Zamilovanost do učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5655
23.12.21 19:59
@veronika0903 píše:
@karjak obávám se, že už jsem zamilovaná.. Ale beru to tak, že když jsem zamilovaná už teď, tak proč si aspoň jednou nevrznout, když tam tu šanci vidím..

No, tak Ty jsi teda romantička. To se mi ulevilo. :lol: Když to vidíš takhle, tak takových příležitosti u pánů jeho věku, najdeš dost. I kdyby Ti kantor náhodou unikl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
23.12.21 20:02
@JiříkMazlík píše:
To mi něco připomíná :mrgreen:

Přišel jsem na náš dvorek,
místo mě stál Liborek,
Liborek z naší třídy,
prstíky měl od křídy.

Kalhoty dole oba,
jímala se mě zloba,
Liborek teď bručí v cele,
tenkrát dělal učitele! :dance: :mavam:

To je krásný kousek. :D To doma milujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
23.12.21 20:06

@veronika0903 Holka, na tobě jsou krásně vidět ty kozí roky. :) To tě omlouvá. On se chová jak chlivak a jeho manželku i děti teda lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
23.12.21 20:23

Co dnes do školy holky v tvém věku nosí a učitele pokouší to aby si chudák učitel strkal do trenek kostky ledu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.12.21 20:26
@veronika0903 píše:
Ahoj všichni,
než začnu psát svůj problém, chtěla bych říct, že vím, že to není v pořádku, tak mi prosím nepiště urážející a jiné takové komentáře… Potřebuji opravdu jen radu, protože jsem naprosto rozhodnutá.
Je mi 18 let a jsem na střední škole. Už od prváku se mi líbil jeden učitel (46), ale nikdy jsem si u něj nedělala větší šance. Před asi třemi týdny jsem s ním mluvila a náš rozhovor byl takový divný. Potkali jsme se po jednom koncertě a zrovna s kolegou odváželi věci do vedlejší budovy. Zrovna jsme šli s kamarádkou okolo něj a ona ho pozdravila (jí se také líbí). Já jsem si ale řekla, že jí ho jen tak nenechám, protože má zamilovanost stále trvá, a tak jsem si s ním šla povídat. Skončilo to tak, že jsem mu pomáhala stěhovat nástroje a když jsme je vezli výtahem, tak se ke mně tak přiblížil a celou mě projel očima. Potom mě chtěl ještě někam pozvat, ale to jsem odmítla, protože bylo už pozdě. Pak mi poděkoval, řekl že to mám u něj, a když jsem se zmínila, že si to vyberu ve škole (na předmětu, který učí), tak se na mě podíval naprosto hlubokým pohledem, usmál se a řekl: „ale tohle je mimoškolní aktivita“. Bojím se, že kdyby už výtah nezastavil a na chodbě nikdo nebyl, tak by se na mě vrhnul.. Ale právě, že výtah zastavil a na chodbě pár lidí bylo, tak se se mnou rozloučil a to bylo vše. Nicméně vždy když na hodině zmíní třeba slovo vztahy, rozvod nebo cokoliv takového, tak se podívá na mě a vypadá, jako by mě hned chtěl. Když jsem s ním ale sama, tak mi dojdou slova a jsem z něj strašně nervózní, takže si s ním ani moc nepokecám a on na mě vždy kouká úplně, jak kdyby se chtěl na mě vrhnout, ale žádný další krok neudělá. Strašně moc bych se s ním chtěla vyspat, ale samozřejmě na dlouhodobý vztah bych ho nechtěla a to jen z toho důvodu, že má ženu a dvě děti. Nevím jak mu dokázat, že mám o něj zájem, ale bojím se udělat první krok. Poradí mi prosím někdo, jak na něj? Nebo vůbec, jestli si třeba nedělám falešné naděje a nevidím jen to, co vidět chci..
Děkuji.

Zůstaň u erotických představ. Uděláš službu jeho ženě a dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
23.12.21 20:29

@veronika0903 A co bude pak? To je cesta k velkýmu průšvihu… A jak píše lilith, učitel by kvůli nějakému vrznutí mohl přijít o místo, takže to ani nebude chtít riskovat. Možná Tě ani nebalil, jen byl milý… Někdy máme tendenci vykládat si jednání toho, kdo se nám líbí, úplně jinak, než to bylo zamýšleno. Jak už někdo zmínil přede mnou. Každá jsme někdy byla po uši zamilovaná do trenéra, učitele, lektora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
23.12.21 20:34
@JiříkMazlík píše:
Co dnes do školy holky v tvém věku nosí a učitele pokouší to aby si chudák učitel strkal do trenek kostky ledu :lol:

Nemusi byt pravda. Zrovna jsme toto nedavno s jednim ucitelem resili a nazor byl takovy - je mi trapne za ty holky. Vzdyt mam pocit, ze vstupuji do bordelu, nikoli do tridy se studentkami. 8o

A mozna to bude znit moc „slusne a perfektne“, ale jeste dodal - si mysli (studentka), ze kdyz si vezme takove kure vystrih, ze z toho budu co?? Kolik za zivot jsem videl prsou, vzdyt si na to muzu doma sahnout, ale ony si mysli, ze z nich budu hotovy. Z takovych mladat.

