Registrace Bulovka 2022

2
17.12.22 12:00

registrace Bulovka 2022

Ahoj všem, trochu mě překvapila registrace na Bulovce - očividně se dá začít registrovat dříve než v 14+0 (byť 14+0 je celopražská dohoda) - takže na můj termín plno. Někde jsem četla, že se ženy registrují i na termíny okolo (třeba o den dva dříve/později) - máte s tím zkušenost? Dělají s tím pak v porodnici problémy? Případně ruší ty registrace na dny okolo a tudíž je šance, že se můj termín ještě uvolní?

A někde zase psali, že některé ženy registrují více porodnic a pak termíny pouští (prý se snad má na Bulovce otevírat druhé kolo registrace na ty uvolněné dny v 17tt) - máte někdo zkušenost s tím?

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
17.12.22 12:51

Ahoj, registrovala jsem se pred 10 tydny ve 14+0, asi by to slo i o nejaky den driv. Muj termin porodu taky plno, o den pozdeji bylo volno :) Na Bulovce pry vubec nemaji problem kdyz si registrujes nejaky den +- 5 dni (nekde jsem cetla ze i 7), stejne se nevi kdy budes rodit, takze klidne zkus jeste nejake ty dny okolo sveho TP, verim ze bude volno :)

Na facebooku je stranka rodime na Bulovce nebo tak nejak muzes se tam prihlasit, tam se tohle vsechno da docist :) Skoro vsechny holky tam psaly ze na jejich datum TP nebylo volno, kazda mame nejaky ten den okolo

Příspěvek upraven 17.12.22 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.12.22 13:21

Díky moc!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.12.22 22:56

Registrovala jsem se na Bulovce letos v květnu ve 14+0 na 6.11. Beznadějně plno. Zkoušela jsem ještě 7.11. a také plno. Pak mě to už nebavilo, tak jsem klikla na 10.11. a zadařilo se. V poradně, kam jsem začala na konci těhotenství docházet, se mě na termín registrace nikdo neptal, řídili se zprávou z prvního screeningu. Nakonec jsem stejně rodila skoro o tři týdny dřív oproti termínu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.22 19:07

Ja se chtela registrovat letos v cervenci a bez sance tyden pred i tyden po terminu. Podle me maji system nastaveny postaru. Asi 5 let zpatky se tam muselo registrovat ve 13+3, vsude jinde 14+0. Ja bohuzel po 1.screeningu a odhadu TP preskocila tyden, takze z 12+9 bylo 13+9 a na Bulovku uz jsem se nedostala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková