Zánět dutin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
20.2.16 19:48

@levandule23 konvička je super, dělej to několikrát denně. Sinupret zabere až za 5 dní, jsou to bylinky. Neinhaluj, ale na ucpané dutiny je potřeba suché teplo (mám od své ORL poté, co jsem musela na punkci dutin) o těch nahřátých končetinách v horké vodě mám své pochybnosti…

• Citovat
  • Upravit
832
20.2.16 20:42

@lumpisek @Lizzi
Díky za reakce, někde v recenzích jsem vyčetla, že Sinupret zabírá třeba už za 1 den, tak asi jak na koho, možná taky podle síly zánětu…budu teda doufat, že během zítřka, nejpozději v pondělí zabere :) S těmi inhalacemi by mě taky zajímalo, kde je pravda..našla jsem spoustu názorů, že ano, a spoustu, že ne. Ale radši už to nebudu pokoušet. Snad zabere to co dělám, ATB bych nerada brala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.2.16 21:40

Mně naposled dali na zánět dutin na ORL Sanorin emulzi, i tím napustili tampóny a cpali mně je do nosu místo punkce, tak jsem si říkala, že to bude asi dryják, ale pomohlo to. Ale brala jsem i antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.16 12:23

Ahoj holky, prosim poradite jak se pozna zanet dutin u dospeleho? Dekuji. Prosim anonym pisu z profilu kamaradky a nechce byt uverejnovana

• Citovat
  • Upravit
1086
20.11.16 16:58

Bolest hlavy - čela, pokud jsou to vedlejší dutiny tak jakoby tváře, teploty- ani nemusí být vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
20.11.16 17:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim poradite jak se pozna zanet dutin u dospeleho? Dekuji. Prosim anonym pisu z profilu kamaradky a nechce byt uverejnovana

Ja to mela dvakrat a vzdycky me bolela pulka hlavy-na postizene strane. Celo, ucho, za okem, dokonce i zuby na te strane. A stopro to poznam, kdyz se chci predklonit, tak to boli jak cert a mam pocit, ze mi vypadne oko z dulku a praskne hlava :mrgreen: teplotu jsem nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
11.1.17 11:08

Ahoj holky, potrebuju poradit. Uz druhy den me skrabe v krku, ryma a kasel plus teplota 37,5. do toho.me i boli hlava, ne moc ale boli. hlavne teda kdyz se prudce predklonim, kychnu. Myslite ze to. budou dutiny? A ryma neni nijak zabarvena, spis bych rekla vodova. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
11.1.17 11:11
@sandra001 píše:
Ahoj holky, potrebuju poradit. Uz druhy den me skrabe v krku, ryma a kasel plus teplota 37,5. do toho.me i boli hlava, ne moc ale boli. hlavne teda kdyz se prudce predklonim, kychnu. Myslite ze to. budou dutiny? A ryma neni nijak zabarvena, spis bych rekla vodova. Dekuji

Klidne mohou Já to taky tak mela a pak jsem si ani na nos sahnout nemohla. Dostala jsem antibiotika a ulevilo se mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.1.17 11:58

@sandra001 Kup si nejlépe Sanorin spray (ale ne analergin), alespoň 1% a pár dní si tím stříkej do nosu - sníží se otok a uvolní dutiny. Já na to trpím taky. Bohužel se mi zacpávají i ty zadní dutiny, takže pak přestávám i slyšet. Jinak pomáhají i inhalace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
12.1.17 09:01

@kdochcekam ahoj dekuji za radu :kytka: ale potrebuji se jeste zeptat, piju ted ty hot drinky, myslis ze je muzu kombinovat s tim sinupretem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
12.1.17 09:51

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…me zas prave ty drinky docela pomahaji, no tak to asi risknu. A dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
12.1.17 12:51

@kdochcekam tak uz jsem tam hodila prvni :mrgreen: snad nebudu mit nejaky nezadouci ucinky, vzdycky jak prectu letak tak trnu co bude :zed: :mrgreen: a hot drink prej muzu, ale ne zaraz, delat aspon hodinu rozestup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
12.1.17 13:14

Jj. Diky, diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.22 12:46

Zánět ditin

Nemáte prosím zkušenost. Jsem. Po zánětu čelistních dutin. Po doléčení jsem dostala ještě Mommox. Ale když si ho stříkáme mám po něm zadní hnisavou pachuť. Jsem po kolečku ORL, obvodní a zubař. Ve čtvrtek mi paní doktorka čistila kanálek u horní pětky protože zub odumřel.

• Citovat
  • Upravit
114
19.10.23 15:30

Ájurvéda a Chodit ven?

Ahoj, ozivuji diskuzi…
Také trpím na záněty dutin, teď zkouším ájurvédu, protože obvodní Dr mi řekla, že už nemá co nabídnout ( kromě ATB pořád dokola).

Máte někdo s ajurvedou na dutiny zkušenosti? Mám odhleňovaci dietu+byliny.

A druhý dotaz - když nemáte teplotu, chodíte během zánětu dutin ven? Kdysi se říkalo 3 týdny doma (to bych ale za celý rok nevylezla z domu), teď se názory doktorů liší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí