Zánět močového měchýře bez atb.

jancic
10.8.11 18:36

Zánět moč. měchýře bez atb.

Před pár dny mě asi chytl zánět močáku, nic hrozného, jen jsem pořád běhala na záchod a pálilo to … pár dní OK, teď se mi to vrátilo … měla jsem problém asi 3 dny, tak jsem včera pro jistotu zavolala dr., ta mi řekla, ať přinesu moč … mám zvýšené E-coli … dala mi atb., mám je brát 5 dní … jenže - teď máme v sobotu po dlouhé době hlídání - přes noc, jsme domluvení, jak se starými kamarády zajdeme na pivo … pokud bych je začla brát, nikam nepůjdeme … a další hlídání by bylo kdo ví kdy … Dnes jsem naprosto bez potíží …
Myslela jsem, že bych je začla brát až v ne večer. Riskli byste to? Jak moc to může být nebezpečné to o pár dní odložit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
10.8.11 18:40

Nemusí se stát nic, a nebo se z akutního zánětu může stát trvalý, který vždycky na pár měsíců dá pokoj a pak se hezky rozjede na novo. Bych si asi místo piva dala minerálku, případně nealko a vzala si ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
10.8.11 18:54

Souhlasím.. :roll: Zánět se ti může zhoršit. Ono se to řekne.. o pár dní odložit. Ale těch pár dní je přece jenom pár dní. Zánět se ti může zhoršit a pak se ti může vracet stále dokolečka.
Mám to takhle s neléčenou mykozou… :think:
Takže bych taky radši doporučovala dát si vodu a misto pivka atb.. ;) At jsi co nejdriv fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.11 20:10

atb je atb..me pomerne slusne zabral Triurin :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.11 20:18

Já měla zánět močáku na který se přišlo až po tom, co jsem se počůrala přímo uprostřed nákupního centra :oops: naštěstí si toho nikdo nevšimnul a pak mi hned nasadili antibiotika, ale bylo to příšerný!!! Proto rači začni zobat antibiotika, ať tě v té hospůdce nepotká něco podobnýho, můžeš si dát nealko pivo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2471
10.8.11 20:32

pivo ti udela dobre na mocak!!!! klidne si dej i vic tech piv, je to jen a jen vhodne. ja jsem na to trpela snad 10 let, ted uz je to dikybohu ok, kvuli srovnani patere podle Mojzisove.

ja vzdy kdyz jsem brala antibiotika, tak mi to moc nezabralo, musela jsem do toho uzivat i jinou podpurnou lecbu - treba caje nebo vyzivove doplnky. ale kup si bud megabrusinky (ty jsou nejlepsi) nebo urinal. pokud mas urgentni bolesti, tak si dej maximalni pocet tech megabrusinek nebo tak 10 tobolek urinalu a proplachuj to pivem a cajem, ale musis vic nez 2 litry. drz se a brzy se uzdrav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
10.8.11 20:41
Sardinka03 píše:
pivo ti udela dobre na mocak!!!! klidne si dej i vic tech piv, je to jen a jen vhodne. ja jsem na to trpela snad 10 let, ted uz je to dikybohu ok, kvuli srovnani patere podle Mojzisove.ja vzdy kdyz jsem brala antibiotika, tak mi to moc nezabralo, musela jsem do toho uzivat i jinou podpurnou lecbu - treba caje nebo vyzivove doplnky. ale kup si bud megabrusinky (ty jsou nejlepsi) nebo urinal. pokud mas urgentni bolesti, tak si dej maximalni pocet tech megabrusinek nebo tak 10 tobolek urinalu a proplachuj to pivem a cajem, ale musis vic nez 2 litry. drz se a brzy se uzdrav.

To s tím pivem má být ironie, že??? (jestli nejsem úplně blbá)

• Citovat
  • Upravit
jancic
10.8.11 20:41
Anonymní píše:
Já měla zánět močáku na který se přišlo až po tom, co jsem se počůrala přímo uprostřed nákupního centra :oops: naštěstí si toho nikdo nevšimnul a pak mi hned nasadili antibiotika, ale bylo to příšerný!!! Proto rači začni zobat antibiotika, ať tě v té hospůdce nepotká něco podobnýho, můžeš si dát nealko pivo :mrgreen:

A to jsi neměla žádné potíže, nepozorovala jsi nic?

