Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha, heled a nepsala jsi vcera nahodou prispevek do mnou zalozene diskuse „nelze pridat komentar k denicku“? Mam tady na to upozorneni, ale od teto uzivatelky tam nic neni.Taky netusim, proc ji to admini smazali.
To docela hledím, přijde mi, že tady jsou různá témata napříč vším…
psala jsi o masové vraždě nebo tak něco? Mně deníček vyšel, přitom o dětech či porodu nebyl, tak nevím no ![]()
@MartinaIrena ne to já nebyla ![]()
@Nowuka2 rozepsala jsem se o svém prvním sexu a o tom jak dopadl, mělo to být na pokračování, dostala bych se až ke svému dítěti a k tomu, jaký z toho mám pocit dnes… psala jsem to přesně v duchu toho, jak jsem tenkrát hloupě uvažovala, asi se to nesluší
Jinak skoda ze anonymne. Nedavno dvema holkam zatrhli denicky, tak jsme si je aspon mezi sebou rozeslali pres sz. A me teda oslovily oba!
No a napíšeš sem, o čem jsi psala, ať máme představu, co ti bylo zamítnuto?
@MartinaIrena píše:
Jinak skoda ze anonymne. Nedavno dvema holkam zatrhli denicky, tak jsme si je aspon mezi sebou rozeslali pres sz. A me teda oslovily oba!
fakt? o čem byly? jako já to nechápu pořád tady vycházejí blafy o knihách, filmech, hovnech
@Anonymní píše:
@MartinaIrena ne to já nebyla@Nowuka2 rozepsala jsem se o svém prvním sexu a o tom jak dopadl, mělo to být na pokračování, dostala bych se až ke svému dítěti a k tomu, jaký z toho mám pocit dnes… psala jsem to přesně v duchu toho, jak jsem tenkrát hloupě uvažovala, asi se to nesluší
Tak možná to zkus zkrátit a napsat jen jeden deník, aby bylo jasné, že deníček není jen o prvním sexu a má to nějaký vývoj. ![]()
@Martina D. píše:
Tak možná to zkus zkrátit a napsat jen jeden deník, aby bylo jasné, že deníček není jen o prvním sexu a má to nějaký vývoj.
To bylo jasné na konci že to bude mít dost razantní vývoj ale psali jen že to je nevhodné téma, nic o tom že bych to měla přepracovat. Asi ho vložím tady ![]()
@Anonymní píše:
To bylo jasné na konci že to bude mít dost razantní vývoj ale psali jen že to je nevhodné téma, nic o tom že bych to měla přepracovat. Asi ho vložím tady
Možná kdybys jim ho dodala celý, změnili by admini názor. ![]()
@Anonymní píše:
To bylo jasné na konci že to bude mít dost razantní vývoj ale psali jen že to je nevhodné téma, nic o tom že bych to měla přepracovat. Asi ho vložím tady
No, jeden cas se sem vnucoval nejalej chlap s denickama na tema moderni fotr. A vetsine z nas to vubec neprislo vtipny. Admini na nase apely, at mu to uz proboha nevydavaj, nijak nereagovali.Tak se holky rozhodly pro recesi a parodovaly ty jeho zblebty, az do extremu a byla to fakt psina. Adminum to tak asi neprislo…ale pote mu to fakt prestali vydavat nebo odesel, takze ucel splnen
Ja uz se tady nicemu nedivim, zvlast po tom paskvilu o autosedackach, co vysel dnes… ![]()
@MartinaIrena píše:
No, jeden cas se sem vnucoval nejalej chlap s denickama na tema moderni fotr. A vetsine z nas to vubec neprislo vtipny. Admini na nase apely, at mu to uz proboha nevydavaj, nijak nereagovali.Tak se holky rozhodly pro recesi a parodovaly ty jeho zblebty, az do extremu a byla to fakt psina. Adminum to tak asi neprislo…ale pote mu to fakt prestali vydavat nebo odesel, takze ucel splnen
Jo ten byl hroznej
já sem na deníčky chodím už hrůzu let a to bylo otřesný ![]()
Za ten exkrement ve vulgární formě dostaneš baňoura, mne za to dnes přišla výhružná zprava a to jsem jedno písmenko nahradila hvezdickou ![]()
Píšu to veřejně protože ve zprávách se mi dostane univerzální odpovědi typu „neotravuj, už se s tebou o tom bavit nebudu“…
Napsala jsem deníček, emotivní, o tom co jsem zažila a trvalo mi dlouho než jsem se odvážila to rozepsat.
Deníček mi vydán nebude, kvůli „nevhodnosti tématu“.
Zajímalo by mě, jak se rozlišuje co je vhodné a co nevhodné. Poslední dobou tady byly deníčky doslova o hovně, proto mě překvapilo, že mi to nevydáte.
Ztrácím důvěru v tento portál. A není to o uživatelích