Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ahojky tak jak si dopadla?. Myslím na tebe ![]()
@lucypaja Mohu se zeptat, za jak dlouho po revizi jsi cítila, že je vše hormonálně jako dřív? probíhaly pak ty cykly stejně jako předtím?.
@Simonelaa děkuju, chtěla jsem sem napsat 🙏🏽 sle jste moc hodná …
Byla jsem tam před chvilkou a furt nic nevim vlastně… jen že sliznici mám narostlou na 18mm
Za týden jdu na krev znovu na to hcg a ve středu zas k němu na utz a výsledky hcg 🤦🏽♀️
Já se zbláznim….
@Simonelaa píše: Více
po druhé ms po zt sme se začli snažit, ale do toho měl partner nějaké ejakuační problémy skrz léky co bral, pak mu je snížili a za 11 měsíců sem byla těhotná, cyklus sem ještě měla v rámci možností 25-30 dní a pak až po porodu když se mi ms vrátila sem jí měla rozházenou
@Anonymní ach jo a kolikátý by to měl být tt? Kéž by to dobře dopadlo a byl to velký bojovník!
@lucypaja no právě od začátku to je úplně rozházený a to jsem doposud jela jak švýcarský hodinky…
Poslední ms byla 10.8, ALE ovulace se mi opozdila a podle bolesti, kterou vždy cítím jsem ji měla cca o 5dní později. Takže dneska mi gynekolog řekl, když to počítal podle ovulace, že jsem nějaký 3-4týden teprve, přitom podle ms bych byla nějaký 6.týden, moc tomu nerozumím… ![]()
A končím s anonymem, když už si tu takhle všechny fandíme ![]()
@Nick13110204 píše: Více
Ahoj jé tak to neni ještě nic ztraceného, to klidně může být ještě vše ok a jsi na začátku, tak to ještě budem držet moc pěstičky
ovulace je někdy mrška a někdy se stane i něco mezi nebem a zemí, manželka bratránka otěhotněla těsně před ms měli jeden jediný styk takže také málo pravděpodobné, tak se stále chovej jak těhotná a opatruj se
@lucypaja no to si hodná, ale pomalinku rostoucí nízký hcg a už týden krvácení tomu moc nenapomáhají ![]()
Každopádně děkuju za uklidnění
já vím to ale tam pořád je! Ale hodně holek píše, že celý první trimestr špiní berou např Utrogestan a těhu se udrží, já to teda nezažila, tak zkušenost nemám a kdy jdeš na kontrolu, pokud jsi to psala asi sem to přehlédla
@lucypaja pokud se nerozjede ms nebo nezačnou velké bolesti kvůli kterým mám jet na pohotovost, tak jdu příští úterý znovu na hcg a ve středu na výsledky a znovu na ultrazvuk, kdyby už něco bylo vidět… ![]()
Ty máš teda nepravidelnou ms?
@Simonelaa Ahoj, pridam moji zkusenost…ja po revizi mela nechat probehnout jednu
MS a pak jsme mohli zase nechat vsemu volny prubeh. Nicmene se mi udelaly na vajecnicich cysty, gynekolog mi dal termin kontroly za 2 mesice a rekl, ze skrze ne neni tehotenstvi mozny. Nejakym zazrakem zmizely a ja cca za 2 tydny otehotnela 🙂
tak snad se to za ten týden už nějak rozlouskne, jen to čekání je vždy šílené, jojo klidně i rok!! Odmítla sem po x krát chodit na vyvolávačku, prostě čekám, gyndařka mi chtěla nasadit antikoncepci, což sem odmítla, léčím se se sníženou funkcí štítné žlázy, která pravděpodobně toto působí jinak sem byla i v Gennetu a vše tak nějak v normě, brávala sem i různé bylinky, Gynex a nic a to dlouhodobě teď čekám, zda ms nedorazí a půjdu na ultrazvuk a uvidím co vymyslíme, ale asi nic extra!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Děkuju moc
jste hodná..: