Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kajako to mi doktor taky nabízel, s tím že jsem objednaná a možná půjdeme taky touhle cestou, protože nám taky nic nezjistili. Tak držím palce ať to vyjde ❤️️
@V.e.r.o.n.i.k.a.910 ja jsem do ivf nikdy jit nechtěla, ale asi uz nemam jinou moznost.. a abych pro to udelala maximum, tak jeste chodim do centra čínské mediciny a zobu nějaký vitamíny ted.. a proste verim, ze to vyjde, musi ![]()
@kajako píše:
Holky ja uz mam za sebou 4ZT.. a taky nevime proc
Co že 4ZT?
Ty blaho holka ty musíš mít nervy z oceli. A musíš být fakt silna ženská
Ja uz bych byla dávno na psychiatrii nebo jeste hůře. Taky by mě zajímalo, zda jste byli na nějaké genetice ci něco podobného?
@V.e.r.o.n.i.k.a.910 píše:
@Bleire já vždy zastávala názor, že se všechno děje z nějakýho důvodu, ale už tomu přestávám věřit, protože tohle si nedovedu vysvětlit proč se děje
Ale z jakého důvodu? Asi jsem stála ve špatné frontě kdyz se rozdávalo štěstí.
1. Miminku by uz byli 4 měsíce a druhé se melo narodit téměř na partnerovi narozeniny v květnu. Zitra padne verdikt co bude dále. Zda se počká na domácí potrat ci revize. To budu mít krásný narozeninový dárek… ![]()
@Bleire nervy z oceli asi mam
uz jsem si na ty neúspěchy tak nejak „zvykla“.. byli jsme na všech vyšetření, i na genetice.. jediné co nemame je genetika tech potracenych embryí, takze ted zkusíme poprve ivf, kdy nam vyberou geneticky správná embrya a budu věřit
jednou to prostě vyjít musi!!!
drzim vam vsem holky pesti, protože vim, jak tezky to je a ze dve carky na testu pro nas uz nejsou radost, ale strach..
@Ikkeikke píše:
@Bleire hodně síly u doktora dneska
Dekuji moc.
Jsem jako na trnich. Ale ještě v práci není, aby mi zavolal výsledky pac doktor je můj soused a ma jeste auto pred barakem.
@kajako píše:
@Bleire nervy z oceli asi mamuz jsem si na ty neúspěchy tak nejak „zvykla“.. byli jsme na všech vyšetření, i na genetice.. jediné co nemame je genetika tech potracenych embryí, takze ted zkusíme poprve ivf, kdy nam vyberou geneticky správná embrya a budu věřit
jednou to prostě vyjít musi!!!
drzim vam vsem holky pesti, protože vim, jak tezky to je a ze dve carky na testu pro nas uz nejsou radost, ale strach..
Presne jak píšeš. Dvě čárky na testu jeste nic neznamenají a ve mne naopak vyvolali hrozný strach a předchozí minulost. Držím všem pěsti a posílám moc sily.
Nikdo jiný nez ten, kdo to ma za sebou a vi, co je to za bolest totiž nedokáže pochopit, jak se cítí.
@kajako Já jsem na tom stejně, 4.ZT, děti žádné nemám, teď jsem navíc jakoukoliv další snahu vzdala, protože se mi nechce do nemocnice na případnou další revizi v týhle době :/ vlastně už si ani nedovedu představit, že by další těhotenství dopadlo jinak než ZT…
@Kopretinana ja jsem akorat zpet z nemocnice kde jsem mela kontola ultrasound 2 týdny po potratu. Po 3tim ZT. Vse čisté po domacim potratu a pilulkach. Naštěstí zadna revize nutna. Prozatim jsem ji nikdy nemela a pilulky udělali své.
Odkladam snahu na prosti rok. Ted aspon 4 mesice pauza a se uvidí ![]()
@Kopretinana a neplánujes zkusit IVF? Prisli ti na nějakou pricinu, proc se to opakuje? Ja bych do nemocnice ted taky jit nechtěla, ale minulou revizi mne delali v gennetu a to nebylo zdaleka tak depresivní jak v nemocnici..
@kajako IVF neplánuju, mám několik negativních aspektů, které to těhotenství ovlivňují, ale všechny mi vždycky ošetřili léky, stejně to nevyšlo. Až se situace trochu zlepší, zkusím to ještě jednou, ale víc se ničit nehodlám, ona je taky otázka, za jakou cenu na vlastním zdraví budu zkoušet možný i nemožný, což nechci. Začínáme s mužem taky s procesem adopce, takže uvidíme jak to všechno dopadne.
@Ikkeikke Přeju, ať se to příště povede!
Já už jsem z těch neustálých pokusů dost unavená, ale zas už nejsem úplně nejmladší, je mi 35, takže to moc odkládat nemůžu, jestli to chci ještě zkusit…
Ahojky holky. Chtěla jsem se zeptat, kdo máte za sebou 1 zamlklé těhotenství a jste trombofiliik, jaký by byl postup vaší doktorky při dalším případném otěhotnění? Dostaly by jste hned od začátku nějaké léky nebo injekce? Hematoložka říkala, že se dávají injekce od začátku, až v případě 2 potratu. Zatím mám jen anopyrin na radu gynekoložky. Děkuji za odpovědi.
@Ikkeikke píše:
@Bleire hodně síly u doktora dneska
Tak mam uz nějaké novinky. HCG klesá a je prý otázkou času, kdy začnu krvácet. Je to ale strašně psychicky náročný. Mam nove prášky- diazepam a pocit, ze to nikdy neskončí. Vyhledala jsem pomoc - úžasnou dulu, která mě doprovází spontánním potratem a také jsem se z toho také vypsala. Kdo by chtěl, může si to přečíst: https://www.facebook.com/…87805464679/
Stále čekám, kdy Štěpánka odejde, ale holka se vůbec nevzdává..
uz budu čekat 4.tyden a mam pocit, ze už je to nekonečné…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.