Zánět dělohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.12.18 13:50

Tak nic, holky. Byla jsem u doktora a zanet to neni, neni tam nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24215
3.12.18 14:43

tak to je dobře, není o co stát ;) jak se dáš dokupy tak začni cvičit. Já po tomto všem asi měla zatuhlé svaly pánevního dna a bolela mě kostrč. Rozcvičila jsem ji jógou a bolet přestala a já otěhotněla :) ale trvalo to od revize 5 měsíců z toho cca 3 měs. jogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.18 16:39
@anavi13 píše:
tak to je dobře, není o co stát ;) jak se dáš dokupy tak začni cvičit. Já po tomto všem asi měla zatuhlé svaly pánevního dna a bolela mě kostrč. Rozcvičila jsem ji jógou a bolet přestala a já otěhotněla :) ale trvalo to od revize 5 měsíců z toho cca 3 měs. jogy.

Hybat se zacnu, je treba, mam sedave zamestnani. Doktor rekl, ze by to mohla byt ovulace. Nikdy drive jsem ji nepocitovala, ze by po potratu najednou byla tak bolestiva? 8o Piju kontryhel.

• Citovat
  • Upravit
24215
3.12.18 16:58

ovulaci jsem vždy cítila, takže možné to je. Je fakt, že mě hned po revizi najel cyklus a ovulace proběhla hned 11 den jako vždy. možné je, že ji najednou cítíš, může to být tím kontryhelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.18 18:00
@anavi13 píše:
ovulaci jsem vždy cítila, takže možné to je. Je fakt, že mě hned po revizi najel cyklus a ovulace proběhla hned 11 den jako vždy. možné je, že ji najednou cítíš, může to být tím kontryhelem.

Ja jsem prave na revizi nebyla, mela jsem zt v 7tt a revizi jsem odmitla, ze pockam. Behem par dni jsem prodelala potrat a vycistila se. Prirozene to pry trva dele. Cekam teprve na prvni ms. A kontryhel ma pry pomoct deloze se regenerovat.

• Citovat
  • Upravit
24215
3.12.18 19:07

Tak to může to šestinedělí trvat, uvidíš. Já taky čekala, ale už to prostě nešlo, tak já šla na revizi. Čekali jsme asi dlouho proto ten zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí