Zánět močových cest po druhé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.3.23 21:54

Zánět močových cest po druhé

Ahoj
Cca před necelým měsícem jsem měla zánět močových cest. Jako příznaky jsem měla pobolívání v podbřišku a řezání při domočování. Moč, ale kalná nebyla a ani nezapáchala. Byla jsem u dr. a ta napsala ATB.
Od středy opět příznaky a moč opět nezapáchá a ani není kalná. Včera mě začali bolet záda v bederní oblasti… Nevím zda to může souviset. Ještě jsem si všimla, že vstup do pochvy není růžový jako normálně. Je spíš takový více doběla, ale to je předpokládám asi ze zánětu.
Bude jistější zajít asi k dr, že? I když antibiotika po tak krátké době teda nechci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21519
19.3.23 22:05

Bolest zad v bederní oblasti značí zánět ledvin… Teda slušně si zahráváš. Ten zánět jsi před měsícem vyležela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.23 22:08

@nozu chodila jsem do práce jelikož je náš v práci málo.. nemohla jsem si dovolit zůstat doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21519
19.3.23 22:11

@Devatenáctka no tak to se pak nediv, že se ti to vrátilo. Já zrovna ležím doma od středy se stejnou diagnózou. Akorát mě se to vrátilo po dvou měsících. Měla jsem silnou reakci na antibiotika, takže jsem je bohužel nedobrala. Sice jsem ležela, ale asi málo a teď si nadávám… No a čekám na výsledky kultivace, zda bude potřeba nasadit ATB znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21519
19.3.23 22:12

Hlavně utíkej zítra k lékaři. Tohle už není legrace. A tentokrát si vem neschopenku a doléči to, ať nemáš ten zánět za chvilku chronický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.3.23 22:17

A nemůže to být spíš gynekologický zánět a přidaly se k tomu záda? Teploty máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
19.3.23 22:19

To jsou ledviny, to už není úplně sranda. Naklusala bych hned ráno k Dr a pořádně to vylezet, ze je vás v práci málo není tvůj problém.

Příspěvek upraven 19.03.23 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.23 22:20

@Hrozina kvasinkové jsem měla několikrát a ty vypadají jinak.. nemám žádné svědění nic podobného

• Citovat
  • Upravit
1941
19.3.23 22:21

Teploty u zánětu močových cest mít nemusí a záda mě přitom taky bolí, chce to lékaře a antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.3.23 23:19

Mně se stalo 2×, že po dobrání ATB se zánět močáku hned vrátil, nebo jsem cítila, že to není úplně v pořádku. Vyfasovala jsem další ATB. Nemáš doma sterilní zkumavku, že by jsi vzala rovnou moč na kultivaci? Má červený vršek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.3.23 23:21
@nick mandarinka píše:
Teploty u zánětu močových cest mít nemusí a záda mě přitom taky bolí, chce to lékaře a antibiotika

Močák jsem mívala bez teplot, ale myslela jsem, že u zánětu ledvin už teplota je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
20.3.23 01:01
@Hrozina píše:
Močák jsem mívala bez teplot, ale myslela jsem, že u zánětu ledvin už teplota je.

Ne nutně. Měla jsem při zánětu ledvin teplotu jen 37 a v tu chvíli už jsem z bolesti zad v skoro nebyla schopná vystoupit z auta. Ta bolest zad je při zánětu ledvin fakt velká, ne nějaký pobolívání. Ráno radši ale radši k Dr., ať se ti zánět nepřehoupne do chronického, s tím se pak už blbě něco dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.3.23 04:02

Až doberes antibiotika na zánět, užívej dlouhodobě něco na prevenci, fajn je Blokurima. Předpokládám taky, že pořád přes den hodně piješ, to je základ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí