Obava

8
1.6.10 06:38

Obava

:mavam: Ahoj přejí všem pěkné dobré ráno,byla jsem zde na diskusí před dvoům dnama ohledně nachlazení kromě toho že mam ještě slabou rýmu mi už nic není ale chtěla jsem se zeptat na internetu jsem se dočetla že při nachlazení muže dojit k prosaknutí dělohy a k otvirani čípku nebo krvacení je to možene ja jsem taky od pátku nachlazena 2 dny škrabaní v krku štrašna rýma štrašně smrkaní ale dneska už ne tak nevím zda nema zajit k dr. na gyndu at mě zkontroluje ale nechci zase vypaqdat jak blbec že tak letím k ni je kvuli nachlazení a nějakemu članku jsem možna pitoma ale mam strach at to neubližilo miminku to strašne smrkaní děkují moc za odpověd tea :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
1.6.10 06:58

Teo,neboj..

Jsem si jistá,že toto je fáma,blbost.Kde jsi to četla?
Já jsem v druhém těhotenství prodělala zánět průdušek,dvakrát zánět dutin,brala jsem i ATB - předepsané a zvážené lékařem.Děti mám zdravé.A po zbytek jsem měla taky rýmu a škrábalo mě v krku..

První těhotenství jsem myslím zvládla bez ATB,ale taky jsem byla permanentně nachlazená,měla různé virozy.

Smrkání,kašlání,ani nic takového miminku neublíží,neohrožuje.Je to nepříjemné pro Tebe.
Mohla by ho ohrozit jedině dlouhodobě přecházená neléčená infekce,s horečkami,ale jak u koho,já nemívám horečky ani při angíně - např.infekční zánět průdušek neléčený,neléčená angína.To už ano.Protože vhodně nasazený lék je méně nebezpečný než přecházená infekce.

Neboj :kytka:
Přeju příjemné těhotenství a krásné,zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.6.10 07:45
teodora78 píše:
(…) na internetu jsem se dočetla že při nachlazení muže dojit k prosaknutí dělohy a k otvirani čípku nebo krvacení (…)

Nejsem lékař, ale… nestačím zírat, s čím vším dokáží iternet nebo časopisy přijít, jen aby byly co nejzajímavější a vyděsily co nejvíc maminek :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.6.10 07:49

obava

:mavam: Moc děkují za odpověd,ja jsem to prvě četla tady na netu na diskusi psala tam nějaka slečna nebo pani že se 14 dní lečila s chřípkou a na kontrole ji dr řekl že ma prosakovaní dělohy a krvaci s čipku ja se sice 14 nelečím ani s chřipkou ja jsem jen od sveho maleho syna dostala strašnou rýmu a na to 2 dení boest v krku ta po2 dnech odezněja davala jsem si na krk priznicove obklady a kapala kapky pinosol a ted už jen vincentku rýma se mě ale pořad drží a toto same nechlazení jsem měla už na začatku těhotenství asi tak v 4týdnu těhotenství od te doby klid a vratilo se to až ted a to jsem vlastně dostala od syna a nebo venku a toho počasí ale horečky jsem něměla jinak ja mivam dost výsoke tak ted mam celkem obavu aby to nebylo přechozene a ted se to nevratilo a neubližilo to miminku neví zda stím jit k doktorce nebo ne mam strch že jsem to přechodila jelikož mam stejně přiznaky a ryma od toho prvního nachlazení se mě pořad slabounce držela u doktorky jsem nebyla ani jednou tak doufam že se to nevratilo přeji pěkný den tea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.6.10 07:58
teodora78 píše: :mavam: Moc děkují za odpověd,ja jsem to prvě četla tady na netu na diskusi psala tam nějaka slečna nebo pani že se 14 dní lečila s chřípkou a na kontrole ji dr řekl že ma prosakovaní dělohy a krvaci s čipku

A řekl jí, že příčinou toho prosakování a krvácní je chřipka? Nebo to byla shoda náhod? Mně se to nějak nezdá, ale jak jsem psala - nejsem doktor. Jen jsem o tom nikdy neslyšela, tak zírám, co všechno je/není možné 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
1.6.10 08:00

Theo,neboj.....
a nečti takové články,zbytečně se stresuješ a to asi vadí víc miminku než rýma.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
1.6.10 08:06

Ja jsem lekar a koukam, ze na internetu se fakt nejde neuveritelne mnozstvi blbosti… Jinak ja obe tehotenstvi zacinala strasnou rymou a pravdepodobne i zanetem dutin,trvajici asi mesic a behem tehotenstvi jsem byla nejmene jetse trikrat nachlazena, daleko vice nez jako netehotna… Stejne to maji i moje zname… asi jsme v tehotenstvi vnimavejsi a nachylnejsi k infekcim…Jo a deti mam obe zdrave… Vadit muze jen vysoka horecka, ktera prave typicky byva u chripky a nebyva u obycejnych jinych viroz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí