Zamykáte děti na noc?

454
25.6.13 12:12

zamykáte děti na noc?

Ahoj, řeším teď takovou věc, přestěhovali jsme malého do dětského pokoje a dostal i klasickou postel. zatím tam s ním spím já, než si zvykne ale co pak? jsou mu 2roky a bojím se, co když v noci vstane a někam půjde..spíme v patře a mohl by spadnout ze schodů. samozřejmě budu mít zapnutou chůvičku, ale nemusím slyšet, že vstal..jak to máte vy? zamykáte děti v pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
25.6.13 12:14

Stejný problém nemám, jen mě napadlo, že zamykat dítě není příliš bezpečné..to bych spíše zabezpečila schody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
25.6.13 12:15

Ahoj, spíš než zamykat pokojíček bych dala na schody zábranu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106

Mna osobne by deti zamykat na noc ani nenapadlo.Deti teda vlastni pokojicek zatial nemame, ale az bude, tak to budeme riesit chuvickou a otvorenymi dverami do loznice.Inak na tie schody sa da dat zabrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998

Nezamykame, mame nocni lampicky, ktere sviti tak, aby kluk videl, kam jde a nekde nespadnul. Stejne uz ma naucenou cestu rovnou do loznice, mladsi spi jeste u nas..zamykam jen dvere ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku

Přesně tak, zábrana na schody tohle vyřeší. Že děti cestují je normální, jde o to jim vysvětlit, že se to nemá, ale určitě nezamykat.

• Citovat
  • Upravit
K-Black

@adell dala bych zábranu na schody, nikdy bych dítě nezamkla.

• Citovat
  • Upravit
36556

Hmmm, to je docela zapeklitá věc. Normálně bych nezamykala, ale když máte schody tak asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.6.13 12:16

Poridila bych zabranu na schody.
Zamykat mi prijde totalne klaustrofobni, navic co kdyz se bude opravdu potrebovat dostat ven z pokoje, vy budete tvrde spat… a on bude zamknutej? brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
25.6.13 12:17

Schody zabezpečené máme brankou, ale tu si už umí otevřít…je sice zamykací na klíček, ale to už nezamykám a jen ji zavírám, někdy se na ní tak věšel že jsem se bála aby ji nepřepadl a nespadl ze schodů..navíc je schopný si k ní něco dostrkat aby ji mohl přelézt..nebojím se jen těch schodů, ty on zvládá v pohodě, ale aby třeba nelítal sám po domě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.6.13 12:18

Dítě bych do pokoje nikdy nezamkla. Naopak, když spíme u tchánů a děti spí, tak jsme dole v přízemí. Schody zajištěné, dveře otevřené, abych je slyšela, když se vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
25.6.13 12:18

Kdyz jsem byla mala, mama nas zamykala v pokojicku, kdyz jsem se jednou probudila, nedobouchala jsem se na nikoho, v pokoji tma, bracha nesel probudit..probrecela jsem skoro celou noc, nez mama prisla, od ty doby mam panickou hruzu ze tmy. Vecer nevylezu ani za nic, ani se psem (mame pitbullku) a bojim se i tak..v noci mi sviti lampicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.6.13 12:22

Zamykám, schody máme blbě řešený, navic by si k nim něco dostrkal a přepadl by. Mám lepší pocit když má chůvičku a je zamčený.

• Citovat
  • Upravit
1598
25.6.13 12:24

Zamykám na schodišti branku a kdysi jsem na ni zapoměla, a malý šel v pyžamu až na zahradu, kdyby nezačal štěkat pes tak by mě to ani nevzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
25.6.13 12:24

Hm, taky se mi to zamykání moc nelíbí..ale známým děti odešly z bytu když spali, tak nevím co dělat, aby se to taky nestalo…samozřejmě dveře zamykám, ale může se stát ještě dalších 100věcí. syn je takový nevyzpytatelný…máme kočky, tak dveře pokojů zavíráme, ale do ložnice by samozřejmě trefil, je vedle dětského pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí