Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kkaattkkaa no malá je s těma zubama taky na palici
dneska jdeme zase na plavání, to bude řev. prej tam ještě nikdy takhle hysterický dítě neměla
ona řve hned co se na ní někdo podívá. Ale zase by po tom plavání mohla být unavenější a mohla spát.
@mucinka2 ty to taky nemáš lehký…
@Andýsek92 nemam to lehky. vydržím hodně, ale neschopny pracanty, blato po cely zahradě a silnici. to si hezky uklidi. zlobivý dítě, dneska jsem na švestku. nespala jsem snad celou noc. vubec nevim, co s tim malym je.
aaaale bude lip, jen další den blbec a zase sama. však to znate
@mucinka2 znám. dneska jsem se rozhodla, že přítel už vymění podestýlku zvířátkům co máme doma i kdyby jsme se měli zhádat. prostě to vymění a tečka
mě vždycky dožírá když uklidim a on mi tu udělá bordel. a pak ještě jinde vypráví jak uklízí i on
protivný dítě nezávidim, to je na zbláznění… a nevyspalá k tomu? To na mě už nikdo nesmí mluvit
takže přeji at je zítra líp ![]()
Tak malej usnul vcera az o pul 10 vecer, v 11 byl poprve vzhuru, pak ve 2,dal o pul4,no a pak v 5,usnul o pul 7 a to ja uz musela vypakovat skolaka a dojit do skolky, takze zuzo
.Spal dopol hodinku, ted mi usnul znova, jsem zvedava, na jak dlouho..
Jo a zacal protestovat s pitim, pit nebude
.Uz aby mu ty zuby vylezly vsechny, to si jeste uziju…
Holky, tak to vsechno a vsechny zvladnete
![]()
Tak maminky ja mam lino na schodisti hotove ted se jeste pustit do toho piskoviste s prolezackou jen me stve jedna dira na tom schodisti je to ve starem baraku a je to delane jeste ze dreva nebo spis spravovane jakysima drevenyma latema nejradsi bych to cele vervala a udelala znovu
mozna i k tomu dojde protoze krasne schodiste a do toho taka dura no to ne a nicim to nejde schovat
@nellaskrobakova ty jsi holka sikovna, je smutny, ze ti tvuj nepomuze
s tou dirou nevim…
treba by ho neco nmohlo napadnout, ne?
Jinak zase se snazim marne prcka uspat, odpol jsem se radovala, ze konecne usnul a ma radost trvala 20min..
zase bude dlouhy vecer a ja musim vyzehlit.. ![]()
@kkaattkkaa a kolik pak ma maly me treba maly od 3 do 6 mescu spaval kazde dve hodiny max 5 minut
@nellaskrobakova bude mu 11mesicu, driv taky nespal, to jsme vecne ponocovali…Kdyz konecne spal i pres den dvakrat nekdy i 2hodky, tak ho ted zacaly trapit zuby a jsme zase zpatky s nespanim. ![]()
A zubky nas trapily prave od tech 3 mesicu no a je nam pul roku a nemame zadny venku ja ted bojovala s prikrmem s kasickou na noc prikrmuju od pondeli jinak sem celou dobu plne kojila tak maly nechape co po nem chcu z flasky mi to nevezme tak ho ucim na lzicku vcera papal krasne dneska uz mu to moc nejede z poslednich paru lzicek ho natahlo tak mi v misce zbylo poslednic asi 5 lzic to uz mu nedam at mi to nevyblije
Jo to znam, prvni kase..bylo to vsude jen ne v pusine. Taky poznam, kdyz uz nechce jak ho to natahuje. Nekdy je i pozde a hned to je venku. Vcera mi takhle vratil banan..
Zuby malymu zacaly v breznu, dole ma 2 a ted mu rostou nahore..je to trapeni
@kkaattkkaa jojo u nas hlavne v nose
odpoledne jsme zkouseli mrkev a ta byla vsude mozne
jojo je to trapeni zacina to bolestma pri prdikach a pak zubky nemaji to lehke ty deticky a nas maly taky nevypada na spanek ![]()
@nellaskrobakova
mi taky spat pry nebudem. Uz me to jeho vztekani z unavy nebavi..Chudak uz nevi, co by…ja taky ne
brouzdam na emimcu, malyho chovam a neni uspech..
to driv budu spat ja ![]()
Koukam holky, že tady mame samý nespavce a manžilci hezky pryč. zase to vyžereme my žensky. ![]()
mě manžel slibil, že si je v sobotu někam veme, ale to ja nechci. bylo by mi smutno
tak jsem vymyslela, že zitra připravim oběd na sobotu a nechaji mě aspon do 8-8,30 ležet.
![]()
@mucinka2 píše:
Koukam holky, že tady mame samý nespavce a manžilci hezky pryč. zase to vyžereme my žensky.
mě manžel slibil, že si je v sobotu někam veme, ale to ja nechci. bylo by mi smutnotak jsem vymyslela, že zitra připravim oběd na sobotu a nechaji mě aspon do 8-8,30 ležet.
![]()
jooo to se u nas stat nemuze ani to aby si muj maleho vzal alespon na hodku ven a ani to ze by me nechali vyspat ![]()