Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
15.6.12 21:46

@nellaskrobakova jo umeji to pekne. Muzem doufat, ze se brzo nevzbudeji. Tyjo, jsem sama s malym doma a je to takovy divny..V pokojickach je nezvykly ticho.. :,( porad je hubuju vecer, at jsou deti ticho, ted kdyz je klid, tak nejsem ve sve kuzi.. :think: :) Manzel ma prijet nekde kolem pulnoci a pry rano zase musi jet neco nalozit nebo vylozit :think: kazdopadne bude zase v riti a ja se tesila, ze se postara chvili o malyho, abych si oddachla. Vidis, s tou kasi jak mu to jde malymu, jde o ty prvni pokusy a oni se naucej. Jeste budem vzpominat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
16.6.12 10:30

Koukam holky, že u vas nic, moc.
no matysek řval pomalu celou noc, rano mě ted spat taky nenechali. sice s nim šel dolu, ale už bylo hodně hodin tak stejně na mě volali, at už jdu. pak přišla kačenka šmajchlit se. jsem na tom stejně jako jiné dny. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.6.12 15:59

@kkaattkkaa no můj kamarád je odstrašující případ. Na léčbu úplně kašle, nesnáší celý svět a neni s nim k hnutí :zed: takže je mu nějakých 23 a čeká na transpalntaci plic. Ale opravdu, protože na to kašle. Už máš vyžehleno? Já mám další prádlo :-D Ale v těch vedrech se mi žehlit nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.6.12 16:00

@nellaskrobakova přesně jako s volem :zed: napsala jsi to tak rozsáhle, že k tomu neni co říct a máme to doma úplně stejně s tim rozdílem, že malá chodí spát v deset večer a dřív prostě nepůjde :zed: jen občas se povede, že jde v osm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.12 21:04

@kkaattkkaa jojo kasicka mu jede a odpoledni mrkvicka uz taky ale nechce tu ze sklinky ale cerstvou varenou to spapal celou mistku behem chvilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.12 21:07

@Andýsek92 tak ja maleho maela v prosinci v 6 vsude tma tak jsme uspavali brzo vetsinou kolem te 19 uz spal ale sam si to posunul a chodi spavat po tej 19:30-20:30 nekdy v tomhle obdobi sama tvrdim ze nechci aby chodil spavat pozdeji vecer kdyz spi mam alespon cas na sebe muzu se jit okoupat umyt si vlasy a je to cas co travivam s pritelem pres den toho moc neni co bych mohla udelat a predstava ze bych litala az do pul desate me fakt desi to bych asi lehala do postele uplne k. o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
17.6.12 14:37

Ahoj holky, mam chvilku, tak pisnu..Vcera jsem totalne nestihala, manzel byl v praci, ja doma zase makala jak sroub, zehlila jsem, uz tady mam dalsi kupicku :pocitac: varila, uklizela. Odpol me prijela mamka, privezla dceru. Vecer u me byla kamoska, mamka u nas spala. Ted prijedou tchanovci a privezou kluky, tak to zase zacne-klasika :) Musim jeste manzovi navarit jidlo, rano zase odjizdi na tyden. Snad se dnes vecer dostanu k PC, aspon si tady s vama odpocnu :mrgreen: Jinak malej spal v noci 4h vkuse!! parada. @Andýsek92 to je skoda, ze kamos na to kasle, ja vzdycky trnu, kdyz se dceri zhorsi kasel z nachlazeni, ted ma taky antib. Ma zanet nosohltanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
17.6.12 14:39

@nellaskrobakova aspon nemusis utracet penizky za sklenicky, ja malymu musim kupovat, domaci mu nejedou..jen chvilku ze zacatku, pak jsem s nim byla ve spitale, tam dostaval kupovany a bylo vymalovano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 08:22

@kkaattkkaa taaak a vcera krasne spapal odpoledne varenou mrkvicku ale vecer nevim nechtel kasi vzdyckyy si ji vzal spolknul a vyblul dala jsem mu oh hipp bananovou se suchary a nakonec hami vanilku a stejne to snedl pes :think: a malej vypil me mleko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
18.6.12 10:02

Taky se hlasim, manžel odjel. ja po vikendu nevyspala :mrgreen: no vlastně, normalní stav.
k tomu jidli. kačka ta jedla jen vařeny. malej jedl vše a asi od 10m chtěl jenom kupovany :roll: ted ve 14m jsme už najeli na normalni jidlo. teda samože připraveny pro něj. ale už neeee skleničky.
za chvilku musim pro holku do školky, už jen ta představa mě děsi. asi pojedu autem.
krasny den :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
18.6.12 10:05

@nellaskrobakova oni v tomhle vedru moc jist nechteji, ja to vydim u malyho taky. Predevcirem vecer mi snedl taky misku kase a hned ji vyblil, pak uz si dal mliko. Vcera k veceri snedl trochu polevky a v noci hodne mlika a dnes aspon jogurt, ale musim do nej nasilim cpat vodu. Caj odmita..Ted vypil trosku mlika a usnul. Jinak chlap mi zase odjel do pryc, tak mam klid. Stihli jsme se vecer pohadat, dnes na me skoro nepromluvil. Je to od nej taky hezky..Cely tyden je pryc a takovahle byla rozlucka. A parak do toho… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
18.6.12 10:08

@mucinka2 :mavam: taky jsem se o vikendu nevyspala, mela jsem jeste snad vetsi zahul nez normalne v tydnu :cert: ja pujdu do skolky az na 3h, v tom nejvetsim paraku. Nejradeji bych se valela nekde u vody, nejlip u more :? v sobotu u me byla kamoska, plna zazitku z dovolene na Ischii.. :pocitac: :D Zase budem makat jak srouby… :cert: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
18.6.12 10:49

@nellaskrobakova já měla malou na začátku ledna :-) ale to chodila spát ve dvě ráno a vstávala v osm :zed: to bylo jedno z nejhorších období v životě :-D mě by se hodilo kdyby chodila spát v osm, protože bych toho doma pak víc udělala. Takhle jde spát v deset a já jdu teprve mejt nádobí a pak třeba žehlit nebo tak…
@kkaattkkaa škoda to je, že na to kašle. Hlavně jeho máma tím trpí. Já se s nim teda už nevídám, protože je to brácha mého ex, takže jen od kamarádů vyzvídám jak na tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 11:40

@Andýsek92 jojo tak ja si maleho ucila na rezim jak v nemocnici ze chodil spat brzo a ted mi tez chodi spat brzo ja vetsinu dne pokud je pekne delam venku a maly je semnou a je v kocaru ted sme museli zalezt maly byl nahy v cestovni postylce a je tam moc velke vedro tak porad plakal v baraku je spokojenejsi ne ze by to tuý bylo lepsi ale ve stinu 26 skor 27 stupnu je az az v baraku je 24 tak pujud delat zas az bude spat prehazuju pres kocar mokry rucnik aby tam mel chladneji sem zvedava jak bude jist dneska je moc velky hic ikdyz pofukuje ale vecer tez chodim uklizim vytiram zehlim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
20.6.12 17:31

Ahoj holky, tak se pomalu blizi vikend a vubec se netesim. Je to divny, driv jsem se na manzela tesila a ted moc ne. Posledni dobou se vecne hadame, dnes mi poprve zavolal od odjezdu. Mela jsem ted trosku vydaje za deti, potrebovali zaplatit skolni vylety, do skolky obedy, nejake letni obleceni. Uplne me jeho slova rozhodily-pry by bylo dobry, abych si nasla brigadu, jako roznaseni letaku… :cert: Ja mam plno prace doma, deti obstarat, domacnost, skola, prcek do toho a on si vymysli tohle. Ja si uz ted pripadam jak robot, je me z nej na :poblion: on si o vikendu dojde na pivo, aby vypnul a ja musim porad kmitat. Porad jen slibuje, jak malyho pohlida, abych si odpocnula. chjo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová