Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
v úterý mi doktor nasadil antibiotika Contrimoxazol.. po všech špatných recenzích mi je překvapivě dobře
ale moje otázka se stahuje k tomu, že mám zánět spojený s krví a když chvilku zadržuju moč jde to rychle, za jak dlouho tak po nasazení antibiotik tohle odezní? Potřebuju fungovat a tohle mě dost omezuje
do práce za mě nikdo nepůjde
Děkujii
Já mám pocit, že po 24h krev nebyla, ale už si to nepamatuji. Lepší bude, když si k tomu lékaři zavoláš a řekneš, že stále močíš krev. Možná budou potřeba jiné léky.
No hlavně s takovýmto příběhem zánětu močových cest a nasazenými antibiotiky bys měla ležet doma a netrajdat do práce. Koleduješ si o zánět ledvin a také chronický zánět. Jinak antibiotika většinou zaberou do 1-2 dnů. Pokud máš stále problémy, budeš asi potřebovat silnější léky.
@nozu mám ty nejsilnější co mi dát mohla, silnější už bych nesnesla.. a do práce musím lidi nejsou..
Až skončíš v nemocnici s akutním selháním ledvin, tak firma zkrachuje? Zdraví máš jen jedno a tohle bys určitě neměla podceňovat! ![]()
Jinak doporučuju klasiku - urologický čaj, hodně pít a taky nějaký probiotika, ať se tělo s těma ATB líp popere (ale bacha, musíš mezi ATB a probio mít aspoň 2 hodiny mezeru).
@terezicka92 píše:
@nozu mám ty nejsilnější co mi dát mohla, silnější už bych nesnesla.. a do práce musím lidi nejsou..
Odpovím ti slovy klasika. „Musíš pouze umřít.“ Nikdo po tobě v práci ani nevzdechne, až si odrovnáš tělo, zkolabuješ a skončíš v nemocnici a na dlouhé neschopence. Ale k tomuto člověk musí dojít sám. Pokud nemůžeš mít silnější antibiotika, tak bych byla na tvém místě o to víc opatrná a fakt zůstala doma do úplného vyléčení.