Může zánět močáku ovlivnit pozitivitu těhotenského testu?

231
11.3.24 07:14

Zánět mocaku těhotenství test

Ahoj holky mám zánět mocaku a hlavně mám antibiotika 🙈 mám 5 dnů spozdeni chtěla sem si udělat radši test a mám tam tohle viz foto muže to skreslovat mocak nebo je to pravda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35819
11.3.24 07:56
@Lucie411 píše:
Ahoj holky mám zánět mocaku a hlavně mám antibiotika 🙈 mám 5 dnů spozdeni chtěla sem si udělat radši test a mám tam tohle viz foto muže to skreslovat mocak nebo je to pravda??

Jsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.3.24 07:58

Ahoj,

já myslím, že ti gratuluju :) Myslím, že zánět močáku nebude zvyšovat HCG, takže jsi těhotná :). Jestli můžu, na zánět močáku doporučuju Blokurimu, i v těhotenství jsem ji brala pravidelně, neboť se mi ty záněty furt vracely. držím ti palce

hezký den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.3.24 08:09

@DianaRedakce fakt? Boze to mam radost! Teď sem si dělala ještě ten jak ukazuje týdny a vyšel ale asi nemůžu tyhle antibiotika brát 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.3.24 08:10

Jak už bylo psáno tak zánět moč. cest nemá vliv na tvorbu hormonů HCG..teoreticky by mohl způsobit spozdeni MŠ, ale vzhledem k pozitivnímu testu budeš nejspíš těhotná…co nejdříve to oznam lékaři aby rozhodl zda ti nezmění ATB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.3.24 08:12

@Vladusxx ano děkuji hned jsem tam volala :) nebyl tam ještě snad zavolá odpoledne :) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
11.3.24 08:46

A ten zánět močáku byl diagnostikovaný rozborem moči? Protože co tak čtu, tak pocity jako zánět močáku (pálení při močení, časté močení) zažívá i velká spousta žen při a těsně po nidaci embrya a je to pro ně první příznak začínajícího těhotenství.
A i kdyby to byl opravdový zánět a ne jen průvdoní jev zavrtávajícího se embrya, tak to ti HCG tozhodně nezvede. Gratuluji a přeji pohodové těhotěnství :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.3.24 08:58

@Gracetheworld Ježíš moc dekuju ❤️ ❤️ ❤️ tak
Dlouho jsem čekala po právde mám druhé antibiotika a nikdo se na mě ani nepodíval udělali mi papírek do moci a čau a teď sem ještě četla ze to co mi dali těhotné nemůžou 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.3.24 09:38
@Lucie411 píše:
@Gracetheworld Ježíš moc dekuju ❤️ ❤️ ❤️ tak
Dlouho jsem čekala po právde mám druhé antibiotika a nikdo se na mě ani nepodíval udělali mi papírek do moci a čau a teď sem ještě četla ze to co mi dali těhotné nemůžou 🙄

No, to může být problém. Měla jsi upozornit, že se snažíte.

• Citovat
  • Upravit
402
11.3.24 16:14
@Lucie411 píše: Více

@Lucie411
Močák hCG nezvyšuje, takže neovlivňuje těhotenský test, tím pádem budeš těhotná, zkonzultuj to s doktorkou jestli a hlavně jak pokračovat v léčbě močáku, ať prckovi zbytečně neublížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.3.24 16:22

@Blanka991911 už jsem volala prý to mám přestat brát přijde mi to teda brzo po 3 dnech aby se to nevrátilo 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.3.24 17:34

@Lucie411 Kupte si blokurimu v lékárně, ideálně tu zelenou plus. Pijte 2 sáčky ráno, 1 v poledne a 2 sáčky večer. Může se i v těhotenství. Pokud máte zánět močáku kvůli ecoli (což je většinou), tak Vám to pomůže. Lze to pak brát i v těhotenství každý den preventivně (nejdůležitější je ta dávka večer, zánět často propuká přes noc a vzbudí vás ráno) - v těhotenství Vás s největší pravděpodobností budou trápit všemožné výtoky, což je opět rajská půda pro tenhle zánět. Navíc v těhotenství myslím že v důsledku progesteronu budete i obecně více náchylná na močák. Blokurima je na tohle jediná skutečně funkční věc kromě antibiotik. Ta antibiotika jsou ale jinak dost svinstvo, pokud je berete častěji. V tomhle je Blokurima lepší, neničí Vám zdravé bakterie… Mluvím z vlastní zkušenosti - 4 roky jsem se potýkala s chronickými záněty močáku, věčná ATB mi zničila imunitu. V každém těhotenství jsem měla zánět několikrát. Až jsem přišla na to, že vysoké dávky D-manosy (což je hlavní účinná látka blokurimy, můžete si ji koupit i zvlášť mimo blokurimu, je to levnější, ale jde hůře sehnat, ne všude ji mají) na tohle nádherně zabírají a nemusím mít vůbec ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí