Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda má někdo zkušenosti. Včera jsem skončila na pohotovsti s krvácením a vyšla ze mě velká sraženina. V pondělí mě bylo potvrzeno plod se srdeční akci.
Včera na pohotovsti mě řekli že plod nevidí a že tam mám prázdný gestacni vaček a spoustu hematomu.
Dnes už nekrvácím vůbec. Ma někdo zkušenost zda přijde menstruace.
@denca9945 Nic vic ti na pohotovosti nerekli?
pokud videli gestacni vacek, menzes jeste dorazi a s nim se vycistis, je dobre pak jit na kontrolu, jestli odeslo vse.
Kdyby se do tydne nic nedelo, skoc si urcite k dr, bud ti da pilulku (chemicky potrat) a nebo budes muset na revizi.
@Liskulaska řekli me ze bych mela krvácet jako při menstruaci krvácení ustoupilo uz pak v nemocnici a následně doma už jsem nekrvácela skoro vůbec jen špinění a Odedneska nic. Nic mě nebolí
@denca9945 ono to muze chvili trvat, nekomu to take chodi ve vlnach ![]()
Ja jsem krvacela vzdy jen v noci a pres den temer vubec, takto asi tyden.
A taky se muze stat, ze se to samo nespusti, proto si fakt zajdi k dr., kdyby se treba tyden nic nedelo, at se na tebe mrkne.
Je tam potom totiz riziko sepse, kdy se ty nevyloucene zbytky mrtve tkane zaniti.
@Liskulaska určitě si zajdu jsem domluvena s doktorem z pohotovosti že kontrola v pondělí ale chce mi popřípadě dát potratovou tabletku a dcl se toho bojím 😂
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.