Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Znám jednoho učitele a toho žákyně pronásledovala až domu.
Tak to už je nemoc. My zas měli příhodu, že klučina sledoval učitele na bazošu (znal tel, číslo) a pak si za ním jezdil domů. A pořád sledoval, co ten učitel robí.
A to to byl kluk… Takže někdy fakt není co závidět…
@Melodie91 píše:
Kdo nebyl zamilovanej do ucitele, trenera, vedouciho na tabore, do sefa… atd atd… ta pozici autority imponuje…sejde z oci, sejde z mysli…mozna si i neco namlouvas..jestli ne nenech se zneuzit…
Sejde z očí, sejde z mysli… kéž by to tak platilo pro všechny, já odešla z gymplu a pořád na svého učitele myslím, denně… úžasnej, chytrej a vtipnej chlap… takového už asi nepotkám 😂
@Capricorn61 píše:
Tak to už je nemoc. My zas měli příhodu, že klučina sledoval učitele na bazošu (znal tel, číslo) a pak si za ním jezdil domů. A pořád sledoval, co ten učitel robí.A to to byl kluk… Takže někdy fakt není co závidět…
Holka měla tenkrát velké problémy.
Já na střední byla taky zamilovaná do učitele, ve druhaku jsem ho sbalila na jednom maturitním plese te školy, alkohol pomohl, pozvala jsem ho na panáka a uz to jelo, ještě ten vecer jsme spolu spali a tenhle čistě sexuální vztah (ja zamilovaná, on zadaný) jsme udržovali až než jsem vyšla školu a přestali jsme se vídat. Jako zkušenost dobrý no, ale musí ti byt jasný, ze rozhodne nebudeš jeho jediná studentka, se kterou by spal. Ja osobne bych teda ted byla radsi, abych o panenství přišla jinak, než s takovým blbem opilá v kabinetu tělocviku.. a takovýho chlapa do života vážně nechceš
ale upřímně mi trvalo skoro tři roky úplného distancu od něho, než jsem se odmilovala a došlo mi, jaky vůl to byl ![]()
@Melodie91 píše:
Kdo nebyl zamilovanej do ucitele, trenera, vedouciho na tabore, do sefa… atd atd… ta pozici autority imponuje…sejde z oci, sejde z mysli…mozna si i neco namlouvas..jestli ne nenech se zneuzit…
Presne, taky jsem byla zamilovana do naseho ucitele…tenkrat jsem byla jeste v devitce, takze nic
Ale myslim, ze takovych pripadu bude hodne…jsi mlada, to jsou ty hormony
Na stredni jsem pak pro zmenu mela ucitele, co jel po mne
On se mi teda vubec nelibil, prisel mi tak trochu uchylny
Oni to maji tezky no…spousta nactiletych sexy studentek…mimo doktoru, je to druhe nejvic neverne povolani, dle meho…zkratka prilezitost dela zlodeje… ![]()