Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to je dobře, není o co stát
jak se dáš dokupy tak začni cvičit. Já po tomto všem asi měla zatuhlé svaly pánevního dna a bolela mě kostrč. Rozcvičila jsem ji jógou a bolet přestala a já otěhotněla
ale trvalo to od revize 5 měsíců z toho cca 3 měs. jogy.
@anavi13 píše:
tak to je dobře, není o co státjak se dáš dokupy tak začni cvičit. Já po tomto všem asi měla zatuhlé svaly pánevního dna a bolela mě kostrč. Rozcvičila jsem ji jógou a bolet přestala a já otěhotněla
ale trvalo to od revize 5 měsíců z toho cca 3 měs. jogy.
Hybat se zacnu, je treba, mam sedave zamestnani. Doktor rekl, ze by to mohla byt ovulace. Nikdy drive jsem ji nepocitovala, ze by po potratu najednou byla tak bolestiva?
Piju kontryhel.
ovulaci jsem vždy cítila, takže možné to je. Je fakt, že mě hned po revizi najel cyklus a ovulace proběhla hned 11 den jako vždy. možné je, že ji najednou cítíš, může to být tím kontryhelem.
@anavi13 píše:
ovulaci jsem vždy cítila, takže možné to je. Je fakt, že mě hned po revizi najel cyklus a ovulace proběhla hned 11 den jako vždy. možné je, že ji najednou cítíš, může to být tím kontryhelem.
Ja jsem prave na revizi nebyla, mela jsem zt v 7tt a revizi jsem odmitla, ze pockam. Behem par dni jsem prodelala potrat a vycistila se. Prirozene to pry trva dele. Cekam teprve na prvni ms. A kontryhel ma pry pomoct deloze se regenerovat.
Tak to může to šestinedělí trvat, uvidíš. Já taky čekala, ale už to prostě nešlo, tak já šla na revizi. Čekali jsme asi dlouho proto ten zánět.
Tak nic, holky. Byla jsem u doktora a zanet to neni, neni tam nic.