Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KACIK191-tak to te lituju a vim, o cem pises ohledne te hospody..
Je pravda, ze si museji odpocinout, ale taky pobyt s rodinou.Muj parkrat kdyz se vratil z cest, tak hodil domu tasku a mazal na pivo..Ted je aspon ten prvni den doma a jde si az dalsi vecer. A to mu dam jeste dzbanek, at prinese domu-aspon se nikde moc nezdrzuje a mam taky pivko.Co se maly narodil-temer rok, tak jsem nikde nebyla sama bez prcka.Taky jen kamosky a s detma..To si zenska vklidu nepokeca. Aspon zitra s manzelem razime na zabavu, trosku vypnout od deti, mame celkem 4 a nekdy to je narez
Drzim palce, az se vam povede mimco, ze ho budes mit doma, kdyz to slibil
Muj mel pred kamionem zamestnani, ze stejne byl od rana do vecera pryc, nekdy musel prespat i jinde.Tak jsme rekli, ze uz to je jedno, jestli na ten kamion pujde, penez je i vic.Driv treba byl i vikendy pryc, ted se aspon vraci.Ale kolikrat si rikam, aby uz zase jel
No a pak se me zase styska…teda kdyz me zrovna nerozhodi jeho recma.. ![]()
@kkaattkkaa je koukam, že razíte na zabavu.to ti moooc přeju, odreaguj se potřebuješ to.
jinak koukam, že nas samotinkejch je hodně. ten muj sice večer přijel, ale ted někde lita.doma mam navštěvu, litam tu jak magor.do toho mě vytočila kačka, že ani hlad nemam.no to mě neuškodi, ale boli mě hlava ![]()
venku na mě kouka sluničko tak pujdu na zahradku něco podělat.
krasny vikend
![]()
@mucinka2 diky,se tesim jak mala
Babicka to vzala s klidem, ze bude hlidat
Tak to si chlapa moc neuzijes, tak az se vrati, tak ho uz nikam nepoustej
Dej si panacka, snad bude lip
A dej pohlidat deti navsteve a odpocin si. Jakoze by mohli jit s detma treba na prochazku, ze potrebujes neco udelat a zatim si oddachni
Drzim palecky
ja dovarim teprve obed, jeste hodim do trouby strudl a musim poklidit, aby se tady babicka nelekla, ze to je jak po vybuchu-malej hospodari.ja za nim chodim a uklizim a nema to cenu…No a pak se pujdu chystat na zaaaabavku.jsem zvedava, nebyla jsem primo v tom arealu asi 3 roky…tak se opatrujte a zatim
![]()
Jeeeee to mam radost, ja s etěšííííš. hned písni jaky to bylo
![]()
ja makala jak blazen. odvažela hlinu, štěrk. vařila cely dopoledne. malej plakal, pak si ho vzala leonka na prochajdu.
ten muj jen chodil, jak ho boli zada. nemuže se ani hnout a ta to nedělam, že se to pak uděla. to pak uděla uplně nesnášim, ja to pak udělam. nikdo jinej to tady neděla.
pak jsem mu šoupla malyho a vzala děti na veeeču. bylo to fajn.
no přijedeme a malej už spinkal pry usnul hned.no to nechapu
![]()
@mucinka2
ahoj, hlasim se po tydnu
zabavka super, fakt jsem si TRI SESTRY uzila
byly tam i jiny kapely ale tahle me bere
Sla bych zase
ale nemuzu babicku drazdit-v srpnu chci jet s mym do Anglie a mamka nevi, ze by mela hlidat..
ale na druhou stranu nevim, jestli mam jet..
Dnes mam takovou smisenou naladu-je to na den, kdy se maly narodil, jinak na datum v nedeli..Vzpominam zaroven na tatku, ktery byl strasne rad ze ma vnuka, planoval. Bohuzel se prvnich narozenin nedozil-umrel v breznu tesne pred svyma naroz..
Je to takovy den-malej porad breci, je od pul 6 od rana vzhuru, spal 2krat po pul h..Snad ted usnul na dyl, boli me uz ruka z chovani.Chjo..Musim si dat vinko cervene. ![]()
@mucinka2 jo a je dobre ze jsis taky odpocnula, obcas to chce aby prtata nekdo pohlidal.Mela jsi peknou odmenu.At da tvuj manzel recept, jak malyho uspal-ja to nadhodim pred mym a pujdu nekdy s kamoskama na kafe
![]()
@kkaattkkaa jeeeeeeeeeeeeeeee ahooooooooooooooooj,
je fajn, že jsi si tak uřila
ja bych do ty anglie jela. jestli ti mamča pohlida tak jed. přeci jen malej ještě nevi, jestli mu je rok dneska nebo zitra.to jde spíš o tvuj pocit.my jsme měli jet loni na podzim do paříže. jenže malymu bylo teprve 5m a byl na mě zavisly. těšila jsem se, že pojedem letos a on je ještě horší.
prostě chlap.ted mi dava taky pěkně zabrat tak tě chapu. spala bych i při chuzi, jsem strašně unavena a hlasi se u nas jedna navštěva za druhou. chjooo
zitra slavime kačky narrozky se docela těším. už jsem napekla, nazdobila, zitra jen naložim maso a poklidim.
dneska mě ten muj pořád štve a to přijel domu, je divnej, naštvanej. ja unavena, no jsme to sebranka ![]()
jinak mi je lito, že děda vam zemřel, to taky chapu. u nas už žadnej děda neni, muj tatka zemřel mladej a tchana zabilo auto.ten by měl z něho radost, moc to uměl s vnoučatama. njn takivy je život. kačenka hodně trpí, že nema dědu ![]()
krasny vikend
![]()
@mucinka2 jejda,taky budete mit oslavu-tak at se vydari a Kcence vse nejlepsi a hodne stesticka
Mi slavime zitra, tak jsem zvedava, jak si to prcek uzije
To te lituju, mas toho hodne
jj, Honza nam taky porad nak pobrekava, to jsou ty zuby-ma dasno nahore nality chudera.Zuby jsou svinstvo
Chlapi jsou fakt naladovy-kdyz muj je na cestach a vola tak je sama sranda a jak se blizi domu tak to je kolikrat taky nakej „jinej“ ale doma ho to prejde, kdyz chova malyho.Teda vetsinou
Je mi lito, ze deti nemaji dedecka
-Honzik ma aspon jednoho, muj tatka mel taky jeste tady par let byt-bylo mu 56-necelych..Nj,babicky uzivaj. Tchyne uz vi, ze kdyby to na moji mamku bylo moc ten tyden na hlidani, tak si malyho vezmou v pulce
Jen jeste mamku zpracovat…
PEKNY VIKEND
a uzijte si to ![]()
Taky si užijte oslavu
![]()
ja jsem včera řikala, že bych někam vypadla aon nasraně a za coooo, raději pojedu na hory.jo to ja taky, ale třeba v zaří něco se našetři. no měl naladu. dneska jen něco mekta, leze mi na nervy.
pořád mi sem někoho zve a ja už jsem strašně unavena, dole pod barakem rozkopano.to zase budu davat příští tyden dohromady.
mates chce jen mě.
mamina mi pomuže, ale musim ji taky vysloveně říct a to ja nedělam, jen když to fakt nemam, jak udělat. a tchyně tak ta ani nezavola a vi, že toho mam hodně. aspon jedno odpoledna byt s nima venku.ja bych si třeba zajela ke kamaradce je kadeřnice, prostě relax.no ale mam smulu.
krasny vikend, jdu něco dělat, aby se mi nezkratily žíly
![]()
@mucinka2 Holka taky to nemas jednoduchy
Me opet taky slibuje, ze malyho pohlida abych mohla s holkama zajit na vinko.Tak jsem zvedava, jestli az to bude k tomu, ze necukne
Muj mel vcera naladu, ze bych ho kopla
Jsem rada, ze dnes vypadnul, odjel smer Belorusko, tak moc rad neni
Oslava ok, malej nevedel co driv za hracku.Dort si moc nerozpatlal, byl opatrny a ja se tesila, jak se v nem porochna
jak vase oslava?
Tak mile maminky od pulnoci sem nespala skoro ubec maly mi chytnul horecky mel 39 a ted k veceru 39,5 v noci mi paralen nezabiral ted sem dala nurofen cipky rostou nam zuby ![]()
@nellaskrobakova teda,tak to si uzivate, tak hlavne at cipky pomuzou
nas Honzik mel v breznu pres 40 v noci, asi 3 dny i pres navstevu na pohotovosti-nakonec jsme skoncili v HK se zanetem ucha a uz to mel v hlavicce, akutni operace byla jeste ten vecer…To byly nervy s horeckama-ja sama doma s detma..Ted taky mame obdobi rust zoubku-nahore rovnou 4-jeden je uz venku, dalsi budou brzo
tak drzim palce ![]()
Ahooooooooooj,
oslava byla hezka, kačenka nadšena jen si to sama pokanhala.cely den vidim, jak soused chodi a počumuje. on ma stejně starou holčinu a kamaradi se. a tu naši přímo nesnaší. kači k nim nesmi, na silnici je většinou zle u nas na zahradě si je ohlidam.no a manžel s ni šel jezdit na bruslích a vidim, jak se tam hadah. přišel, že mu kačka poškrabala auto.no ja viděla rudě, fakt mě naštvala. potom manžel vezl domu tchyni a volal mu. nějak si to vyříkali. ja ani nemluvim, co nam všechno zničili. no to je už jedno. nabidl mu, že mame pojistku, to odmitl, že to tak zase nemyslel.to auto ma hodnotu tak 5 tis. každopadně kačka to nesmi dělat a ma zaracha, nesmi na silnici.pak jsem to hodila za hlavu a nechtěla si tu oslavu kazit.
dneska sousedi odjeli, auto opět na silnici tak jsme se šla podivat. kdybych nevěděla, že tam něco je tak bych to neviděla. nějake obloučky mu tam malovala
,to se da rozleštit.
pak mi taky došlo, proč nechtěl tu pojistku, asi by mu ani plněni nedali, protože parkuje na zakazu stani i zasteveni.ale jako policajt si mysli, že muže všechno.
ted odjeli tak mame klidek
![]()
mě je dneska blbě, žaludek a prujem, chjoo.
@kkaattkkaa je fajn, že jste si užili oslavu. chlap mě taky štval cely vikend ![]()
@nellaskrobakova chudinek mala, zoubky to je děs. tohle už mame za sebou.at je malymu brzy dobře.
![]()
@mucinka2 Tak to mate prima souseda
to vas lituju..Policajt no…Muj svara je taky u policie, kdybych to nevedela, tak si rikam co je to za floutka
ehmmmm musim opatrne
Dej si dietku a bude lip
a slivovici-ta je pry dobra na to
tak at je brzo dobre
a uzivej klidu ![]()
Tak dneska mi je už o něco líííp. jen jsem unavena. matysek opět nespal, je ted tak vzteklej a to ne jen přez den. v noci knoura očička zavřeny a pak se až začne vztekat. dneska to byla snad cela noc ![]()
ted je v postylce a snad už spinka. kačka se nimra v jidle.ty mi davaj
@nellaskrobakova už je malymu líp???
krasny sluníčkovy den, aspon se vyvalim k tomu bazenu, když už jsem si to tak pěkně vydřela ![]()