Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj všem, trochu mě překvapila registrace na Bulovce - očividně se dá začít registrovat dříve než v 14+0 (byť 14+0 je celopražská dohoda) - takže na můj termín plno. Někde jsem četla, že se ženy registrují i na termíny okolo (třeba o den dva dříve/později) - máte s tím zkušenost? Dělají s tím pak v porodnici problémy? Případně ruší ty registrace na dny okolo a tudíž je šance, že se můj termín ještě uvolní?
A někde zase psali, že některé ženy registrují více porodnic a pak termíny pouští (prý se snad má na Bulovce otevírat druhé kolo registrace na ty uvolněné dny v 17tt) - máte někdo zkušenost s tím?
Díky!
Ahoj, registrovala jsem se pred 10 tydny ve 14+0, asi by to slo i o nejaky den driv. Muj termin porodu taky plno, o den pozdeji bylo volno
Na Bulovce pry vubec nemaji problem kdyz si registrujes nejaky den +- 5 dni (nekde jsem cetla ze i 7), stejne se nevi kdy budes rodit, takze klidne zkus jeste nejake ty dny okolo sveho TP, verim ze bude volno ![]()
Na facebooku je stranka rodime na Bulovce nebo tak nejak muzes se tam prihlasit, tam se tohle vsechno da docist
Skoro vsechny holky tam psaly ze na jejich datum TP nebylo volno, kazda mame nejaky ten den okolo
Příspěvek upraven 17.12.22 v 13:26
Registrovala jsem se na Bulovce letos v květnu ve 14+0 na 6.11. Beznadějně plno. Zkoušela jsem ještě 7.11. a také plno. Pak mě to už nebavilo, tak jsem klikla na 10.11. a zadařilo se. V poradně, kam jsem začala na konci těhotenství docházet, se mě na termín registrace nikdo neptal, řídili se zprávou z prvního screeningu. Nakonec jsem stejně rodila skoro o tři týdny dřív oproti termínu. ![]()
Ja se chtela registrovat letos v cervenci a bez sance tyden pred i tyden po terminu. Podle me maji system nastaveny postaru. Asi 5 let zpatky se tam muselo registrovat ve 13+3, vsude jinde 14+0. Ja bohuzel po 1.screeningu a odhadu TP preskocila tyden, takze z 12+9 bylo 13+9 a na Bulovku uz jsem se nedostala.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.