Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
14.6.12 10:32

@kkaattkkaa no malá je s těma zubama taky na palici :zed: dneska jdeme zase na plavání, to bude řev. prej tam ještě nikdy takhle hysterický dítě neměla :-D ona řve hned co se na ní někdo podívá. Ale zase by po tom plavání mohla být unavenější a mohla spát.
@mucinka2 ty to taky nemáš lehký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.6.12 10:59

@Andýsek92 nemam to lehky. vydržím hodně, ale neschopny pracanty, blato po cely zahradě a silnici. to si hezky uklidi. zlobivý dítě, dneska jsem na švestku. nespala jsem snad celou noc. vubec nevim, co s tim malym je. :think: aaaale bude lip, jen další den blbec a zase sama. však to znate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
14.6.12 13:30

@mucinka2 znám. dneska jsem se rozhodla, že přítel už vymění podestýlku zvířátkům co máme doma i kdyby jsme se měli zhádat. prostě to vymění a tečka :-D mě vždycky dožírá když uklidim a on mi tu udělá bordel. a pak ještě jinde vypráví jak uklízí i on :zed: protivný dítě nezávidim, to je na zbláznění… a nevyspalá k tomu? To na mě už nikdo nesmí mluvit :-D takže přeji at je zítra líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 16:00

Tak malej usnul vcera az o pul 10 vecer, v 11 byl poprve vzhuru, pak ve 2,dal o pul4,no a pak v 5,usnul o pul 7 a to ja uz musela vypakovat skolaka a dojit do skolky, takze zuzo :zed:.Spal dopol hodinku, ted mi usnul znova, jsem zvedava, na jak dlouho.. :twisted: Jo a zacal protestovat s pitim, pit nebude :pocitac:.Uz aby mu ty zuby vylezly vsechny, to si jeste uziju… :? Holky, tak to vsechno a vsechny zvladnete :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 17:08

Tak maminky ja mam lino na schodisti hotove ted se jeste pustit do toho piskoviste s prolezackou jen me stve jedna dira na tom schodisti je to ve starem baraku a je to delane jeste ze dreva nebo spis spravovane jakysima drevenyma latema nejradsi bych to cele vervala a udelala znovu :think: mozna i k tomu dojde protoze krasne schodiste a do toho taka dura no to ne a nicim to nejde schovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 18:59

@nellaskrobakova ty jsi holka sikovna, je smutny, ze ti tvuj nepomuze :think: s tou dirou nevim… :nevim: treba by ho neco nmohlo napadnout, ne? :cert: Jinak zase se snazim marne prcka uspat, odpol jsem se radovala, ze konecne usnul a ma radost trvala 20min.. :cert: :cert: :cert: zase bude dlouhy vecer a ja musim vyzehlit.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 19:02

@kkaattkkaa a kolik pak ma maly me treba maly od 3 do 6 mescu spaval kazde dve hodiny max 5 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 19:07

@nellaskrobakova bude mu 11mesicu, driv taky nespal, to jsme vecne ponocovali…Kdyz konecne spal i pres den dvakrat nekdy i 2hodky, tak ho ted zacaly trapit zuby a jsme zase zpatky s nespanim. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 19:10

A zubky nas trapily prave od tech 3 mesicu no a je nam pul roku a nemame zadny venku ja ted bojovala s prikrmem s kasickou na noc prikrmuju od pondeli jinak sem celou dobu plne kojila tak maly nechape co po nem chcu z flasky mi to nevezme tak ho ucim na lzicku vcera papal krasne dneska uz mu to moc nejede z poslednich paru lzicek ho natahlo tak mi v misce zbylo poslednic asi 5 lzic to uz mu nedam at mi to nevyblije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 19:13

Jo to znam, prvni kase..bylo to vsude jen ne v pusine. Taky poznam, kdyz uz nechce jak ho to natahuje. Nekdy je i pozde a hned to je venku. Vcera mi takhle vratil banan.. :? Zuby malymu zacaly v breznu, dole ma 2 a ted mu rostou nahore..je to trapeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 19:42

@kkaattkkaa jojo u nas hlavne v nose :lol: odpoledne jsme zkouseli mrkev a ta byla vsude mozne :lol: jojo je to trapeni zacina to bolestma pri prdikach a pak zubky nemaji to lehke ty deticky a nas maly taky nevypada na spanek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 19:47

@nellaskrobakova :mrgreen: mi taky spat pry nebudem. Uz me to jeho vztekani z unavy nebavi..Chudak uz nevi, co by…ja taky ne :zed: brouzdam na emimcu, malyho chovam a neni uspech.. :nevim: to driv budu spat ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.6.12 19:56

Koukam holky, že tady mame samý nespavce a manžilci hezky pryč. zase to vyžereme my žensky. :cert:
mě manžel slibil, že si je v sobotu někam veme, ale to ja nechci. bylo by mi smutno :mrgreen: tak jsem vymyslela, že zitra připravim oběd na sobotu a nechaji mě aspon do 8-8,30 ležet. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 19:58

@kkaattkkaa a mas neco na ty zoubky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 19:59
@mucinka2 píše:
Koukam holky, že tady mame samý nespavce a manžilci hezky pryč. zase to vyžereme my žensky. :cert:
mě manžel slibil, že si je v sobotu někam veme, ale to ja nechci. bylo by mi smutno :mrgreen: tak jsem vymyslela, že zitra připravim oběd na sobotu a nechaji mě aspon do 8-8,30 ležet. :dance: :dance:

jooo to se u nas stat nemuze ani to aby si muj maleho vzal alespon na hodku ven a ani to ze by me nechali vyspat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová