Zamilovaná dcera - puberťačka, jak jí pomoci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
15.8.13 19:48
@Mikayla píše:
Co jí třeba říct, že v té restauraci už nepracuje a tak tam za ním nemůže jít.. chápu že jí asi nechceš lhát, ale aspoň nebude mít potřebu ho vyhledávat a časem jí to přestane trápit.. je mi jí líto chuděrky, v takovým věku už se musí trápit s hormonama, dej vědět až to nějak vyřešíte :)

A co když tam někdy půjde s někým jiným??? Pozná, že máma lže…to neřeší situaci, to by za chvíli nemohli chodit nikam…všude jsou hezký kluci… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5455
15.8.13 19:51

@Jitka1976
Ona píše fiktivní dopisy - vesměs druhé babičce, které nikdy nepošle. Ale takové běžné dětské věci: jako, že kočka má koťata, že by chtěla fialový kamínek…Zkusím se jí zeptat jestli by nechtěla tajný sešitek a tam si psát svoje trápení i radosti. Díky za tip :kytka: Ale obávám se, že ona je takový pragmatik, že nepochopí proč by to měla dělat a v čem jí to pomůže. Ona hledá kosntruktivní řešení…I když teď se dost mění, je rozcitlivělá, zkusím to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.8.13 19:55

@Mikayla
No, ono je docela možné, že ho tam třeba už nepotkáme. Třeba tam byl ten Lukáš jen na brigádě, zástup, byl tak mladý, že třeba mohl dělat poslední rok učňáku - takže praxe, může mít dovču, nebo se netrefíme do jeho služby…Ale ona je taková „držka“, že se obávám, že by se mohla zeptat ostatního personálu, kde je Lukáš. Nebo se mi fakt zamiluje do někoho jiného. Zapalují se jí lýtka, pokukuje po chlapech a vlastně neví, co by od nich chtěla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404

@Apaji to to má teda hodně brzo ne :jazyk: a přitom fakt dítě. nebylo by lepší o něm nemluvit aby se jí to neustále nevracelo. Za pár týdnů půjde do školy tak tam bude jiných kluků dost ;). Tohle snad v 8,5 letech řešit nebudu :roll:, manžel akorát včera řešil že do těch 10 bude v pohodě, pak v 15 že bude praštěná pubertačka tak mu nebudu brát iluze :mrgreen: :mrgreen:

nebo jí něčim zabavit, výlet, bazén, zoo ale aby nepotkala nějakýho jinýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064

Neboj, pustí jí to. Já se zamilovala do číšníka v Jugošce v pěti, obsluhoval nás celý týden. Do dnes ho máme na fotce, jmenoval se Zvonďa :) Myslím, že ač to tak možná nevypadá, tak je to jen takové to dětské zamilování. Stejně tak se mohla zamilovat do nějaké své učitelky. Rozumím ti, že tě to zneklidňuje, ale být tebou, tak bych byla v klidu, je to opravdu ještě dítě a láska taková platonická :)

Příspěvek upraven 15.08.13 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
15.8.13 19:56

@Apaji Když sama začne, tak se s ní o něm bav. Třeba se jí zeptej, co se jí na něm líbí, jaký asi je… to je fakt asi těžké se zamilovanou holkou :D.
Tohle téma se mě může začít taky brzo týkat, mojí dceři je 5, tak ještě 3 roky a budu třeba taky řešit kluky 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.8.13 19:57

No prosím, teď si gumičkou vzadu stáhla noční košili, jako že má ocásek a hraje si, že je koník. Prostě dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.13 20:00

@Apaji neporadím. Můj synáček se regulérně zamiloval minulý rok na prázdninách (6 let) a to do přítelkyně(20) mého synovce.. To bylo fakt šílený… když ji neviděl, tak smutnej, nic ho nebavilo a pod.. a nehorší je, že ho to drží doteď :zed: Ale naštěstí už né v takové míře.. ale jak ju vidí na fotce, tak ho to pořád bere.. dnešní děcka začínaj nějak brzo :zed: včera mi hlásil, že mu rostou fousy a fakt že jo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.8.13 20:01

@Markéta80
Ne, kluci ve škole jsou všichni takoví blbíííí, a to i děváťáci :roll: Ona je na dospělé. I herce má ráda starší (Sam Neill, Bruce Lee - ten už je naštěstí mrtvý, moderátora z pevnosti Boyard…). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.8.13 20:02

@martina.se
Fousy v 6 letech? 8o Tý brďo, tak to už je…ehm, muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.13 20:03

@Apaji :mrgreen: je mu 7 a chlup, ale i tak… pořád šmrdlal pod nosem, pak říká, mami tam mam vousy, už jsem jako tatínek.. no a on tam fakt pár výraznějších chlupů má.. doufám, že je to jen náhoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
15.8.13 20:04

Já měla první menstruaci v 9ti. A jak vyřešit tvůj,,problém", tak ji nech při tom, že ho miluje, nevyvracej jí to, neříkej jí, že ho milovat nemůže, neb to stejně nepochopí a zkus jí přikyvovat..ve stylu jako, já vím, že jsi do něj zamilovaná, a víš co, jak vyrosteš, tak si ho třeba vezmeš..no chvilku asi zamilovaná do něj bude, ale to přejde ;) ona na to příjde sama, že to takhle nejde ;) jen ten kontakt s ním nevím jak vyřešit, asi prostě, že pro její radost tam jeď s ní, ale asi jí vysvětli, že na něj nic ukazovat nemůže, že třeba má přítelkyni, která by byla pak smutná.. :nevim: :nevim: každopádně držím pěsti a pevný nervy!!! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
15.8.13 20:04

@Apaji :lol: :lol: hele nejí moc kuřecí maso :oops:, já se zamilovala v 6 třídě do devátáka :mrgreen: :mrgreen: jen proto že jsme běžela a vrazila do něj a on se na mě usmál :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.8.13 20:05

@martina.se
Doufám, že ti nezpívá ve sboru…k mutování už má jen kousek :lol:. Si pamatuju na naši sadistickou učitelku z hudebky na ZŠ. Ta se vyžívala, že zkoušela ze sólového zpěvu před tabulí, a hlavně mutující kluky. A pak se jim smála… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.13 20:08
@Apaji píše:
@martina.se
Doufám, že ti nezpívá ve sboru…k mutování už má jen kousek :lol:. Si pamatuju na naši sadistickou učitelku z hudebky na ZŠ. Ta se vyžívala, že zkoušela ze sólového zpěvu před tabulí, a hlavně mutující kluky. A pak se jim smála… :zed:

naštěstí si jen brouká doma :mrgreen: učitelku nechápu, u nás si kluci v 8mé třídě vydupali, že nemusí zpívat. Právě kvůli tomu mutování.. a prošlo to, úča je zkoušela z not, zpívali jsme my ostatní, noty jsme znát nemuseli :mrgreen: jinak fakt nevím, kam děcka spěchají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí