Krvácení, pozitivní test

55
8.8.26 09:33

Krvácení, pozitivní test

Ahoj, myslíte, že je naděje na normální těhotenství? Předminulý cyklus byl potrat v 7tt, nyní v den ms (14dpo) test pozitivní, ale pak jsem zakrvácela červeně a špinila, pak ale zas přišel bílý výtok. Dneska ráno 15 dpo test nijak nezeslábl, ale zase červeně krvácím. Stalo se to někomu s dobrým koncem? Testy nahoře 14 dpo dole 15 dpo. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
8.8.26 10:12

Ahoj, já jsem teda nekrvácela, ale v době uhnizďování jsem slabě špinila. Brala jsem Duphaston, teď jsem 29+3. Budu držet palce, ať vše dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.8.26 10:32

Ahoj..na začátku těhotenství jsem krvacela hodně asi 2 dny. Myslela jsem si, že je něco špatně ale testy taky nezeslábly a žádné bolesti jsem nemela..po par dnech jsem se probudila rano a zase jsem krvácela a jela k doktoru a ten taky neviděl žádný problém a předepsal progesteron..a asi ve 4 měsíci jsme zase krvácela ale všichni vždycky bylo v pořádku podle doktora, jen že se musim šetřit a mam 19 měsíčního syna teď :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
8.8.26 10:44

@brionne špinila a krvácela jsem 3 týdny, jeden večer jsem krvácela fakt hodně, už jsem to viděla černě. No a teď mi tu sedí čerstvě 3letý syn. Měla jsem hematon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.8.26 14:09

Díky moc, tak uvidíme. Pak krvácení trochu zesílilo, teď přestalo, zkusila jsem další test (magor, vím:D) a je silnější a to jsem hodně pila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3759
9.8.26 06:57

@brionne kup si ještě dnes v lékárně Ascorutin a zavolej na gyndu. Napíše ti progesteron nebo tam bude hematom a tam se doporučuje klidový režim. Nebo to bude další potrat, ale zkusila bych ten progesteron. Pokud mas potratit, tak se to stane i s progesteronem. Ale ja spinila az krvacela každé těhotenství, ja bych to bez progesteronu nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.8.26 15:08

@suzka1 děkuju. Doktor mě objednal za týden na kontrolu jak to vypadá ale nic mi nenasadil. Dneska ráno zas krvácení, tak uvidím za týden, co z toho bude.. pokud se to do té doby nespustí úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3759
10.8.26 09:19

@brionne může to krvácet z hematomu, a ten může, ale ani nemusí plod ohrozit. Kup si ten Ascorutin, je povolený v těhotenství, můžeš až dávkování 2-2-2. Uvidíš, jestli to pomůže a co za týden řekne doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.8.26 15:28

@suzka1 ascorutin jsem na základě tvojí rady koupila a co ho beru, tak už vůbec žádná krev, max mini zašpinění, díky moc:) test neslábne, třeba to ješte dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3759
10.8.26 18:03

@brionne super, držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty