Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem to měla následovně: 1. těhotenství OK - mám dceru, 2. těhotenství zamlklé - čekala jsem dvojčata, 3. těhotenství - zatím OK, jsem 24+2tt, všechny byly přirozeně ![]()
@Lucis187 ahoj, děkuju za odpověď. Páni, daří se vám 😍, přeju hodně zdraví.
1. Těhotenství ok
2. Těhotenství ok
3. Těhotenství 9tt konec
Po 12 letech
4. Těhotenství biochemické
5. Těhotenství 10 TT zamlkle
6. Těhotenství ok
Tak že na tvou otázku, ano otěhotněla jsem i po zamlklem. 4 měsíce po.
Děkuji, to samé přeji i vám
A ty to máš jak, jestli se můžu zeptat?
@Lucis187 já jsem měla první těhotenství zamlklé v 8tt, teď jsem těhotná po druhé (otěhotněla jsem po 2 MS), 6+1, ultrazvuk mě čeká za dva týdny, tak jsem lehce ve stresu. ![]()
Ano, první těhotenství zamlklé (dvojčata), revize a za půl roku další, které už dopadlo dobře. A teď další, které se zatím také zdárně blíží ke konci (už bych klidně konec brala, ale jen ať se peče
).
Nestresuj se, uvidíš, že vše dobře dopadne
Užívej si těhotenství a nemysli negativně. Já jsem třeba celou dobu špinila, i po nasazení Duphastonu, tak jsem podvědomě cítila, že to není dobré, ale u dcery a teď je to úplně v pohodě, tak jsem byla v klidu.
@Chiruna25 děkuju za zprávu. Přeju zdravíčko, ať se hezky dopeče brouček :smiling_face_with3_hearts: 😃 ![]()
@Lucis187 děkuju za podporu. 😊 Přijde mi, že mám silnější těhu příznaky a jsem po těle v těhu módu, ale ta hlava si nedá říct někdy.😄 ![]()
První v pořádku, druhé zamlklé a třetí zase v pořádku, vždy se povedlo hned. ![]()
1. Biochemické
2. Úspěšné
3. Biochemické
4. ZT 13tt
5. ZT 10tt
6. Zatím úspěšné, nicméně po IVF s PGT-A
Věřím, že další těhotenstí by jsme zvládli přirozeně, ale už jsme tu loterii nechtěli pokoušet a zvýšit šance na úspěch ![]()
1. Bezproblemove tehotenstvi
2. Biochemicke
3. Mesic po tom zamlkle
4. Po cca dvou mesicich samovolny potrat
5. Po cca trech mesicich uspesne tehotenstvi (ze zacatku hematom, spineni a od druheho trimestru bez problemu)
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky, chci se vás zeptat, zda jste po zamlklém těhotenství normálně otěhotněly?