrobakova já četla v tvé diskuzi o tchýni
to by mě jeblo…
@kkaattkkaa k nám přišla bouřka ted ![]()
@Andýsek92 k nam se zene dnes snad uz treti triskanice..
a ja se bojim ![]()
@kkaattkkaa kačenka ma 26.7.jeeee to aspon budeme slavit virtualně společně.my kvuli přibuznym většinou slavime dřiv a letos 21 tak to vy určo taky.
jinak bouřka u nas byla večer,ale to byl masakr,nešel proud,pak zase dopoledne něco opravovali tak nešel.všechno tady litalo,třískalo děsny.opět jsem se nevyspala.
bouřka jako takova mi nevadi,ale bojim se,aby se něco nestalo.hlavně když jsem pořád sama.
jinak matysek měl od 10 měsice taky 11 kg a ma je pořád.jsem zvědava kolik přibere příští tyden ho necham zvažit.doma to je nepřesny.jsou to prostě pořádny kluci ![]()
snad dneska bude klid.
dobrouuuuuuuuuuuuuuuuuuu