A ja s nim musim souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
23.12.21 20:36

@Capricorn61 no vypadají jako zaměstnankyně jednoho podniku tady v Plzni Pamela se to jmenuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
23.12.21 20:37
@karjak píše:
@veronika0903 A co bude pak? To je cesta k velkýmu průšvihu… A jak píše lilith, učitel by kvůli nějakému vrznutí mohl přijít o místo, takže to ani nebude chtít riskovat. Možná Tě ani nebalil, jen byl milý… Někdy máme tendenci vykládat si jednání toho, kdo se nám líbí, úplně jinak, než to bylo zamýšleno. Jak už někdo zmínil přede mnou. Každá jsme někdy byla po uši zamilovaná do trenéra, učitele, lektora…

Souhlas! Mi se stalo, ze jsem chlapovi licila, kolik naznaku delal a on mi rikal, ze vubec si toho neni vedomy, a ze urcite to nedelal schvalne. Takze je to tak. A presne jsem videla narazky na sebe, ocni kontakt a kdo vi co jeste a on vubec to nedelal schvalne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
23.12.21 20:43
@JiříkMazlík píše:
@Capricorn61 no vypadají jako zaměstnankyně jednoho podniku tady v Plzni Pamela se to jmenuje :lol:

Jakoze ony si to ani neuvedomuji, ale prijit do skoly s kratasy, ze kterych jim kouka pul pr.dele a trickem koncici tesne pod podprdou, tak jakoze sorry, ale to je hnus. :poblion: A to se to jeste prsi a prd.el spuli, no hnus. 8o

A normalnimu uciteli toto prijde spis nechutne nez vzrusujici. Vzdyt to vidi denne, prijde si jak v bordelu, a hlavne myslim, ze kazdy spravny ucitel ma jasne nastavene hranice.

Co jsem kdy mela ucitele, myslim na vyuku samozrejme, tak nikdy jsem se nesetkala ani u sebe, ani u spoluzacek s nejakym prasactvim. Az na jednoho, tomu vylozene sexualne harasilo, ale to je jine povidani. Vylozene byl nechutny. A na druhou stranu s jinym ucitelem jsme si dovedli fajne pokecat a ten mel v ramci slusnosti narazky, rypali jsme do sebe, a bylo to fajn, oba jsme vedeli, ze to je sranda, nejake „pratelstvi“ a ani jednoho by nas nenapadlo za tim neco hledat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
23.12.21 21:11

No, k nám na základku nastoupil mladý kluk na místo matikáře a asi po týdnu musel pakovat holku z osmé třídy, která se mu svlíkla v kabinetu. :nevim: Dneska je ta mládež nějaká oprsklejší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
23.12.21 21:13
@Myšák24 píše:
No, k nám na základku nastoupil mladý kluk na místo matikáře a asi po týdnu musel pakovat holku z osmé třídy, která se mu svlíkla v kabinetu. :nevim: Dneska je ta mládež nějaká oprsklejší. :mrgreen:

8o :poblion:
Ja to tem ucitelum nezavidim. Kdyz holka bude brecet, ze to on ji donutil, zneuzil a nevim co, kdo uveri uciteli? :think:
Je to vylozene hnus. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
23.12.21 21:19

@Capricorn61 Nápodobně,ale ti chlapi to mají opravdu v tomhle horší. Naštěstí z toho měla slečna akorát ostudu no. :nevim: Už se to víc neřešilo. Si pamatuju, když jsem byla já na škole, teda na základce, tak jsme měli zákaz se moc malovat, nosit nalakované nehty a přijít v mini a s výstřihem až na pupek, tak nás nejspíš vyžene domů se převléct. :mrgreen: A to byl rok 2005, žádná těžká totalita. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.12.21 21:22
@Capricorn61 píše:
8o :poblion:
Ja to tem ucitelum nezavidim. Kdyz holka bude brecet, ze to on ji donutil, zneuzil a nevim co, kdo uveri uciteli? :think:
Je to vylozene hnus. 8o

Znám jednoho učitele a toho žákyně pronásledovala až domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
23.12.21 21:26

@Myšák24 No, ale mělo by to být nějak domyšlené. Jak by se děcka tvářila, kdyby přišla paní učitelka těsně před důchodem ve stejném outfitu, co nosí ty holky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí