Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Delat spatne nemusis nic, z vlastni zkusenosti a zkusenosti z okoli bych rekla, ze zanet mocoveho mechyre a mocovych cest je jako opar, jak se jednou objevi, objevuje se pak opakovane. A nejspis ho posle na sono ledvin, take jsem na nem byla.
At je brzy lepe.
zánět močových cest se rád vrací, dcery spolužačka chudák brala antibiotika půl roku, nemohli ji toho zbavit jak se jí to vracelo. už je to několik let a má pokoj. Obvykle na něj trpí děvčata- napomáhá tomu stavba moč. ústrojí.
Zluty vytok, zapachajici moc, castejsi curani u 5 ti lete holcicky. Muze to byt zanet mocovych cest?
Dobrý den, mám malého chlapečka 6 měsíců a máme za sebou 2 zánět močového měchýře bakterie ecoli, dobrali jsme furantoin a výsledek je pořad špatný a bakterie tam je zas 10 na 4 nevím co to znamená, malý má sníženou funkci jedné ledviny je menší, mne nepřijde moc normální mu pořad cpát antibiotika, prosím o pomoc zda s tím má někdo zkušenost. Moc děkuji
Ahoj mám prosbu můj syn prodělal cca v 8 měsících zánět močových cest dostal ATB a bylo dobře teď je nám rok a tři měsíce a začali nám 40 horečky hned druhý den jsme jeli k našemu Dr. ten bral krev a moč. Samozřejmě se zjistilo, že máme opět zánět močových cest. A má celkem vysoké hodnoty. Dnes jsem Dr volala a říkal, že by počkal protože v pátek mají přijít výsledky o jakou bakterií se jedná a aby na to nasadil ATB samozřejmě, když se zhorší stav nasadí je ihned. Dal nám jakýsi kapky, který nám snižují teplotu opravdu dobře. Ale řekl nám že nás pošle i na ultrazvuk a já se bojím čeho ultrazvuk ledvin? Vůbec nevím co dělám špatně ???? už jsem zoufalá protože mi nepřijde že bych ho málo oblékala. Jinak jsme nikdy nebyli s ničím nemocný.