Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenca93 děkuji moc já včera probrecela celý den ale vím že jiné měly třeba to samé takže je to prostě těžké
@Lenca93 tak ve středu mě to čeká minulý týden jsem ve čtvrtek měla hcg 11 170 a dnes 14000 takže to je jasný ve středu zákrok
@hoppanka2 píše:
@Lenca93 tak ve středu mě to čeká minulý týden jsem ve čtvrtek měla hcg 11 170 a dnes 14000 takže to je jasný ve středu zákrok
Nebudu ti psát, ze to chce čas atd atd. Protože sama vim, ze tu bolest a nic nezmění a nezmirni. A hlavne ti ty řeči nepomůžou..Ja mela revizi třetí v úterý 24.11.a dnes pohotovost- krvácení 3 hodiny jako když podriznes prase bolest a velké kusy srazene krve, které ze mě odchazely…zaver:hematom, odběry, injekce a ve středu se uvidi, zda nepůjdu na 4. Revizi…
@Bleire tak hlavně ať jsi v pořádku a pohodě ikdyz to se nedá říct ani napsat
@hoppanka2 Tak to mě moc mrzí
pořád jsem doufala ve šťastný konec. Ale teď bude pohnojeno, tak se můžete snažit znovu hned jak se dáš dohromady ![]()
@hoppanka2 Super
tak tfuj tfuj ať to tentokrát všechno vyjde ![]()
@Lenca93 bohužel vše špatné takže zítra revize
a začínáme znovu
@hoppanka2 Příště to určitě vyjde
mrzí mě to, vypadalo to u tebe nadějněn
Ale nevěš hlavu a hned jak to půjde zkoušejte znovu ![]()
@hoppanka2 mně se stalo to samé přesně před rokem. Ale věř, že to bude dobré. Mně se hodně ulevilo, když jsme se začali znovu snažit. Na revizi jsem byla 20.12.2019, počkala jsem 2 ms a začali jsme zkoušet znova. Zadařilo se nám v červenci, teď jsem 20+6. Taky to bylo moje první těhotenství a vůbec jsem si nepřipouštěla, že by se něco takového mohlo stát.
Moc držím palce, bude líp ![]()
@Ida11 tak to je super to ráda čtu věřím že nám se povede také musí hned po kontrole to budeme zkoušet
@hoppanka2 hodně často si na to první miminko, které tak brzo odešlo, vzpomenu. Ale uvidíš, že až se Vám to zase povede, tak se budeš moc těšit a začneš žít přítomností. Člověk si tu bolest musí odžít.
@Ida11 ano dnes už je lépe po fyzické stránce takže víkend je s manželem náš
Mám bohužel stejnou zkušenost, tak všem takovým přei pevné nervy.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.