Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda má někdo zkušenosti. Včera jsem skončila na pohotovsti s krvácením a vyšla ze mě velká sraženina. V pondělí mě bylo potvrzeno plod se srdeční akci.
Včera na pohotovsti mě řekli že plod nevidí a že tam mám prázdný gestacni vaček a spoustu hematomu.
Dnes už nekrvácím vůbec. Ma někdo zkušenost zda přijde menstruace.
@denca9945 Nic vic ti na pohotovosti nerekli?
pokud videli gestacni vacek, menzes jeste dorazi a s nim se vycistis, je dobre pak jit na kontrolu, jestli odeslo vse.
Kdyby se do tydne nic nedelo, skoc si urcite k dr, bud ti da pilulku (chemicky potrat) a nebo budes muset na revizi.
@Liskulaska řekli me ze bych mela krvácet jako při menstruaci krvácení ustoupilo uz pak v nemocnici a následně doma už jsem nekrvácela skoro vůbec jen špinění a Odedneska nic. Nic mě nebolí
@denca9945 ono to muze chvili trvat, nekomu to take chodi ve vlnach ![]()
Ja jsem krvacela vzdy jen v noci a pres den temer vubec, takto asi tyden.
A taky se muze stat, ze se to samo nespusti, proto si fakt zajdi k dr., kdyby se treba tyden nic nedelo, at se na tebe mrkne.
Je tam potom totiz riziko sepse, kdy se ty nevyloucene zbytky mrtve tkane zaniti.
@Liskulaska určitě si zajdu jsem domluvena s doktorem z pohotovosti že kontrola v pondělí ale chce mi popřípadě dát potratovou tabletku a dcl se toho bojím 😂
Tak se následné ukázalo až teda 3 doktor který mě oznámil že o žádný potrat se nejednalo a miminko je stále semnou nyní jsem 8+4 pro me dost šokující až radostná zpráva, jelikož stále není vyhráno a jsem stále pod dohledem lékařů a na rizikovém těhotenství. Díky bohu ze jsem nesla na kontrolu na pohotovost kde me chtěli dávat potratovou pilulku ![]()
@denca9945 tyjo, a bylo i videt srdicko?
Tak gratuluju ![]()
To mi rekni, ze to prvni dva lekari prehledli.
Ježíš marjá co to bylo za pohotovost? Neříkám, že to nemohli přehlédnout, ale říct ti takhle ukvapený záběry.
Tak to je síla jako je možnost že přes hematom nebylo mimi vidět ale 2× to je divné hlavně že už přestalo krvácení. A jste v pořádku?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.