• Citovat
  • Upravit
9306
10.8.11 20:46

Ahojík

tak já jak mě chytne zánět tak frčím na Clotrimazolu, nebo tak nějak se to jmenuje. Jak mě to chytí tak nějaký brusinky, čaje, hodně pít, ani náhodou nezastavim! A určo bych to začala brát hned, neni to sranda. Švagrová to nechala rozeběhnout a dostalo se jí to až na ledviny. Určo bych to brala a vzala si teloučký ponožky, bavit se můžeš i tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
10.8.11 20:59

Ahoj tak mě zjistili zánět močáku uplně náhodou,žádné bolestivé močení,pálení nic nebylo…taky mi zjistili opakovaně v moči E-coli,byla jsem na cévkované moči i ta to podtvrdila,dnes jsem byla na urologii,udělál mi ultrazvuk,ledviny ok jen na močáku je patrný ten zánět,mám močák prosáklý,prokrvený,dal mi antibiotika na 20dní!!!! za měsíc mám dojít zas na cevkování a kontrolu,pokud to bude ok tak už chodit nemusím ale když se tám ty E-coli zas budou musím na podrobnější vyšetření močových cest…nevím co to je,zda to bolí řešit to budu až to bude aktuální…a taky máme jít na pařbu-svadbu až příští víkend takže začnu brát antibiotika až po svadbě,je na nich že se allkohol nedoporučuje…hm ale né zakazuje… :lol: já žádné potíže nemám…doufám že mi zaberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
10.8.11 21:41
jancic píše:
Sardinka03 píše:
pivo ti udela dobre na mocak!!!! klidne si dej i vic tech piv, je to jen a jen vhodne. ja jsem na to trpela snad 10 let, ted uz je to dikybohu ok, kvuli srovnani patere podle Mojzisove.ja vzdy kdyz jsem brala antibiotika, tak mi to moc nezabralo, musela jsem do toho uzivat i jinou podpurnou lecbu - treba caje nebo vyzivove doplnky. ale kup si bud megabrusinky (ty jsou nejlepsi) nebo urinal. pokud mas urgentni bolesti, tak si dej maximalni pocet tech megabrusinek nebo tak 10 tobolek urinalu a proplachuj to pivem a cajem, ale musis vic nez 2 litry. drz se a brzy se uzdrav.
To s tím pivem má být ironie, že??? (jestli nejsem úplně blbá)

ne, myslim to vazne. pivo obsahuje chmel, ktery je dobry na proplachovani mocovych cest i ledvin. muzes si treba najit nekde na internetu, ze je to pravda. dokonce i lekari doporucuji lidem, kteri maji problemy s ledvinami pit pivo, ale hlavne plzen 12. ta je pry nejlepsi. zadna ironie cista pravda. kdo ma problem s mocakem, chce to proplachovat co nejvetsim mnozstvim tekutiny a pivo je na to jak stvorene! opravdu. mam to vyzkousene na sobe. teda nejsem zadny alkoholik a nikdy jsem nebyla, ale kdykoliv se objevily problemy s mocakem, tak jsem si dala aspon jedno pivo denne, nekdy dve. fakt to pomaha! ale ty antibiotika bych asi taky radsi brala, kdyz ti je predepsali a muzes si dat nealkoholicke pivo k tomu a potom bych jeste brala ty megabrusinky a pres den pila caje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.8.11 08:23

Určitě brát léky… Není to sranda, i když nějaké velké potíže nepociťuješ, může se to hnedle zhoršit. (plus krev v moči a podobné ňamky)
Na některé se může i trochu pít (viz příbalák).

Pivo potvrzuju, když cítím nějaké začínající potíže, naklopím do sebe lahváče nebo dva, ono mě to hodně prolije, chodím hodně čůrat a někdy se to tím rozežene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 21:12

Ne, nic ani mě při čůrání nepálilo a podobně jak to u zánětu bývá, ale chodila jsem často to je fakt. No a když jsem kvůli tomu chtěla zajít k doktorce na kontrolu, tak se mi stala ta nehoda v obchoďáku a to jsem tam pak běžela hned a verdikt byl zánět močáku…

jancic píše:
Anonymní píše:
Já měla zánět močáku na který se přišlo až po tom, co jsem se počůrala přímo uprostřed nákupního centra :oops: naštěstí si toho nikdo nevšimnul a pak mi hned nasadili antibiotika, ale bylo to příšerný!!! Proto rači začni zobat antibiotika, ať tě v té hospůdce nepotká něco podobnýho, můžeš si dát nealko pivo :mrgreen:
A to jsi neměla žádné potíže, nepozorovala jsi nic?
  • Citovat
  • Upravit
2398
14.4.15 17:36

Holky, jak je to při zánětu močového měchýře s citronem?
Mamka mi poradila, že si mám do čaje dát hodně citronu, aby se vyplavily ty bakterie, ale kámoška mi zas psala, že se citrony při zánětu nesmí.

Zatím se léčím sama - mám uroval s manosou a lichořeřišnici.
Zítra ale jdu raději s močí k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
14.4.15 17:56

Osobne piju hooodne neslazenych tekutin a ovocnych caju, ale citron jsem si nikdy nedala.Vzdy jsem si dala Urinal acut, bastila brusinky a pila brusinkove caje, ale s citronem zkusenost nemam.Ale na jednu stranu, kdyby nahodou nepomohl, urcite neublizi. V podstate je to vit. C,i kdyz v koupenych ho stejne moc neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí