Zamítnutý císařský řez po předchozím císaři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
19.12.22 17:06

Zamítnutý císařský řez

Zdravím ženský, mám dotaz.
Jsem 5 let po akutním císaři a teď mám dva týdny do porodu. Vše vypadá v pořádku, ale co mě zajímá je, ze i když si chci zažádat o další cs tak mi ho neudělají, měla jsem za to, ze to jde normálně :nevim: díky za postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
19.12.22 17:08

Našla bych si jinou porodnici, udelat by to meli. Rekni, ze te boli jizva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.12.22 17:11

@DandátkoP
Zítra jdu ještě na utz ohledně jizvy tak zkusím protlačit na zadost ale pochybuji. Dnes se netvarili, ze by to šlo. Jedine co mi řekli, ze mě nechaj normálně a při jakémkoli problému by mě na cs vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
19.12.22 17:20

Pokud mas jizvu v poradku, tak neni duvod přeci do tebe rezat znovu.

• Citovat
  • Upravit
10921
19.12.22 17:23

@Kratova ja tady nedavno videla diskuzi a vsechny holky tam tvrdily, ze na zadost to udelat musej no. :nevim:

Taky me to bude cekat, jen budu mit rozestup necely dva roky a taky chci znova cisare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.12.22 17:36

@DandátkoP noo a to prave jaksi nejde, také jsem chtěla a mám smůlu.
@mackA159 ano tomu rozumím, jen jsem myslela, ze to na zadost jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.12.22 17:42
@Kratova píše:
@DandátkoP noo a to prave jaksi nejde, také jsem chtěla a mám smůlu.
@mackA159 ano tomu rozumím, jen jsem myslela, ze to na zadost jde.

V ČR není možné provádět císaře na žádost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
19.12.22 17:47
@DanielaD píše:
V ČR není možné provádět císaře na žádost

Ale jde, kdyz uz jeden cisar byl. Jsou porodnice, kde davaj vybrat a jsou i porodnice, kde nedaj ani vybrat a jde se rovnou na cisare ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
19.12.22 17:56

Nebyla by to škoda, se nechat řezat, když normálnímu porodu nic nebrání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15130
19.12.22 17:58
@Pajka89 píše:
Nebyla by to škoda, se nechat řezat, když normálnímu porodu nic nebrání?

Proc škoda? Jizvu na břiše už má. Nemusí mít ještě k tomu jizvu dole a vytahanou pipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
19.12.22 18:16

Já měla první cs a po druhé mě nechali si vybrat.. já si vybrala přirozený porod a nelituji.. ale rozhodnutí je na každém :)
Ale v případě, že by mě jizva bolela.. tak bych musela na cs.. takže pokud opravdu chceš na cs.. řekla bych, že tě v jizvě dost začalo řezat a bolet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.12.22 19:23

Holky díky za rady, uvidim co mi reknou zítra až budou na jizvu koukat. V jitve mě štípe a tahá už 14 dni jakoze fest i když se zvedat ze dědu, a nic mi na to neřekla 🤷🏻‍♀️ tak mi držte palce, každopádně už nepočítám s tím, ze by to vyšlo. Tady v Mostecky nemocnici to je asi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.12.22 21:04

Pokud není důvod, je dostatečný odstup a jizva ok, tak opravdu není důvod :nevim: A nárok přirozeně nemáte.
Já se tady stavím pomalu na hlavu, aby se mi otočil KP a nedošlo na císaře, takže ani nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
19.12.22 21:21

Pokud si sezenes posudek od psychologa, musi Ti CS udelat.

Taky jsem po akutni sekci a prirozene bych uz rodit nesla. Vybehala bych si vsechny papiry, kdyby nebyla rozumna domluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
19.12.22 21:26
@Denny97 píše:
Já měla první cs a po druhé mě nechali si vybrat.. já si vybrala přirozený porod a nelituji.. ale rozhodnutí je na každém :)
Ale v případě, že by mě jizva bolela.. tak bych musela na cs.. takže pokud opravdu chceš na cs.. řekla bych, že tě v jizvě dost začalo řezat a bolet..

Kéž by rozhodnutí bylo na každém :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková