Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kattynka000 píše:
Jako opravdu český 50shades hadr, on sice není milionář, ale z ní je najednou z panny přebornice v lízání nanuků![]()
prosím druhý díl
To naštve, co? My se to musely pracně učit a nějaká to má jako dar od Boha
![]()
@Kakika píše:
To naštve, co? My se to musely pracně učit a nějaká to má jako dar od Boha![]()
Náhodou já to taky prej uměla hned, a je se mnou doteď, tak snad nekecá ![]()
@Kattynka000 píše:
Jako opravdu český 50shades hadr, on sice není milionář, ale z ní je najednou z panny přebornice v lízání nanuků![]()
prosím druhý díl
celej život to jako dítě trénuješ na nanucích a zmrzlinách, tak co se divíš? To snad umí každá, ne?
Tak já se u toho teda taky smála, ta představa, že na titulní stránce eMimino visí deníček o lízání poštěváčků a nanuků a stříkání mimo mušličku
Souvislost s 50 odstíny všeho možného tam určitě je - když se vynechá ten barvitý popis sexu, tak je to jen tuctový příběh, takhle to strhává davy ![]()
@Patricia89 píše:
To by bylo vzruso.Co jinak?
No ani se neptej…to je taky na deníček a sakra dlouhy
![]()
@Pam12 píše:
Kristova noho
Noho ne…to je o jiných orgánech holka ![]()
Toto me bavi. A ta predstava, ze tento denicek vyjde a ty komentare pod nim. To by bylo ![]()
@Ellusa decka konecne spi, dodelavam veci do prace a chtela jsem si dat pauzu, vlezu na em a diky tomuto adi dlouho nevylezu
uz aby to admin smazal ![]()
@Hanka253 píše:
Jo a lepší tvarohovej nanuk než příťa, tulituli, mimísek, těhulkování
Tvarohovej nanuk né… Mi to evokuje tvarohovitej výtok, anebo sejra za ráfkem!!! Fuj, jen to píšu a zvedá se mi kufr.
@Anna766 píše:
Už vím co mi to připomíná… Lanczovou.
Vidíš, ta mě minula. Za mě letěl Stanislav Rudolf. Ale v Metráčkovi mušličky, lasturky ani nanuky nebyly. Ani poštěváček se tam neřešil ![]()
Jako opravdu český 50shades hadr, on sice není milionář, ale z ní je najednou z panny přebornice v lízání nanuků
prosím druhý díl