Zánět močových cest spojená s bolestí zad

Anonymní
2.2.24 08:33

Zánět močových cest bolest zad

Ahoj, chci se zeptat jestli některá z Vás měla někdy zánět močových cest spojenou s bolesti zad?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3055
2.2.24 08:50

Ano měla. Máš už antibiotika? Jestli ne, tak šup k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
2.2.24 08:50

Ano, můžeš to mít už na ledvinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.2.24 09:06

Ano, nastup byl velice rychly, na pohotovosti jsem pomalu lezla po ctyrech… zanet ledvin. Na nic necekat a k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.24 11:05

Ano, měla jsem. Bolestí jsem nemohla chodit.
Nakonec se z toho stal i akutní zánět ledvin a skončila jsem v nemocnici.

Pokud ATB nezabírají, navštiv urychleně urologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.24 17:01

Mám antibiotika ptám se hlavně z toho důvodu že sem byla i na SONO ledvin a vše v pořádku v ledvinách nic nebylo právě 🤔

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.24 09:20

A kdy Vás prosím po antibiotikách přestala bolet záda?

• Citovat
  • Upravit
3.2.24 14:25
@Anonymní píše:
Mám antibiotika ptám se hlavně z toho důvodu že sem byla i na SONO ledvin a vše v pořádku v ledvinách nic nebylo právě 🤔

Taky jsem měla tehdy sono a vše bylo ok. No, jenomže se za pár dní ukázalo, že nebylo.
Mě bolely ještě dlouho potom…ale měla jsem to dost silné.
Někoho to přestane bolest po pár dnech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.24 21:07

@kudrata_indianka právě mě stále pravá strana beder bolí. Antibiotika mám od středy myslíte že se to ještě může změnit a antibiotika zaberou?

• Citovat
  • Upravit
4.2.24 17:26
@Anonymní píše:
@kudrata_indianka právě mě stále pravá strana beder bolí. Antibiotika mám od středy myslíte že se to ještě může změnit a antibiotika zaberou?

Atb zabírají většinou fakt do pár dnů, max. 2-3. Být Vámi, zajdu zítra k doktorovi, potažmo k urologovi nejlépe.
Mi normálně atb nezabrali, dostala jsem nějaké o dost silnější a brala je 3× denně a potom jsem měla i atb do žil v nemocnici.
Ale opravdu si zajděte, lepší prevence než potom silný zánět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.2.24 12:22

Ano měla asi 3×, může to mít souvislost s ledvinama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.4.24 08:55

Ahoj vsem,
Chci se zeptat zda zanet mocovych cest muze bolet ze zad az do bricha? Pritel byl na pohotovosti, dostal antibiotika, ale nedelali sono. Jen krev. Crp ma 100 a bolesti nemuze lezet. Kdyz sedi tak ho to tolik neboli. V noci bolesti nespi. Ja kdyz sem mela zanet mocaku tak me nic moc nebolelo, jen nutkavy pocit na curani a rezani pri. To on vubec nema. Tohle neznam a ta bolest mi u nej prijde dost velka. Mate nekdo zkusenost? Jeste ma teda teploty. Na pohotovost uz ho nedostanu, pry ma atb a tecka. Dekuju za zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
13.4.24 09:08

No to adi nemá řešení když ho na pohotovost už nedostaneš, od kdy má ty antibiotika? Mě při zánětu močaku vždy bolí záda, ale ne že bych nemohla ležet nebo sedět vždy spíš jako tlačí, dala bych antibiotikum čas a když to nepřestane tak zpět pohotovost urologie a to nemá nic na bolest, já vždy algifen, psala obvoďačka i urolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
13.4.24 09:37

@Sophia.888 to budou už ledviny, při zánětu ledvin jsou vysoké horečky, bolesti v zádech, muze mu byt i zle od žaludku. Kdy dostal ta antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.4.24 09:56

Antibiotika ma od vcera od rana. Bere po 8 hodinach. Ne na bolest mu nic nedali. Je mi ho lito. On ma max 38, ale na teploty moc netrpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí