Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, několikrát jsem se snažila najít něco o mém problému a zatím neúspěšně, tak zakládám nové téma, omlouvám se, pokud už to tu někdy bylo, bohužel jsem nenašla. Cyklus mám +-28 dní, vždy jsem MS dostala včas, maximálně s denním zpožděním, nebo o den dříve, trvala 6/7 dní a pak 2 dny hnědé špinění. Moje poslední MS přišla včas, ale trvala pouze necelé 2 dny (1.den - hnědé špinění s krví přes den, večer čistá krev a 2. den už opět hnědý výtok s krví a pak týden pouze jen slabý hnědý výtok). Ještě musím dodat, že „menstruace“ byla slabší, než obvykle a téměř bez bolestí, což je dost divné. Ovulační test jsem si nedělala a TT jsem dělala týden a ještě druhý týden po MS a oba negativní. Skoro 2 tydny po menstruaci mě začalo pobolivat jakoby na levém vaječníku, což bych mohla přikládat k ovulační bolesti (nikdy jsem ji neměla, až teď) a trvalo to nějakych 5 dnů, když ustala bolest vaječníku, začala mi nějaká nemoc, nejspíš chřipka, ale jiná, než obvykle, pouze bolest hlavy a pálení v krku, trvalo to pouze 3 dny, bez kašle a rýmy a do toho se mi spustil nejspíš zánět mocaku, prodělala jsem ho několikrát, ale opět je divnejsi, než obvykle, při domočování tlak na měchýř, po pár dnech jednodenní pálení při močení a dnes jen lítám každých 5 minut na záchod, ale bez pálení, pokud to dlouho nezadrzuji, beru na to brusinky. Chtěla jsem se zeptat, jestli tohle všechno mohlo mít vliv na to, že jsem měla takhle zvláštní MS, četla jsem a vlastně i slyšela, že zánět a nemoc může menstruaci oddálit, popřípadě vynechat, ale takhle zkrátit???♀️ Nevím, jestli to má všechno nějakou souvislost, nebo ne. Další MS má přijít za 2 dny, tak uvidím, jestli se to srovná. Jinak mám od poslední menstruace citlivé až bolestivé bradavky, teď týden před MS i bolest prsou, což je u mě normální, HA neberu, ani žádné antibiotika. Osypal se mi obličej beďarama, praskají mi koutky a už jsem fakt zoufalá z toho všeho. Na gyndu jsem objednaná až 7.,
Doufam, ze se někomu bude chtít tenhle hroznej román číst a předem děkuji za reakce
![]()
Příspěvek upraven 31.10.19 v 20:49
@Cassidy22 takže ms byla, testy negativní a ty si myslíš že si těhotná?
Tak vsugerovane určitě nic nemám, o dítě se ani nesnažíme. Jen se mi to stalo poprvé a nevím, jestli to s těhotenstvím má něco společného, anebo jestli je možný, že na to měla vliv buď nemoc, nebo zánět i v případě, že obojí přišlo až nějakou dobu po MS