Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ivo, a nestálo by za to zajít tad v čechách na pohotovost nebo k nějaké dětské doktorce a nechat si napsat nějaká další antibiotika? zánět močových cest je pěkný prevít a když se to nevyléčí pořádně, tak se vrací (vím z vlastní zkušenosti).
ahoj, taky bych raději zašla na pohotovost. Zánět močáku není fakt sranda, a hlavně může to dojít do takového stádia až na zánět ledvin.
Kup brusinkový džus nebo kompot, to taky pomáhá. A nebo jestli ti malá už poliká prášky, tak kup brusinky v tabletkách-tobolkách a dávej jí je. Je to i na prevenci. ![]()
Já měla zánět močového měchýře opakovaně
Vždycky jsem dostala antibiotika, ale vždy se to vrátilo
Pak jsem koupila kanadské brusinky v tabletkách a mám klid ![]()
Nechat zkontrolovat u dr, jestli není třeba doléčit. Brusinkové preparáty jako podpůrný prostředek nebo na rekonvalescenci účinkují většinou dobře - já Urinal, ale cokoliv. Hodně pít, nic kyselého a s bublinkami, teplo.
Držím palce, Eva
Dobrý den chtěla bych se zeptat na dotaz ohledně močení.Totiž když se jdu na záchod vymočit tak při konci,na mě nalehne vždycky takový lechtavý pocit ale je docela příjemný ..ale potom až nepříjemný když zesilní a celý den mě to dráždí ..mohl by to být nějaký zánět ? ..děkuji naschledanou ![]()
Dobrý den, ano myslím si, že by to mohl být začátek zánětu močového měchýře. To jak to popisujete je hodně podobné u mě, když mám takový ten začátek zánětu. Nedávno jsem ale začala používat právě když tohle nastane uroval akut, po kterém se mi to vrátí během 3 dnů zase do normálu. Samozřejmě piju k tomu urologický čaj
.
Dobrý den, prosím o radu… Můj syn 2,5 roku včera při čůrání prohlásil „au, to pálí“… Žádný pláč, žádný další komentář… Dnes od rána pokaždé, když se vyčůrá, sám nic neříká, ale když se ho zeptám, zda to pálí, tak řekne, že jo a hodně… Mohl by to být zánět močového měchýře? Nebo nějaká infekce? Mám zajít zítra k dr. a hned pro jistotu vzít s sebou ranní moč???
A pije dost? Jestli nemá spíš agresivní moč. Zánět moč. měchýře není u chlapečků tak častý, ale mohl by. Spíš ale asi moč. trubice
Já si objednávám OK ALfu, moje malá 2 letá má při jakékoliv viroze má krev v moči, ale bakteriologie negativní a nikdy jiné příznaky nemá…teplota, opruzení-nic…je pravda, že nikdy se z toho nic horšího nebylo…Jsou dobré i sedací koupele v hypermanganu při opruzení. Pokud půjdeš k doktoru, určitě moč vem, hned tu první ranní…A obecně to chce zvýšit příjem tekutin.
Ahoj. Opět mám zánět močových cest a ráda bych to vyřešila bez antibiotik. Se záněty močových cest bojuju od mala, vrací se každý rok většinou na jaře a na podzim a ve chvíli, kdy mám dostat menzes. Dostávám antibiotika, ale při poslední léčbě jsem se trochu osypala a stejně se mi záněty pořád vrací. Proto bych se chtěla antibiotikům vyhnout. Začala jsem brát Uroval akut, hodně piju, 2× denně si vařím urologický čaj, hodně se oblíkám. Máte ještě někdo nějakou radu? A podařilo se vám zánět zklikvidovat bez antibiotik, jen touto cestou? A ještě jeden dotaz, asi trochu mimo. Jsem měsíc po operaci prasklého GEU, myslíte, že by zánět močových cest mohl nějakým způsobem ovlivnit po takové době hojení? Je to spíš dotaz pro gynekoložku, ta je ale teď bohužel na dovolené a taky nechci zbytečně plašit. Předem děkuju za případné reakce. ![]()
Srdečně Vás zdravím
píšu Vám s prosbou o radu.
Dcera (5 let) má zánět močového měchýře. Byli jsme s ní u doktora v Norsku (kde žijeme). Tam jí napsali antibiotika, o kterých jsme pochybovali a nakonec zapomněli při cestě do Prahy (přijeli jsme dnes).
Aničce našli trochu krve v moči. Měla horečku. Po dvoudenních antibiotikách se hodně probrala, nic jí teď nebolí. Vzhledem k tomu, že podobné problémy měla už dřív, myslíme, že bychom jí měli ale přeléčit.
Nemáte radu co z homeopatik by se dalo aplikovat?
Předem mnohokrát děkuji za odpověď.
Srdečně zdraví Iva Moberg s rodinou