Zánět dělohy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
10.12.17 17:29
@Šema píše:
@katyca ahojky. Zánět dělohy to nebyl. Prý to bylo po zánětech močáku… :( Tak snad už je ti lip. :kytka:

A řešili to nějak s tebou? Myslím nějaké léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
10.12.17 20:29

@katyca Ne. Ze prý je to po tom jak je to podrážděne. Já pak jezdila takhle ještě jednou… A to me zas dr řekl, ze to mam od bederní páteře. Takže… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
11.12.17 17:58

@Šema 8o No to je teda dobrý, že tě takhle nechali. A co jsi teda dělala ty a co ti na to zabralo? Já jsem nakonec skončila zatím s nějakým atb a spoustu stěry. Výsledky ještě nevím, tak jsem zvědavá co z toho vyleze. Ta bolest je fakt neskutečná. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
11.12.17 19:52

@katyca pomohl čas. Odešlo to samo. Ono je fakt, ze já mám spodek citlivější. Me stačí když něco zvednu těžšího a cítím jak jsem zabrala právě spodkem tak pak to cítím. Prý to můžou dělat i vazy :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
12.12.17 12:43

@Šema No tak uvidím, snad na něco přijdou. Jinak dík. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
12.12.17 16:33

@katyca neni vůbec zač a držím palecky ať je brzo lip :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
18.6.21 20:43

@EvulinkaB18 prosím té a jaké jsi měla příznaky? Poznali to z Utz? Já beham už 3 dny po doktorech a jsem si jistá ze mám zanet delohy a oni ze ne… jen podle Utz a pohmat řekli ze ne ale já mám bolesti a hnisavy zápach při menstruaci, zimnice, bolesti těla a malátnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
13.7.21 20:56

@Blackyyy ahojky píšu sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.23 15:56

@kathon nevim jestli sem jeste chodis, ale ja mam ted uplne stejne potize jako ty. Jak to s tebou tenkrat dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
2.5.23 16:02

Ahojky, mě pomohla čínská medicina- bylinky a alupunktura prakticky hned a chodim už rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.23 16:09

@kathon děkuji za rychlou odpověď. No a na příčinu těch bolestí se nikdy nepřišlo? Měla jsi také bolest beder a tlak okolo kostrče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
6.5.23 19:50

@Veronikafifi nechci strasit, ale nemůžeš mít endometriozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.23 09:28

@kathon začalo mi to po revizi a nemam nejake ataky, ale konstantni tupou bolest v podbrisku s tlakem na konecnik. Vsechny stery, moc, krev v poradku. Nechapu to. Trva to uz 2 mesice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.2.24 06:10

Jak dlouho bolí zánět dělohy

Ahoj, jak dlouho vas bolelo břicho pro tomto zánětu? Ja nemám žádné jiné potíže, než poměrně velké bolesti hodně dole podbříšku, občas se to stěhuje zleva doprava..
Gynekolog si nebyl zase až tak uplne jistý.. bolelo mě vyšetření.. řekl, ze atb mě nepustí.
Od pondělí večer beru atb, ale bolest stále cítím, je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
28.2.24 07:36

@mesiah ATB mají také určitou dobu, než zaberou. Věřte v tomto případě lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí