Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, pokud jste některá prodělala zánět malé pánve, písněte mi prosím, jak to u vás probíhalo…
Ahoj, oživuji diskuzi. Má někdo zkušenosti se zánětem v malé pánvi? Já mám teď podezření. Na začátku července jsem měla trochu tvrdší sex, měla jsem po něm nějakou nepohodu dole, ale to už je v cajku. Od tý doby jsem sex neměla, řekla jsem si, že to raději nechám být, ať se pořádně vyléčí, a minulý týden přišla menstruace. Docela mě i přes menstruací pobolívalo břicho, pak první den při menstruaci, to mám normálně. Teď mám pátý den menstruace, normálně mám tři čtyři dny, bolí mě břicho, včera mi bylo divně, měla jsem takový návaly horka, nevím jestli jsem měla horečku, neměřila jsem se. Přikládala jsem to návalům z hormonů, vedra a tak. Jenže je mi divně i dneska. A hlavně mě poměrně dost stále bolí břicho. A dneska už i cítím, jako kdyby se rozjížděl zánět močáku.
Taky bych ještě doplnila, že mám druhej týden podivnější výtok, zvláštně páchne, jako aceton.
Těhotná nejsem, menstruace+ověření těhotenským testem. Pohlavní nemoc bych taky neměla mít, spím aktuálně delší dobu jen s jedním partnerem.
Na gyndu skočím až mi skončí menstruace.
Měla jste některá zánět v malý pánvi a jaký byly příznaky? Jak se to projevuje?