Zamlklé těhotenství a následné snažení

19
21.8.26 16:13

Zamlkle tehotenstvi a nasledne snazeni

Ahoj holky, dnešním dnem jsem 22. den od revize. Moje těhotenství zamlklo v 6+6. Jednalo se o moje první těhotenství, které nebylo plánované, ale bylo chtěné. Zbořil se mi svět a samozřejmě mám strach do toho jít znova. Teď po 3 týdnech musím říct že fyzicky jsem úplně v pořádku, ale ta psychika bude horší. Má někdo podobnou zkušenost letos? Věřím že by mi pomohlo si popovídat s někým kdo si tím prošel nebo prochází také a mohli bychom se vzájemně podporovat :srdce: :srdce: Děkuji za zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
460
24.8.26 22:30

Ahoj, je mi líto čím sis prošla a bohužel to znám také 💔 máme už jednoho syna 4 roky a teď se snažíme o druhé miminko od března 2025. V červnu biochemické, v říjnu jsem znovu otěhotněla, ale bohužel ve 3 měcíci také zamlklé těhotenství (zjištěno 9+4), revize, šestinedělí, pak pár cyklů pauza na doporučení dr. Od března 2026 znovu snažení, v červnu zase biochemické a snažíme se dál…
Je to strašně náročné 😔
Držím Vám pěsti 🍀 klidně napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.8.26 11:58

Ahoj @Lenkaanonym a byla už jsi na nějakém vyšetření proč se ti to děje? Já dnes 29 den od revize dostala 1 menses, bolestivej, ale mám radost, že tělo funguje.. alespoň něco. Přeji ti, ať se Vám brzy zadaří do zdárného konce. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
28.8.26 12:21

@Simonelaa ano, na hematologii, na výsledky ještě čekám… ale při ZT jsem měla zánět v těle a antibiotika a u posledního biochemického jsem byla nemocná, takže pořád doufám, že to byly blbé shody náhod a brzy se povede i se šťastným koncem 🍀 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.8.26 16:36

@Lenkaanonym Mě straší že já nemocná nebyla. Vše bylo dobré i na první kontrole. Nejvíc jsem se bála, aby bylo v děloze a aby bilo srdíčko a pak, že už bude vše dobré. No a najednou o 3 dny později od kontroly ZT. V ten den mi přišlo, že mi odezněly všechny příznaky a v noci jsem se vzbudila se špatným pocitem…
v nemocnici ke mně nebyli moc milý, doktor mi řekl, že vlastně co se divím, že jsem ve 30 stará na první těhotenství a při mé otázce, že se bojím, že se mi to stane znovu, tak mi sestry řekli, že se klidně může stát, že se k sobě s partnerem geneticky nehodíme a nebudeme mít moc děti nikdy..
Tohle prostě chceš slyšet. 8o

Do toho partner už jedno dítě má z předešlého vztahu, takže první co mi naskočilo je, že chyba je u mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.8.26 16:59

@Simonelaa cože? Jak se můžou takhle chovat, to teda nechápu… musím říct, že ke mě byli všichni milí naštěstí ☺️ hele je to strašně blbý, ale stává se to a věřím, že Vám to příště vyjde! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty