Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ikkeikke píše:
A jinak smekám ze jsi nesla na revizi…tim jak je to pro tebe těžký a ještě k tomu si porad stojíš
a bojujes za domaci potrat to smekám
Děkuji moc za podporu. Dokud mohu tak jeste bojovat budu. Ja uz opravdu revizi nechci. Tak jdu čekat a chodit každou chvíli na záchod a doufat uz v kousek štěstí.
Ahoj, tak i já přidám svůj příběh. Dnes jsem byla na třetí revizi. První ZT v srpnu 2018, podařilo se znovu otěhotnět až začátkem roku 2020, 3.března už jsem byla znovu na revizi. Říkala jsem si dobře, tak do třetice všeho dobrýho, začÁtek září a byly dvě čárky na testu, nesmírná radost, že tentokrát to vyšlo rychle. 11tt a dnes zase revize. Je mi 29 let, děti zatím nemám, genetický testy máme za sebou, nic zjištěno nebylo… je mě z toho strašně. 16.11 jsem objednaná k doktorovi a budeme se domlouvat co dÁl… tak se všechny držte, zkouší nás to teda pěkně
@V.e.r.o.n.i.k.a.910 píše:
Ahoj, tak i já přidám svůj příběh. Dnes jsem byla na třetí revizi. První ZT v srpnu 2018, podařilo se znovu otěhotnět až začátkem roku 2020, 3.března už jsem byla znovu na revizi. Říkala jsem si dobře, tak do třetice všeho dobrýho, začÁtek září a byly dvě čárky na testu, nesmírná radost, že tentokrát to vyšlo rychle. 11tt a dnes zase revize. Je mi 29 let, děti zatím nemám, genetický testy máme za sebou, nic zjištěno nebylo… je mě z toho strašně. 16.11 jsem objednaná k doktorovi a budeme se domlouvat co dÁl… tak se všechny držte, zkouší nás to teda pěkně
Hodně sil ti přeji
a presne vím, co cítíš a kolik bolesti mas v srdicku. Ja mam ted druhe ZT ve věku 34 let a zadne deti. Presne jak píšeš také zjištěno začátkem září // na testu. Prosím moc,,Štěpánku " jak jsme ji pojmenovali, ať zkusí odejít sama přirozenou cestou, ale zatím se to moc nedaří. ![]()
@V.e.r.o.n.i.k.a.910 píše:
@Bleire píše:
Hodně sil ti přejia presne vím, co cítíš a kolik bolesti mas v srdicku. Ja mam ted druhe ZT ve věku 34 let a zadne deti. Presne jak píšeš také zjištěno začátkem září // na testu. Prosím moc,,Štěpánku " jak jsme ji pojmenovali, ať zkusí odejít sama přirozenou cestou, ale zatím se to moc nedaří.
Jeste nicccc?
co ted?
@Ikkeikke píše:
Jeste nicccc?![]()
![]()
![]()
co ted?
Ještě pořád nic…
rano jsem myslela ze trochu spinim a ze se to rozjede, ale od té doby nic. Ja nevím co ted…ja jsem úplně v…
@Bleire píše:
Ještě pořád nic…rano jsem myslela ze trochu spinim a ze se to rozjede, ale od té doby nic. Ja nevím co ted…ja jsem úplně v…
Zkus pít čaje. Kontryhelový, pelyněk, šalvěj, maliník, zlatobýl. A červené víno a jít do hodně horké vany.
@Bleire píše:
Ještě pořád nic…rano jsem myslela ze trochu spinim a ze se to rozjede, ale od té doby nic. Ja nevím co ted…ja jsem úplně v…
@hankacd píše:
Zkus pít čaje. Kontryhelový, pelyněk, šalvěj, maliník, zlatobýl. A červené víno a jít do hodně horké vany.
Dekuji za rady. Kontryhel mam doma..Ty ostatní ne, tak skočím do lékárny. Dnes ráno už ani nespinim, prostě se to úplně zastavilo.
@Ikkeikke píše:sakraaaa! Jsem na tebe myslela a doufala ze už se to zpustilo.
Dnes ráno uz ani památky, ze bych mohla i spinit.
Ani vaječníky me nebolí. Jen nevím, jak dlouho mohu čekat po tech všech podaných prascich a co nejdéle to oddálit, aniž bych třeba dostala nějakou infekci.
Dokud mi je dobre, tak se do nemocnice nepohrnu, ale nátlak rodiny je dost velký. Maji o me strach, ale porad se je snažím uklidnovat.
@Bleire píše:
Dekuji za rady. Kontryhel mam doma..Ty ostatní ne, tak skočím do lékárny. Dnes ráno už ani nespinim, prostě se to úplně zastavilo.
Určitě to zkus. Mám bohužel osobní zkušenost, potratila jsem takhle doma v 10tt, doktorka o tom věděla, neměla jsem v sobě tedy ty prášky jako ty. Ale povedlo se a já nemusela na revizi, což jsem hrozně nechtěla.
Tak moc držím palce.
@hankacd píše:
Určitě to zkus. Mám bohužel osobní zkušenost, potratila jsem takhle doma v 10tt, doktorka o tom věděla, neměla jsem v sobě tedy ty prášky jako ty. Ale povedlo se a já nemusela na revizi, což jsem hrozně nechtěla.
Tak moc držím palce.
Poprvé jsem hned byla dotlacena na revizi aniž bych věděla další možnosti. Ted uz je vím, tak zkouším možnosti. Mam ale 7 Mispregnolu v sobe, čekám uz 10 dni a porad nic. Ty čaje koupím a zkusím chodit často do sprchy pac vanu nemáme. Dekuji
@Ikkeikke píše:sakraaaa! Jsem na tebe myslela a doufala ze už se to zpustilo.
Hezký večer. Min. Týden jsem byla na krvi- Hcg vysoké a placentova tkan aktivní. Tzn. ze se revizi nevyhnu.
Zitra opět krev po 6 dnech jak je na tom Hcg a pak padne verdikt konečný. Uz mi opravdu síly dochází…
ani 7 Mispregnolu nepomohlo- si uz připadám jako mutant.
@Bleire ty jo
masakr, jak kdyby toho nebylo uz tak moc!
Hodně síly zítra. Nakonec uz možná lepší revize at uz to mas za sebou a muzes se posunout o kousíček dal.
@Bleire ja jdu ve čtvrtek na echo zda jsem se vycistila ma 100% a neni treba zákrok. Snad vše okay a muzu se zacit soustředit na jiné věci, dat se do kupy a za par mesicu zase zkusíme
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.