Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jako že ho nevykuchali? To jsou miláčci. Je výrazně rozumnější mrazit vnitřnosti zvlášť a jen ty k jídlu a ty ostatní rovnou vyhodit.
No co už.
Jinak se prostě přestaň bát, nic strašného to není a když to nezkusíš, tak ho rovnou vyhodíš?
Normálně postupuj třeba podle tohohle videa, když bude ještě napůl rozmrzlý, tak to půjde snadno, jedinné co potřebuješ je ostrý nůž.
https://www.youtube.com/watch?…
A teda není možné, že si to dosala normálně vykuchané, ale s částí vnitřnostní uvnitř? Tedy bez střev a spol? To je normální podoba, jak se králíci dávají, a tam na tom nemáš co zkazit, tam prostě ty vnitřnosti vyndáš a připravíš.
Nebo je vyndáš, necháš v mrazáku a nebo dáš někoho, kdo se jich nebojí ![]()
Třeba podle Gordona Ramseyho https://www.youtube.com/watch?…
@Ou už je bohužel rozmrazeny. Včera jsme ho odpoledne vytáhla a na noc dala do lednice. Po pravdě se mi do něj vůbec nechce, představa těch střev.. Ale je mi líto ho vyhodit ![]()
Děkuji za video, mrknu na to
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím, pomoooc. Nedávno jsem dostala od známých králíka v zamrazenem stavu. Večera jsem zjistila, že je celý s vnitřstnostmi. Ach jo, co s tím? Nějak se necítím na to ho vybrat, abych něco neudělala špatně.
Jakože nemá vůbec rozrizle břicho? A je tam všechno včetně střev? Pokud ano, tak ti známí jsou brutální prasata. Nebo jej dostali a dávají dál
ale pokud je králík rozříznutý a vevnitř jsou jen třeba játra, ledviny a srdce. Tak to není žádný problém a všechno jde využít.
Ještě jsem teda neslyšela, že by někdo zamrazil nevykuchanýho králíka. Srdce, játra, ledviny se uvnitř nechávají běžně…
Jaké vnitřnosti?
Ledvinky, játra a srdíčko jsou vnitřnosti, které můžeš zpracovat. Chápu, že každý to nejí, ale není to nic, na co bys nemohla sáhnout, není třeba se toho štítit.
A nevěřím, že tam nechali střeva.
Zdravím, prosím, pomoooc. Nedávno jsem dostala od známých králíka v zamrazenem stavu. Večera jsem zjistila, že je celý s vnitřstnostmi. Ach jo, co s tím? Nějak se necítím na to ho vybrat, abych něco neudělala špatně.