Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
14.8.12 19:50

@kkaattkkaa ahoooooooj,koukala jsem, že už odjiždite :dance: :dance: :dance: mocinkyyyyyyyyyyyyyyyy si to užij, fakt vyčisti hlavu. děti budou v dobrych rukou. chapu, že s e ti bud estyskat, ale je to parada se takhle jet někam podivat. těšim se na tvoje dojmy.
my budeme mit přiští tyden tatinka doma, chtěla jsem někam jet.pak jsme si řekli, že to co hledmae, aby tam byl bazen a něco pro děti mame na zahradě tak budeme doma. když se ochladi tak jedem štastnou zemi, dvur kralove a tady něco kolem nas.mooc se na to těšim. štastnou cestu :dance: :dance: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.8.12 19:56

@mucinka2 :mavam: ahoj, moc dekuju :hug: vy si taky uzijte s tatkou vylety, ma byt pekne tak se to vydari :) Jo ve Dvore jsme byli zacatkem cervna, malej to prospal, tak mi jsme s tatkou uzivali zviratek :mrgreen: akorat jsme stihli zrovna uzavreni pavilonu opic-predelavali to.Tak si to uzijte ;) Jo ja mam seznamy, pro nas, pro kluky-ty jedou k babicce do Jaromere a pro Tynku a Honzika-ty budou u moji mamky. Stehovani postylky, kocarku atd…A jeste musim stihnout rano v pa s Tynkou k dr na kontrolu, tak jsem zvadava :think: Zakazala jsem ji i na kolobrnde jezdit, aby mela sedimku v poradku :| Tak az budu doma, tak si vymenime zazitky z vyletu :mrgreen: Mejte se pekne a hlavne prozijte vylety ve zdravi ;) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.8.12 20:08

Jo to baleni a litani kolem dovoleny, všechno zorganizovat tak to ti nezavidim, ale ta vidina anglie.no bomba :dance: :dance: :dance: :dance: moooooc ti to přeju :palec:
a děkuju taky si to užijteee :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.8.12 20:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
26.8.12 20:54

@mucinka2 :mavam: :mavam: :mavam: ahooooooooj :mavam: tak se hlasim-zdarne jsme se vratili.Bylo to tam super, hned bych tam zustala 8) Nadherne jsem si odpocnula, teda psychicky. Cesta byla narocnejsi,3 dny jsme meli celkem leharo, zbytek jsme museli i ve 2h rano vyjizdet do jineho mesta.Lod taky super, pripadala jsem si pri plavbe jak opita, jak se to naklanelo a mi jsme cestovali po lodi :mrgreen: Privezli jsme si tricka i detem a ve Francii vino nam, mamce a tchyni.Jsem spokojena :) Pristi leto zase pojedu :mrgreen: Co je u vas noveho? Deti jsou vporadku? Mela jsem strach, jak to bude Honzik snaset a pry dobry, ani nebrecel.Kdyz jsem si pro nej prijela, tak trucoval-nechtel jit ke me, trvalo mu to pul hodky a od te doby se mnou chodi i na zachod… :mrgreen: Prijeli jsme v patek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
27.8.12 12:07

@kkaattkkaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ahoooooooooooooooooooooooj,
moc jsem na tebe myslela, je to je super, že se ti to libilo.
a malej je kouzelnej, byl hodnej a ted se od tebe nehne, se boji. juuuu :D :D

u nas pohoda, tatinek nam už taky odjel.ani jsme moc necestovali, bylo krasně a tak jsme vegetili doma, pak dali nějaky vylet,liberec.no manža měl utraceci, koupil mi in-line tak už jezdime cela rodinka. koupili jsme krasny stan tak přiští rok nas čeka kemp.ja zatim byla jen jednou tak jsem na sebe zvědava, ale docela mě to laka. koupim sio matraci a tak se snad i vyspim :mrgreen: :mrgreen:
posledni tyden prázdnin a pak nam začne zase honča. vam taky, vid???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.8.12 19:43

@mucinka2 :mavam: ty brdo, ty jsi sikula :palec: ja bych se na nich zabila :oops: jsem strevo 8) tak jste se taky nekam podivali.Byli jste taky v tom Dvore v zoo? kluci se tam byli podivat s dedou-meli kazdy den vylety.Pod stan bych klido taky brala, tak se muzes tesit na pristi rok.Ono to utece :) To me povidej s tou skolou :? Nejdriv utratit penize za pomucky a dalsi mazec budou ukoly. U nas uz 3krat…jsem na sebe zvedava, jak to vse zvladnu.To budu mit odpoledne samy domaci ukoly a sem na emimco se dostanu v noci-tipuju :( S Honzikem litame venku, nejradsi je bez kocarku. Zacaly mu rust stolicky, tak si uzivame prujmu a dalsi vlna vztekani…U babicky byl jak milius, schoval si to pro me :mrgreen: ale styskalo se me moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
27.8.12 20:27

Nakonec jsme dali zoo jen v liberci.bylo hezky a raději jsme byli v bazenku.
jinač matysek ma taky vztekavy obdobi, on už jako mimi byl vztekloun. a ještě k tomu zoubky, chudaček. u babičky byl hodnej, však vi, že by ho už třeba nechtěla hlidat a maminka jooo, na tu se těšil tak se ji musi ukazat v plné sile :mrgreen: :mrgreen:
je mi jasny, že s e ti styskalo, ale vypadnout taky neni na škodu. :palec:
my mame v sobotu vyroči svatby. a budem doma, možna zkusim mamču, že by jsme zajeli někam na veču :think:
dobrouuuuuuuuuuuuuuuuu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
27.8.12 20:36

@mucinka2 jeeee,tak to budu drzet palce, at maminka pohlida a vy si uzijete :kytka: :) no parada ;) tak pekny vecer a dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.14 11:26

Obsáhlá diskuze ani jsem nečetla všechno také patřím mezi ty co jsou pořád s dítětem doma samy a ted mi z toho začíná hrabat manžel přijede v pátek a já mám stav uvolnění a v neděli když vím že manžel zase odjede a já budu celý týden zase sama tak jsem napnutá jako kšandy ve tsresu nikdy mi to nevadilo byla jsem kolikrát i ráda sama ale poslední měsíc je to silnější než já večer je to nejhorší přes den když vím ý´že můžeme být venku super ale večer když malej usne tak to je pro mě blby představa že jsem zase sama a veškerá zodpovědnost jde na mě a že nemůžu jentak někam odejít…jsem asi magor ale fakt mi to nikdy nevadilo co s tímm je to jen přechodné…

• Citovat
  • Upravit
2777
24.2.14 12:49

A manžel je celý týden pryč i na noc? A jak máte staré dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.14 18:05

Pořád je pryč i na noc v pondělí odjíždí v pátek se vrací Dítě rok a půl je to rarášek

• Citovat
  • Upravit
2777
24.2.14 20:27

A nemáš poblíž třeba rodiče. domluvit si návštěvu jeden den v týdnu, někdy pozvat kamarádky navečer na sklenku? U nás to není pravidelně a já se sama doma necítím dobře, je to prostě zápřah. Celý den v pohodě a jak udeří ta patá, šestá, tak se ručička zastaví a najednou to neutíká… jezdíme k našim a odjíždíme po večeři. Dám malou k tchyni a jdeme na hoďku na bazén, jedeme na nákup, jdeme do herny, kde jsou do 17.30 a pak nám to trvá skoro hoďku domu. V roce a půl s ním asi ještě není moc veliká domluva, na to je ten tříleťák lepší. Hlavně se zkuste zabavit, ne jen čekat na noc, dost to pomáhá. :hug: A nemůže ti někdo v týdnu pohlídat? My chodíme 2× týdně do předškoličky na tři hoďky a je to znát nebo jít si zacvičit tam kde hlídají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.14 07:17

Nic takového tady u nás právě nenní a rodiče mám 50 km odemně…no hruza…

• Citovat
  • Upravit
2777
25.2.14 11:01

Tak to je ny pytel :? A je nějaká vidina toho, že bude manžel někdy v budoucnu doma i v týdnu? Neuvažovala jsi o jeslích a třeba částečném úvazku. Že bys nebyla celý den sama s dítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová