Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy píše:
i v případě, že polyká?
Ono to vážně moc kalorií mít nebude. Když jsem držela sacharidovou dietu, nikde před orálem nevarovali
![]()
@Kakika píše:
Ono to vážně moc kalorií mít nebude. Když jsem držela sacharidovou dietu, nikde před orálem nevarovali![]()
ty fole, to by mělo být v každém příbalovém letáku ![]()
Tak deníček je jak od nějaké puberťačky… ale proč ne?
Pořád lepší než zcela nudné deníčky o snažilkování, tulení, těhulkování, mimískování atd. nebo ty hrozné „recenze“
Chtělo to asi k tomu dát rovnou pokračování
a nebo jsou admini (tady spíš adminky) puritáni a mají raději tuleníčka s manžou nebo příťou
a navíc ve tmě a pod peřinou ![]()
@Baba píše:![]()
Příspěvek upraven 02.03.17 v 20:08
Tohle mě rosekalo
![]()
@Anonymní píše:
Bylo mi skoro 14, když jsem ho v létě roku 2005 poprvé spatřila. Jmenoval se Michal, měl nádherné tmavé vlasy, šedé pronikavé oči a byla to láska na první pohled.
Ale s ním jsem o panenství nepřišla, byl to můj malej novorozenej bráška.
O panenství jsem přišla o víc než 3 roky později. Nejmenoval se Michal a neměl ani tmavé vlasy, ani šedé oči, ale láska na první pohled to byla taky. Zhruba do této doby byl můj bráška jediný chlap mého srdce. Najednou jsem dýchala jen pro pana X.
Poznali jsme se díky kamarádce, byl o 5 let starší a byl to typický frajírek, hezounek, no prostě ten, kterého chtěla každá holka z okolí. Nevěřila jsem, že bych se mu mohla líbit zrovna já. Od první chvíle jsem měla růžové brýle, kamarádky mě varovaly, ale zdálo se mi, že mi prostě jen závidí.
Stalo se TO týden od našeho seznámení. Nevěděl, že jsem panna, styděla jsem se mu to říct. Byli jsme spolu v kině a pak jsme jeli k němu, jeho rodiče byli pryč. Hned ve dveřích mě začal svlékat. Došli jsme do ložnice rodičů, tam mě položil na postel. Chvíli si hrál jazykem s mým poštěváčkem a pak do mě vnikl. Oči jsem měla zalité slzami, hrozně to bolelo! Nevím, jak dlouho to celé trvalo, ale doufala jsem, že bude brzy po všem. Pak usnul a já odešla. Potřebovala jsem být sama a přemýšlet o tom, co se stalo.
Druhý den mi volal. Ptal se, proč jsem tak brzy odešla, nerozuměl tomu, nechápal mě. Znovu jsme se sešli zhruba po třech dnech a šli jsme na večeři. Zval mě k sobě domů, ale nešla jsem. Měla jsem trauma z toho, že by se to mohlo opakovat.
Po dvou týdnech jsme jeli s jeho přáteli na chatu do Beskyd. Tam jsme prožili tak nádherný sex plný vášně. Navzájem jsme se uspokojovali pusou, nevěřila jsem, že mě bude orální sex tak bavit, ale připadalo mi to, jak kdybych lízala tvarohový nanuk. Byl to víkend plný nespoutané vášně. Od té doby jsem to mohla mít furt. Antikoncepci jsme řešili kondomama a když nebyl po ruce, tak ho prostě vytáhl z mušličky ještě než stříkl. Přesto jsem se rozhodla objednat se na gyndu, skrz lepší ochranu a ať pořád nemusíme řešit pláštěnku. Vyfasovala jsem antikoncepci, kterou jsem si hned vyzvedla v lékárně a zobla si první pilulku. Bohužel mě lékař nepoučil o užívání, nebo spíš že se musí začít s menstruací, na kterou jsem nečekala. A ta už ani nepřišla, místo ní přišla větší prsa a nechutenství. Ano, víkend na chatě měl svůj výsledek.
Ten tvaroháč
prostě pecka
já chci další díl ![]()
![]()
hlasuju pro pokračování mořský plody bez nástřiku nemají chybu ![]()
@Baba píše:
@matkabagristy
Brzdi, brzdi. To bude az v druhem dile
Ste blbyyyyy
. Sem se malem pocurala…nejdriv obrazky a ted tohle…
![]()
Taky si chci přečíst další díl.
