Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mucinka2 @kkaattkkaa tak mame za sebou dalsi noc 39,8 opul jedne rano maly se klebal byla mu bobinkovi zima rááno zase k dokrce a jsou to zuby podle vseho moč čista krev dobra at už sou ty potvory venku
@nellaskrobakova tak to me mrzi,chuderka.Tak at to ma brzo ze sebou, zrovna takovy tepla a bojujete s horeckou.Nas Honzik je nastesti bez teplot, ale dost se mu taky klubou. Zitra jdem na ockovani, tak pro jistotu musim taky nakoupit paralen, snad to probehne bez teplot…
@mucinka2 tak jsis uzila bazenek? nechali te deticky? ono je to asi tim pocasim, zacinaji tepla a je to zmena…
me dnes odjela dcera k babicce-ona je rada, ze si odpocne od malyho a me bude chybet obcasna chuva
Jen at si uziva prazdnin a kamaradek. V nedeli zase jedou kluci na 14dni taky k babicce, tak budu mit vegac-teda s nadsazkou-maly mi zustane
aspon nebudu muset varit a uklizet… ![]()
@nellaskrobakova chudaček malej, oni kluci to fakt snaší uplně jinak. malej měl taky vždy teplotu a prujem.no ten teda pořád. kačenka u ty jsem ani nevěděla, že ma zuby venku
@kkaattkkaa bazenek super, maly se koupal se mnou, pak jsem si jen tak vegetila. přišla mamina se švagrovou tak jsmekecaly. docela pěkny den. už mi je i lip.ted malej usina a ja si pujdu zaplavat
![]()
je fajn, že ti dcerka odjede k babičce, taky to potřebuje a pak kluci.super.je to rozdil mit doma 4 děcka nebo jen jedno. budeš mit klideček ![]()
@mucinka2 jojo tesim se
To je dobre ze uz te nemoc opousti.Taky bych si sla zaplavat, prcek konecne spi, kluci jsou taky hodni-vsak jsou na pocitaci
Je blby, ze s nima jen tak se na koupalko nedostanu, v nasem meste bohuzel neni, stare davno zrusili a x let hubou budujou nove…Musela bych se vsema jet busem do 10-15km vzdalenych mest a to se me busem rozhodne nechce, jeste s kocarem. Budem muset pockat na tatuldu az bude mit dovcu a vezme nas autem…Uzivej si bazenku, zaslouzis si to
![]()
@kkaattkkaa hm tak s tim koupalkem to je u nas stejny.tady je snad nejblíž cca 20km a pak v německu. proto jsme se takhle rozhodli.
jdu koukat na telku. dobrouuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
Ahooooj holky, jak se mate???
u nas docela pohoda, jen jedna navštěva za druhou. o vikendu jsme byli v německu na pouti a bylo to moooc hezky.ted zase ma byt krasně tak se budem koupata adalši navštěva ![]()
maty palče, te dtak strašně zlobi ![]()
@mucinka2 Ahoooj
taky koukam kde jsi se to objevila
to je dobre ze jsis uzila pout
ja mam relativne klid, kluci odjeli na 14dni k babicce, doma mi zustala holka, ale asi ve stredu taky odjede
a jeste mam toho nejmladsiho protestanta doma-nechce jist a piti je taky boj. Jinak chlap dnes odjel a volal, ze nevi jestli se na vikend vrati, jede do Nemecka a ke konci tydne ma byt nakladat ve Francii.Ze bych mela delsi klid?
![]()
@kkaattkkaa ahooooooooooooooo,jeeeeeeeee tak to si užij klideček, jupiiiiiiiiiiiii.
ted ma mamča a vlastně i my navštevu a přiští tyden si veme kačku
,ještě někam udat matese, ale toho nikdo nechce.ten ma ted pěkně vztekavy období, hlavně v noci.se prostě nevyspíím. a s jidlem mi povidej, je mu 16m a pořád chce jen jogurty a přesnidavky, chleba a podobně je do něj dostat nadlidsky vykon ![]()
@mucinka2 ahoj
no vidis, taky si malinko oddachnes
jooo-hlidani pro prtata
taky se me nikdo nehrne na hlidani.Dnes jsme byli s holkou u kadernice se zkraslit
,tak mamka byla takhodna, ze tu hodku a pul pohlidala..Jo a jinak jsem uz doma jen s prckem, Tyna jela zrovna s babickou
Ale mam klid, uz spi. Chleba atd taky neda.Jen par kousku a pak uz to je vsude..Jenze on nechce ani ty presnidavky, maximalne jogurt a to jeste dela ksichty
tak ho musim vzdycky necim zabavit a nepostrehne, ze se krmi..
Neerostou malymu zoubky? S Honzou je ted posledni dobou taky veselo…
@kkaattkkaa tak koukam, že s tim jidlem v tom nejsme sami.zuby už ma od roku všechny venku, je takovej celkově mrzutej.asi mame nějaky obdobíčko vzteku.snad se to zlepší. ted nemuže zabrat, strašně plače a když tam přijdu tak se začne smat, kulit na mě oči a litat po postylce. ještě před měsicem byl v sedm tuhej.ale hlavně, že leži a nelita mi tu. ![]()
@mucinka2
vycuranek
tak nechce byt sam..preju, at to obdobi brzo prejdete
me zatim spi, ale sbirala jsem pradlo, kdyz jsem se vratila tak lezi opacne, takze asi sedel a svalil se ve spanku, jinak nevim
![]()
@mucinka2 ahoooj
tak budu sama doma az do pristiho ctvrtka nebo patka
Poslali ho do Monte Carla a dal…a pak zase zpet do Holandaska-nebo Belgie??
to je jedno-kazdopadne si zaridim nejaky program, dnes prijede kamoska skoro po roce, na vikend tady budu mit mamku, maji byt bourky a ja jsem straspytel
aspon ji poslu s malym ven a ja budu odpocivat. Vcera mi to taky uteklo, byla jsem u mamky, pak se stavil svara na kafco.Jo a dnes prijede jeste tchan jsem si ted vzpomela.Tak uz zase nestiham-jdu honem varit
![]()
@kkaattkkaa jeee tak maš pohodu, ale stejně samou navštěvu .to je, jak u nas.
kačenka včera odešla k babičce a ted jsem přišl od ni s matyskem, oni se přijdou koupat, ale pak se domlouvala s tetou, že tam chce byt s nima.
je u mamči teta se strejdou ze zapadnich čech a jsou strašně super.teta je takovej dabel a umi to s dětma.
než přijdou tak mam na chvilku veget.
a bouřek se taky bojim, jak jsem tu sama, že se něco stane. dneska varovali už od 2 hodin tak snad u nas na severu to bude dyl. ![]()
hezky odpočivej
![]()