Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veškeré naše tlachání přijde vniveč
, to je to poslední co by mě štvalo, když si s toho tlachání někdo něco vezme, tak super ![]()
Paní to holt neustala a zablokovala to no, co naděláš, je to její možnost. Pokud by ta možnost nebyla, bylo by možné diskutovat dál… Ale paní už to asi nemohla číst.
@kdochcekam píše:
Zdravím uživatelky a chtěla bych se zeptat jestli jsem snad jediná, kterou irituje náhlé zamykání diskusí.
Teď například diskuse s dítětem venku bez dozoru.
Zakladatelka založí diskusi, je anonymní, diskutuje, ale když nejsou příspěvky dle jejích představ, tak diskusi nechá uzamknout, posléze bude odstraněna a tím pádem veškeré naše tlachání přijde vniveč.
Co když nějaká další uživatelka bude mít podobný výhled z okna a uvítala by, jak to někdo řešil před ní…nebo by ostatní třeba dál debatovali klidně i bez účasti zakladatelky? Mě to přijde prostě marné, takto smazat dialog několika lidí jen proto, že zakladatelka ne nervově labilní nebo tak něco
ne, nejsi jediná, už několikrát jsem na to poukauzovala a bezúspěšně řešila s admin… ![]()
@kdochcekam Ne, nejsi jediná, taky mě to výrazně štve, zejména z toho důvodu, že by každý měl přemýšlet, než něco na net napíše a ne že cokoliv co není podle jeho představ nechá zamknout a smazat… ale @admin nezajímají názory uživatelů, ale jen reklama na stránkách, takže na to můžeme poukazovat kolikrát chceme a stejně je to houby platný.
@MaminkaLucka píše:
Paní to holt neustala a zablokovala to no, co naděláš, je to její možnost. Pokud by ta možnost nebyla, bylo by možné diskutovat dál… Ale paní už to asi nemohla číst.
Nezablokovala, nýbrž nechala zablokovat. Což pokud by admin nebyl takovej měkkýš, neudělá to
případně aspoň nechá jen zamklé a nemaže, kdyby se to mělo nějak zvrhnout ![]()
@admin musím souhlasit s názory uživatelek výše. Nestačilo by jen uzamknout a nemazat? Popř. opravdu je potřeba v případě anonymní zakladatelky toto téma uzamykat??
@kdochcekam píše:
Zdravím uživatelky a chtěla bych se zeptat jestli jsem snad jediná, kterou irituje náhlé zamykání diskusí.
Teď například diskuse s dítětem venku bez dozoru.
Zakladatelka založí diskusi, je anonymní, diskutuje, ale když nejsou příspěvky dle jejích představ, tak diskusi nechá uzamknout, posléze bude odstraněna a tím pádem veškeré naše tlachání přijde vniveč.
Co když nějaká další uživatelka bude mít podobný výhled z okna a uvítala by, jak to někdo řešil před ní…nebo by ostatní třeba dál debatovali klidně i bez účasti zakladatelky? Mě to přijde prostě marné, takto smazat dialog několika lidí jen proto, že zakladatelka ne nervově labilní nebo tak něco
No nekdy se ale adminum nevidim..Ono diskutovat a vzajemne se urazet je rozdil..Bohuzel tady na emiminu to je bezne, nekdo zalozi diskuzi a ostatni uzivatelky si na nem schladi zahu..Kdyby sem chodili normalni vyrovnany zensky co dokazi diskutovat a ne urazet, tak by se nic nemuselo mazat.. ![]()
@kdochcekam píše:
@tessa2323 tak spousta diskusí vzniká právě proto, že nejsou všichni uvědomělí a vyrovnaní, ne?![]()
![]()
Asi nevim..Ale kdyz to tady vidim..Nekdo polozi dotaz a zvrtne se to v debatu plnou urazek..Pokud k tomu nemam co rict, tak aspon zakladatelku neurazim atd..Coz je tady na dennim poradku.
Takze se ji nelibily vase reakce? Kvuli respektuplnemu sdeleni opacneho nazoru a nasledne neucasti zakladatelky se tady dikuse nemazou.
Tu zamcenou jsem nenasla, ale odhaduji, ze to mohlo byt takto:
Zakladatelka se zeptala
Vy jste ji setrely a byly jste na ni hnusne.
Ona se s vami nezacala podle predpokladu hadat.
Tak jste to ironicky mazaly dal a chtely jste v tom pokracovat i bez ni, protoze si z nejakeho zahadneho duvodu myslite, ze 1) hloupa otazka dava opodstatneni hnusnym reakcim 2) ze jste dost chytre na to, aby jste byly schopne posoudit, co je a co neni hloupa otazka.
To sebevedomi myslet si, ze moje nactiutrhacne reci by mohly byt v budoucnu pro nekoho inspirativni… jeste by si ten nekdo mohl myslet, ze takova je norma chovani.
Dobre, ze vam to smazli.
@tessa2323 No, řekla bych, že pokud se to někde zvrhne do urážek, tak je v tom velký podíl právě zakladatelky… nicméně takové diskuze by měli admini tedy řešit sami od sebe a ne zamykat na přání ty, kde k žádným urážkám nedochází, pouze zakladatelce nevoní, že s ní ostatní nesouhlasí, to je totiž častější případ.
Sama jsem nechala jednou diskuzi smazat takže ANO, JÁ S TÍM SOUHLASÍM. A nebyla to tehdy diskuze s nějakým ošemetným tématem, ani jsem ji nezaložila anonymně. Vznesla jsem dotaz kde mi jedna uživatelka poradila, já jí poděkovala a brala to jako uzavřené. Poté tam napsala jiná uživatelka a naprosto bezdůvodně mě začala urážet, tak kde to jako jsme?
Zdravím,
uzamykání a mazání témat je individuální záležitost.
Témata uzamykáme na žádost zakladatelky z důvodu citlivých údajů, OT nebo právě kvůli hádkám a vzájemnému napadání se v diskusi. Diskuse tohoto druhu mají nulový přínos pro všechny zúčastněné strany vyjma rozdmýchávání dalších konfliktů. Nevidíme tak důvod, proč by diskuse neměla být smazána, pokud si to tak zakladatelka přeje.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
@kdochcekam píše:
@Pudloslava![]()
![]()
Tobě nějakou diskusi nezamkli, viď?
jak jsi mohla napsat takovou věc, když hned na začátku píšeš, že vůbec nevíš, oč se jedná? Na zakladatelku se tam nikdo „nactiutrhacne“ nevyjadřoval.
protoze nejsem na emiminu poprve ![]()
Ona se zeptala, vy jste byly hodne a admini diskusi zamkli? Jasně.
Mne to taky vytaci, když je zakladatel anonymni, tak nevidim důvod pro mazani diskuse, i když se mu příspěvky nelibi…
@admin co vy na to?