Doufám, že si v létě až budu mít tvarohový nanuk, na toto nevzpomenu.
@Anonymní píše:
Bylo mi skoro 14, když jsem ho v létě roku 2005 poprvé spatřila. Jmenoval se Michal, měl nádherné tmavé vlasy, šedé pronikavé oči a byla to láska na první pohled.
Ale s ním jsem o panenství nepřišla, byl to můj malej novorozenej bráška.
O panenství jsem přišla o víc než 3 roky později. Nejmenoval se Michal a neměl ani tmavé vlasy, ani šedé oči, ale láska na první pohled to byla taky. Zhruba do této doby byl můj bráška jediný chlap mého srdce. Najednou jsem dýchala jen pro pana X.
Poznali jsme se díky kamarádce, byl o 5 let starší a byl to typický frajírek, hezounek, no prostě ten, kterého chtěla každá holka z okolí. Nevěřila jsem, že bych se mu mohla líbit zrovna já. Od první chvíle jsem měla růžové brýle, kamarádky mě varovaly, ale zdálo se mi, že mi prostě jen závidí.
Stalo se TO týden od našeho seznámení. Nevěděl, že jsem panna, styděla jsem se mu to říct. Byli jsme spolu v kině a pak jsme jeli k němu, jeho rodiče byli pryč. Hned ve dveřích mě začal svlékat. Došli jsme do ložnice rodičů, tam mě položil na postel. Chvíli si hrál jazykem s mým poštěváčkem a pak do mě vnikl. Oči jsem měla zalité slzami, hrozně to bolelo! Nevím, jak dlouho to celé trvalo, ale doufala jsem, že bude brzy po všem. Pak usnul a já odešla. Potřebovala jsem být sama a přemýšlet o tom, co se stalo.
Druhý den mi volal. Ptal se, proč jsem tak brzy odešla, nerozuměl tomu, nechápal mě. Znovu jsme se sešli zhruba po třech dnech a šli jsme na večeři. Zval mě k sobě domů, ale nešla jsem. Měla jsem trauma z toho, že by se to mohlo opakovat.
Po dvou týdnech jsme jeli s jeho přáteli na chatu do Beskyd. Tam jsme prožili tak nádherný sex plný vášně. Navzájem jsme se uspokojovali pusou, nevěřila jsem, že mě bude orální sex tak bavit, ale připadalo mi to, jak kdybych lízala tvarohový nanuk. Byl to víkend plný nespoutané vášně. Od té doby jsem to mohla mít furt. Antikoncepci jsme řešili kondomama a když nebyl po ruce, tak ho prostě vytáhl z mušličky ještě než stříkl. Přesto jsem se rozhodla objednat se na gyndu, skrz lepší ochranu a ať pořád nemusíme řešit pláštěnku. Vyfasovala jsem antikoncepci, kterou. jsem si hned vyzvedla v lékárně a zobla si první pilulku. Bohužel mě lékař nepoučil o užívání, nebo spíš že se musí začít s menstruací, na kterou jsem nečekala. A ta už ani nepřišla, místo ní přišla větší prsa a nechutenství. Ano, víkend na chatě měl svůj výsledek.
@bublinek píše:
Taky si chci přečíst další díl.
Doufám, že si v létě až budu mít tvarohový nanuk, na toto nevzpomenu.
Hlavně, aby ti neukápl na mušličku.
Jako deníček pecka…však si všimni, kolik zábavy to přineslo. Recenze jsou naprosto zoufalé. Ty + to, že zmizel odkaz na deníčky v hlavní liště, mě tak znechutilo, že už deníčky nečtu. Možná bych začala, ale jak vidno, zábavné čtení přes adminy neprojde. A že přes ně projde tedy takových paskvilů, že jsem překvapená, že to vůbec čtou
![]()
@mamina89 píše:![]()
![]()
No uorimne podle me tady takový denicek nemá co dělat. Ještě, ze ho nevydali. Diky adminum.
Proc? Jak nekdo psal…moc kratky a malo detailu? Nebo patris mezi priznivkyne manzu, pritu a tulenicek? ![]()