Snažení se o miminko po potratu ve druhém trimestru

Anonymní
17.6.26 19:02

Snažení se o miminko po potratu ve druhém trimestru

Ahoj,
mám téměř dvouleté batolátko, v dubnu jsem znovu otěhotněla. První screening dopadl skvěle. V 15. týdnu ale přestalo bit miminku z neznámých důvodů srdíčko. Jsem po potratu. Před synem jsem měla 1 krát biochemicky potrat, 1 krát missed v 1. trimestru a 1 krát mimoděložní těhu.
Je tady prosím někdo, kdo by po potratu ve 2. trimestru otěhotněl znovu a vše dopadlo dobře? Moc by mi pomohlo slyšet, že ano. Já nějak nemám psychickou sílu na další těhotenství, strašně se bojím, co zase bude. Další miminko si ale strašně přeji. Je mi 32.
Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1041
17.6.26 19:10

Já jsem těch potratů bohužel měla dost, 2 byly v druhem trimestru-taky zamlkly těhotenství.
Po prvním jsem otěhotněla půl roku na to a narodil se chlapeček, sice hodně predcasne, ale nesouviselo to. Po druhem zamlklem v 2.trimestru jsem po roce otěhotněla a odnosila až do termínu. Ale byla to psychicky jízda teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
17.6.26 19:21

Ja mela prvniho syna, pak dalsi biochemicke a dalsi skrz vrozene vady ukonceni ve 14. tydnu. Pak jsem si dala voraz a po 5 mesicich po potratu neplanovane (ale velmi chtene) otehotnela. Chteli jsme pockat alespon pul roku. Ale vsechno dobre dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32930
17.6.26 19:49

Třetí těhotenství mi dopadlo takto blbě. Ze přestalo bít srdíčko jsme zjistili v 19 tt. Mela jsem vyvolání i revizi. Důvod se nezjistil. Počkali jsme tři ms a zkusili znovu. Povedlo se hned a všechno šlo v pohodě. Syn se narodil skoro přesně rok po sestřičce. Bylo mi 35 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
17.6.26 21:13

Pokud je to pro Tebe dostupne, zkus prekoncepcni ambulanci u Apolinare. Pripadne hledej podobnou ve svem okoli.
https://apolinar.eu/…otehotnenim/
Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.6.26 21:31
@Anonymní píše: Více

Je mi to moc líto, i to když vidím kolik žen to muselo také prožít.

A to se stalo tedy někdy teď? Máte už všechny výsledky? Většinou to trvá třeba 2 m. Už toho máš více, možná by stálo i pro váš klid nějaká vyšetření podstoupit.

Já tu raději nebudu strašit svými zkusenostmi, ale nakonec zatím nám pomohl ten Apolinář a na něco se přišlo, co by mohlo být pojítkem k mým ztrátám ( i když nejdřív řekli, že to byly blbé náhody).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 12:19

Děkuji moc všem. Jste moje hrdinky :srdce:
My máme všechna vyšetření za sebou (absolvovali jsme už před synem). A vše v pořádku.
Pořád vidím to zdravé miminko na ultrazvuku. Ale bude určitě lépe :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1523
18.6.26 14:49
@Anonymní píše: Více

Tak to je dobře, že vyšetření jsou ok. V tom případě nechat to plynout. Jste mladí tak to snad půjde.
Jediné co, počkat na výsledky z pitvy/ genetiky zda jste si nechávali.

Ale asi to moc nepomůže, protože asi a snad to bylo opravdu náhodou a nebude se opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty